Keikat

Alta löydät tulevat keikkamme. Jos etsit ohjelmaa tapahtumaasi ja tapahtumasi päivämäärä näkyy jo alla, laita silti meille viestiä, koska osa ryhmästämme voi olla vielä vapaana. 🙂

Tulevat jättisaippuakupla- ja glittertatuointikeikat ja myyntitapahtumat

26.11.2021 Koko perheen pihatapahtuma, Leikkipuisto Trumpetti, Kannelmäki, Helsinki. Kimaltavien yksisarvisten jättisaippuakuplashow klo 9:45 ja 11:05. Tutustu tapahtumaan.

18.12.2021 Rock & Romance Xmas, Vernissa, Vantaa. Ruffle Armyn kimaltavalta myyntipöydältä löydät kaikkea ihanaa ja värikästä piristämään arkea ja pukinkontin sisältöä! Myynnissä persoonallisia korvakorujamme, glitteriämme ja muita ihanuuksiamme. Mukana tarjonnassa ihastuttavat jouluyksisarviskorvakorut!

18.-19.12.2021 Teurastamon joulumarkkinat, Helsinki. Ruffle Armyn kimaltavalta pöydältä löydät persoonallisimmat korvakorut pukinkontiin! Myynnissä on myös ekoglitteriämme ja muita ihanuuksiamme. Aukioloajat la klo 11-18 ja su klo 11-16. HUOM! Lauantaina joudumme valitettavasti sulkemaan osastomme tuntia ennen sulkemisaikaa. Tutustu tapahtumaan.

22.-24.4.2022 Lapsimessut 2022, Helsinki. Osallistumme Lapsimessuille keväällä, tervetuloa moikkaamaan meitä! 🙂

Menneet keikat

20.-21.11.2021 POP UP -tapahtuma, Helsingin Messukeskus, Helsinki. Esiinnymme molempina päivinä osastollamme klo 12.00 ja 14.00, jättisaippuakuplashow kestää noin 10 minuuttia. Lisäksi teemme glittertatuointeja ja glittermeikkausta ja myymme korvakoruja, glitteriä, ihotimantteja, yksisarvispantoja ja siirtotatuointeja. Osastomme on 6g10 ja se sijaitsee Lapsimessujen alueella. Muut messut ovat I Love Me ja Habitare.

4.11.2021 Koko perheen pihatapahtuma, Leikkipuisto Lampi, Kontula, Helsinki. Kimaltavien yksisarvisten jättisaippuakuplashow klo 9:50 ja 10:45. Tutustu tapahtumaan.

30.10.2021 SPIRIT AWAY – Halloween Circus, Burlesque & Drag Extravaganza, Savoy, Helsinki. Ruffle Armyn kimallepisteeltä voit shopata muun muassa glitteriämme ja kimmeltäviä korvakorujamme. Tarjolla on myös säihkyviä ihotimantteja. Maksutapoina käyvät kortti, käteinen ja MobilePay. Tapahtumassa on myynnissä paljon spesiaaleja ihanuuksia, joita et muualta löydä! Tutustu tapahtumaan.

28.10.2021 Korson Wanhan aseman halloween, Vantaa. Glitternoitamme Päivyt vierailee Korson Wanhalla asemalla klo 14:30-18:00. Tule moikkaamaan kimmeltävää noitaa ja ottamaan ihana vedenkestävä glittertatuointi! Tatuointien hinnat ovat 3-5 euroa. Voit myös shopata kimallepisteeltä kotiin muun muassa ekoglitteriämme, söpöjä ja kimmeltäviä korvakorujamme ja vaikkapa halloweenmeikin täydentäviä ihotimantteja. Tarjolla myös ihanankauheat spesiaalit halloweenkorvakorut eli zombiyksisarviset. Maksutapoina käyvät kortti, käteinen ja MobilePay. Tulethan paikalle vain terveenä, ja pesethän kätesi ennen tatuoinnin ottamista! Korson Wanha asema löytyy aivan Korson juna-aseman vierestä ja sen muodostaa kolme upeaa pienyritystä: Korson Aseman puoti, Ekopuoti Oranssi Orava ja Cafe Unelma. Aseman ihana tunnelma on ainutlaatuinen, ja jos et ole vielä tutustunut paikkaan, suosittelemme sitä lämpimästi – tällaisia taianomaisia ja mielikuvitusta ruokkivia paikkoja ei löydy monia!

