Siirtotatuoinnit

Uusin palvelumme on hurmaavien siirtotatuointien tekeminen tapahtumissa.

Toteutamme kauniit, näyttävät tatuoinnit laadukkailla vedenkestävillä siirtotatuoinneilla ainoana Suomessa. Palvelu on suunnattu ensisijaisesti aikuisille.

Kuvioita ovat muun muassa kauniit valkoiset “pitsikukat”, perhoset, pääkallot ja sulat. Siirtotatuoinnin voi laittaa mihin tahansa iholle, myös kasvoille. Yksi artisti ehtii tehdä tunnissa noin 12-18 siirtotatuointia riippuen tatuoinnin koosta ja sijoittelusta.

Siirtotatuoinneista on mahdollista toteuttaa myös versio lapsille: silloin käytetään pienempiä kuvioita, jolloin tatuointeja ehditään tehdä noin 30 kappaletta tunnissa. Lapsille löytyy kuvioina esimerkiksi dinosauruksia, yksisarvisia, ötököitä, perhosia ja ufoja. Teemme siirtotatuointeja vain yli 3-vuotiaille.

Iloiset siirtotatuoijaneitomme tulevat paikalle näyttävissä asuissa. Pyydä meiltä tarjous tapahtumaasi sähköpostilla! Kirjoita osoitteeseen rufflearmy(a)gmail.com ja kerro, millaista tapahtumaa suunnittelet!

Asumme Helsingissä, mutta matkaamme ympäri Suomea keikoilla. Hinnan päälle tulevat matkakulut, jos tapahtuma on muualla kuin Helsingissä.

Tatuoimista varten tarvitsemme pöydän ja yhdelle tatuoijalle kaksi tuolia, ja lisäksi ulkona sateensuojan.

GIANT SOAP BUBBLES from Helsinki, Finland