16.10.2021 Fresh Berries of Burlesque part 2., Puistokulma, Vantaa. Ruffle Armyn kimallepisteeltä voit shopata ryhmän omaa glitteriä ja värikkäitä korvakoruja. Tarjolla on myös säihkyviä ihotimantteja ja kauniita siirtotatuointeja. Maksutapoina käyvät kortti, käteinen ja MobilePay.

9.10.2021 Mini Horror & Tease, Teerenpeli, Tampere. Kimallepisteeltämme voit shopata glitteriä, kimmeltäviä korviksiamme ja ihotimantteja.

25.9.2021 Betty Fvck presents Queerlesque Festival, Savoy-teatteri, Helsinki. Ruffle Armyn kimallepisteeltä voit shopata ryhmän omaa glitteriä ja ihania värikkäitä ja kimmeltäviä korvakoruja.

18.9.2021 Fresh Berries of Burlesque part 1., Puistokulma, Vantaa. Ruffle Armyn kimallepisteeltä voit shopata ryhmän omaa glitteriä ja kimmeltäviä korvakoruja. Tarjolla on myös säihkyviä ihotimantteja. Maksutapoina käyvät kortti, käteinen ja MobilePay. Tapahtumassa on myynnissä paljon spesiaaleja ihanuuksia, joita et muualta löydä! Tutustu tapahtumaan.

10.-11.9.2021 Kissojen yöt, Korkeasaari, Helsinki. Illan hämärtyessä Ruffle Army taikoo ilmaan jättisaippuakuplia klo 19.30 alkaen! Tutustu tapahtumaan.

10.9.2021 Valojen yö, Hamina. Ruffle Army taikoo ilmaan jättisaippuakuplia klo 17 ja klo 18.20-19.10 Hamina Bastionilla! Lisäksi jättisaippuakuplashow klo 19.45-20.00 Raatihuoneen Tähtilavalla. Tutustu tapahtumaan.

3.-4.9.2021 Kissojen yöt, Korkeasaari, Helsinki. Illan hämärtyessä Ruffle Army taikoo ilmaan jättisaippuakuplia klo 19.30 alkaen! Tutustu tapahtumaan.

28.8.2021 Play Cafen Espoo Päivä, Leppävaaran Angry Birds puisto, Espoo. Ruffle Army taikoo monimetrisiä sateenkaaren väreissä kimmeltäviä satumaisia jättisaippuakuplia pienten ja isojen iloksi tapahtumassa. Esitykset ovat klo 10.30-11.00 ja 12.00-12.30. Tutustu tapahtumaan.

15.8.2021 Järvenpääjuhla 2021, Järvenpää. Jättisaippuakuplashow klo 14 Rantapuiston festarilavalla. Lisäksi Ruffle Army taikoo monimetrisiä sateenkaaren väreissä kimmeltäviä satumaisia jättisaippuakuplia pienten ja isojen iloksi Rantapuiston alueella klo 13-16 välillä. Aluekuplailussa on välillä taukoja. Tutustu tapahtumaan.

14.8.2021 Martinus Backstage: Perhelauantai, Kulttuuritalo Martinus, Vantaa. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army taikoo monimetrisiä, kauniita jättisaippuakuplia lasten ja aikuisten iloksi klo 14.00-14.30. Sateenkaaren väreissä kimmeltävät jättikuplat ja kimaltavat keijut tarjoavat ihanan hetken satumaailmassa. Tutustu tapahtumaan.

7.8.2021 Oulu Priden puistojuhla, Oulu. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Armyn yksisarvisneidot taikovat maagisia kuplia Oulu Priden puistojuhlassa klo 14-14:30 eri puolilla puistoa. Helsinkiläisellä Ruffle Armylla on puistojuhlassa myös myyntipiste klo 14:30-17. Pisteeltä voit ostaa sateenkaarevia koruja, Ruffle Armyn maahantuomaa ekoglitteriä sekä paikan päällä tehtävän ekoglittermeikin tai vedenkestävän ekoglittertatuoinnin Priden kunniaksi.

22.7.2021 Jättisaippuakuplia, Tuusula. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Armyn yksisarviset taikovat monimetrisiä, sateenkaaren väreissä kimmeltäviä jättisaippuakuplia klo 12.30-13.00 Päiväkoti Mainingin piha-alueella. Tutustu tapahtumaan.

20.7.2021 Jättisaippuakuplia, Tuusula. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Armyn yksisarviset taikovat monimetrisiä, sateenkaaren väreissä kimmeltäviä jättisaippuakuplia klo 12.30-13.00 Björkenheimin puistossa Roinilan päiväkodin vieressä. Tutustu tapahtumaan.

20.7.2021 Jättisaippuakuplia, Tuusula. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Armyn yksisarviset taikovat monimetrisiä, sateenkaaren väreissä kimmeltäviä jättisaippuakuplia klo 11.15-11.45 Notkopuistossa Notkopuiston päiväkodin vieressä. Tutustu tapahtumaan.

12.6.2021 Helsinki-päivä Malmitalolla, Helsinki. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Armyn kuplakeijut taikovat monimetrisiä, sateenkaaren väreissä kimmeltäviä jättisaippuakuplia Malmitalon lähellä. Jättisaippuakuplaesitykset klo 12 ja klo 14.30 (kesto noin 10 min) ja aluekuplailua klo 13-14 välillä. Tutustu tapahtumaan.

31.10.2020 Betty Fvck presents OUTER SPACE, Savoy-teatteri, Helsinki. Ruffle Armyn kimallepisteeltä voit shopata ryhmän omaa glitteriä ja saippuakuplan sävyissä kimmeltäviä korvakoruja. Mukana on pieni valikoima Ruffle Armyn keijukaisten koristelemia timanttiverkkosukkahousuja. Tarjolla on myös säihkyviä ihotimantteja, Funky Homo Sapiensin supersöpöjä glitterisiä koruja ja Paperselfin siirtotatuointeja. Maksutapoina käyvät kortti, käteinen ja MobilePay. Tapahtumassa on myynnissä paljon spesiaaleja ihanuuksia, joita et muualta löydä! Tutustu tapahtumaan.

29.10.2020 Korson Wanhan Aseman halloween, Vantaa. Ruffle Armyn glitternoita Päivyt vierailee KWA:n halloweenissa klo 15:00-18:00. Tule moikkaamaan noitaa ja ottamaan ihana vedenkestävä glittertatuointi! Tatuointien hinnat 3-5 euroa. Voit myös shopata kimallepisteeltä kotiin muun muassa Funky Homo Sapiensin supersöpöjä tikkarikorvakoruja ja My Little Pony -kaulakoruja. Lisäksi pisteeltä löytyy Ruffle Armyn omaa ekoglitteriä, saippuakuplan sävyissä kimmeltäviä Ruffle Army -korvakoruja ja kauniita Paperselfin siirtotatuointeja. Maksutapoina käyvät kortti, käteinen ja MobilePay. Tulethan paikalle vain terveenä, ja pesethän kätesi ennen tatuoinnin ottamista! Tutustu tapahtumaan.

23.10.2020 NO Stigma Burlesque Show, Bar Loose, Helsinki. Ruffle Armyn kimallepisteeltä voit shopata ryhmän omaa glitteriä ja saippuakuplan sävyissä kimmeltäviä korvakoruja. Mukana on pieni valikoima Ruffle Armyn keijukaisten koristelemia timanttiverkkosukkahousuja. Tarjolla on myös säihkyviä ihotimantteja, Funky Homo Sapiensin supersöpöjä glitterisiä koruja ja Paperselfin siirtotatuointeja. Maksutapoina käyvät kortti, käteinen ja MobilePay. Tapahtumassa on myynnissä paljon spesiaaleja ihanuuksia, joita et muualta löydä! Tutustu tapahtumaan.

17.10.2020 Kuuton Klubi, Helsinki. Kimallepisteeltämme voit shopata glitteriämme, saippuakuplan sävyissä kimmeltäviä korvakorujamme ja ihkauusia romanttisia hiuskukkiamme. Tarjolla on myös säihkyviä ihotimantteja, Funky Homo Sapiensin supersöpöjä glitterisiä koruja ja kauniita Paperselfin siirtotatuointeja. Maksutapoina käyvät kortti, käteinen ja MobilePay. Tapahtumassa on myynnissä paljon spesiaaleja ihanuuksia, joita et muualta löydä! Tutustu tapahtumaan.

18.-19.9.2020 Kissojen illat, Korkeasaari, Helsinki. Illan hämärtyessä Ruffle Army taikoo ilmaan jättisaippuakupliaklo 19.30 alkaen! Tutustu tapahtumaan.

16.9.2020 Kapsäkin Glamourinen Burleski-ilta, Helsinki. Kimallepisteeltämme voit shopata ekoglitteriämme. Tarjolla on myös muun muassa saippuakuplan sävyissä kimmeltäviä Ruffle Army -korvakoruja, Funky Homo Sapiensin supersöpöjä glitterisiä koruja ja kauniita Paperselfin siirtotatuointeja. Ensi kertaa mukana on myös säihkyviä ihotimantteja! Maksutapoina käyvät kortti, käteinen ja MobilePay. Tapahtumassa on myynnissä paljon myös erityisiä ihanuuksia, joita et muualta löydä! Tutustu tapahtumaan.

11.-12.9.2020 Kissojen illat, Korkeasaari, Helsinki. Illan hämärtyessä Ruffle Army taikoo ilmaan jättisaippuakuplia klo 19.30 alkaen! Tutustu tapahtumaan.

Osallistumisemme valitettavasti peruttu sairastapauksen vuoksi. 11.9.2020 Extravaganza QUEER GALA – Betty Fvck’s Queerlesque, Helsinki. Voit shopata kimallepisteeltämme ekoglitterimme ohella muun muassa Funky Homo Sapiensin supersöpöjä koruja. Ensi kertaa tarjolla on myös ihania ihotimantteja! Lisäksi pisteeltä löytyy saippuakuplan sävyissä kimmeltäviä Ruffle Army -korvakoruja, ihanasti säihkyviä Ruffle Army -hiusklipsejä ja kauniita Paperselfin siirtotatuointeja! Maksutapoina käyvät kortti, käteinen ja MobilePay. Tutustu tapahtumaan.

Osallistumisemme valitettavasti peruttu sairastapauksen vuoksi. 10.9.2020 Korson Wanha Asema 2-vuotta, Vantaa. Vierailemme Korson Wanhan Aseman synttäreillä torstaina 10.9.2020 klo 15:00-18:30! Tule moikkaamaan yksisarvista ja ottamaan ihana vedenkestäviä glittertatuointi! Tatuointien hinnat 3-5 euroa. Voit myös shopata kimallepisteeltä kotiin muun muassa Funky Homo Sapiensin supersöpöjä korvakoruja ja My Little Pony -kaulakoruja! Lisäksi pisteeltä löytyy ekoglitteriämme, saippuakuplan sävyissä kimmeltäviä Ruffle Army -korvakoruja, ihanasti säihkyviä Ruffle Army -hiusklipsejä ja kauniita Paperselfin siirtotatuointeja! Maksutapoina käyvät kortti, käteinen ja MobilePay. Tutustu tapahtumaan.

Osallistumisemme valitettavasti peruttu sairastapauksen vuoksi. 9.9.2020 Kesyttömien kabaree, Helsinki. Ruffle Armyn kimallepisteeltä voit shopata omaa ekoglitteriämme. Tarjolla on myös muun muassa saippuakuplan sävyissä kimmeltäviä Ruffle Army -korvakoruja ja Funky Homo Sapiensin supersöpöjä glitterisiä koruja! Maksutapoina käyvät kortti, käteinen ja MobilePay. Tapahtumassa on myynnissä paljon myös erityisiä ihanuuksia, joita et muualta löydä! Tutustu tapahtumaan.

8.9.2020 Allsång på kaupunginmuseo, Helsinki. Yhteislaulua ja mukana Ruffle Armyn glitterartistit, jotka loihtivat halukkaille säkenöiviä koristeita! Tutustu tapahtumaan.

5.9.2020 Abstinenssiklubi, Helsinki. Voit shopata kimallepisteeltämme muun muassa Funky Homo Sapiensin supersöpöjä korvakoruja, glitterisiä sormuksia ja My Little Pony -kaulakoruja! Lisäksi pisteeltä löytyy Ruffle Armyn omaa ekoglitteriä, josta on ensimmäistä kertaa tarjolla isompia satseja glitterin suurkuluttajille! Mukana myös saippuakuplan sävyissä kimmeltäviä Ruffle Army -korvakoruja, kauniita siirtotatuointeja ja ihanasti säihkyviä hiusklipsejä! Tutustu tapahtumaan.

4.-5.9.2020 Kissojen illat, Korkeasaari, Helsinki. Illan hämärtyessä Ruffle Army taikoo ilmaan jättisaippuakuplia klo 19.30 alkaen! Tutustu tapahtumaan.

29.8.2020 Espoo-päivä Sellosalissa, Espoo. Ruffle Armyn jättisaippuakuplaesitys klo 11.30 ja 12 (Soittoniekanaukio, Sellosalin edusta). Tutustu tapahtumaan.

28.8.-29.8.2020 Makujen Tapiola 2020, Espoo. Perjantaina ja lauantaina jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army taikoo monimetrisiä, sateenkaaren väreissä kimmeltäviä jättisaippuakuplia keskuksen alueella. Eteerisenkauniit saippuakuplat tarjoavat hetken satumaailmassa ja ovat ikimuistoinen elämys. Tutustu tapahtumaan.

22.8.2020 Teerenpeli Tenderfeet – Newcomer’s night, Tampere. Ruffle Armyn kimallekaravaani tuo kaikkea ihanaa ja säihkyvää mukanaan Teerenpeli Tenderfeetiin! Uutuutena mukana Funky Homo Sapiensin supersöpöt korvakorut, glitteriset sormukset ja My Little Pony -kaulakorut! Lisäksi voit shopata Ruffle Armyn omaa ekoglitteriä, saippuakuplan sävyissä kimmeltäviä Ruffle Army -korvakoruja, kauniita siirtotatuointeja ja ihanasti säihkyviä hiusklipsejä! Tutustu tapahtumaan.

13.8.2020 Toiveikas torstai RUU-putiikilla, Helsinki. Toiveikas torstai RUU-putiikilla torstaina 13.8.2020 klo 13-19. Vierailemme säihkytuotteidemme kanssa ihanassa RUU-putiikissa Helsingin Kruununhaassa. Putiikki on täynnä persoonallisia ja värikkäitä asusteita ja koruja vastuullisilta kotimaisilta merkeiltä. Putiikin ulkopuolelta löytyvältä kimallepisteeltämme voit shopata muun muassa saippuakuplan sävyissä kimmeltäviä hologrammikorvakorujamme. Mukana on tällä kertaa myös kauniisti välkkyviä kristallikorvakorujamme. Tarjolla on myös ekoglitteriämme ja hurmaavia kierrätyskankaista ommeltuja hiusdonitsejamme. Pisteeltä löydät myös kauniita laadukkaita siirtotatuointeja ja upouusia ekoglitterillä koristeltuja Ruffle Army -hiusklipsejä! Sadesään sattuessa kimallepiste siirtyy kaupan sisälle. Osoite on Rauhankatu 7. Paikalle on noin 5 minuutin kävelymatka Senaatintorilta, ja ratikka 7 vie todella lähelle.

25.7.2020 BurleskiPiknik 2020, Helsinki. Voit shopata piknikin kimallepisteeltä muun muassa Ruffle Armyn uusia saippuakuplan sävyissä kimmeltäviä korvakoruja! Twinkle & Tassels -mallisto yhdistelee hypnoottisesti väriä vaihtavia akryyliosia ja leikkisiä neontasseleita. Saippuakuplaryhmän pöydältä löydät myös laajan valikoiman Ruffle Armyn omaa ekoglitteriä, ja lisäksi mukana on hurmaavia kierrätyskankaista ommeltuja hiusdonitseja. Mukana myös kauniita laadukkaita siirtotatuointeja ja pieni valikoima ihanasti säihkyviä upouusia Ruffle Army -strassihiusklipsejä! Piste on paikalla ainakin klo 14-18. Sekä korttimaksu että käteinen käy. Säävaraus, eli sadesään sattuessa karavaani ei saavu paikalle, sillä herkät tuotteet eivät kestä pisaroita. Tutustu tapahtumaan.

11.7.2020 Teerenpeli Tease – Heatwave, Tampere. Ruffle Army tulee Teerenpeli Teasen vieraaksi ensimmäistä kertaa ja tuo kaikkea ihanaa ja säihkyvää mukanaan! Voit shopata muun muassa Ruffle Armyn uusia saippuakuplan sävyissä kimmeltäviä korvakoruja! Twinkle & Tassels -mallisto yhdistelee hypnoottisesti väriä vaihtavia akryyliosia ja leikkisiä neontasseleita. Saippuakuplaryhmän pöydältä löydät myös laajan valikoiman Ruffle Armyn omaa ekoglitteriä, ja lisäksi mukana on hurmaavia kierrätyskankaista ommeltuja hiusdonitseja. Mukana myös kauniita laadukkaita siirtotatuointeja ja pieni valikoima ihanasti säihkyviä upouusia Ruffle Army -strassihiusklipsejä! Tutustu tapahtumaan.

26.-28.6.2020 Popaalin Kesäiltamat -nettitapahtuma. Ruffle Army osallistuu Popaalin Kesäiltamat -nettitapahtumaan useiden alennusten ja uusien ihanien tuotteiden kanssa. Tervetuloa tekemään löytöjä ja hankkimaan satumaisen säihkyvät ja persoonalliset asusteet kesään! Tapahtuma käydään Popaalin Facebook-ryhmässä 26.-28.6.2020, ja tarjouksiin ja näytteilleasettajiin voi tutustua jo etukäteen. Tutustu tapahtumaan.

12.6.2020 Stoa Goes Wild: Villit kuplat, Stoa, Helsinki. Stoan ilmatila täyttyy värikkäistä saippuakuplista Helsinki-päivän kunniaksi! Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army taikoo satumaisen kauniita jättisaippuakuplia Stoan katolla klo 14.30, 15.30, 16.30 ja 17.30. Villit kuplat taltioidaan ja taltiointia voi seurata reaaliajassa Stoan somekanavilla (Facebook ja Instagram). Kooste jättikuplashowsta julkaistaan Helsinki-kanavalla Helsinki-päivän iltana. Tutustu tapahtumaan ja löydä linkit lähetyksiin.

17.–19.4.2020 Lapsimessut 2020, Helsinki. Lapsimessut huhtikuulta on siirretty, uusi ajankohta on vuoden 2021 keväällä.

7.3.2020 Helsinki Shake It! Femme Futuro, Helsinki. Ruffle Army myy tapahtumassa kosmeettista glitteriään, hurmaavia siirtotatuointeja ja kierrätyskankaista tehtyjä muhkeita hiusdonitseja. Tarjolla on myös Mine Güngörin erityisesti Ruffle Armylle suunnittelemia spesiaaleja glitterisiä korvakoruja – muun muassa näyttäviä yksisarviskorviksia! Maksutapoina kortti ja käteinen. Tutustu tapahtumaan.

23.2.2020 Laskiaissunnuntain Kepparisirkus-tapahtuma, Stoa, Helsinki. Ruffle Army taikoo ihania jättisaippuakuplia klo 13 ja 14.50. Lisäksi yksisarvisten ohjaama kuplapaja klo 13.45-14.15. Säävaraus. Tutustu tapahtumaan.

21.2.2020 Jääkarusellifestivaali Lohja 2020, Lohja. Ruffle Army taikoo ihania jättisaippuakuplia klo 17. Esityksen jälkeen noin klo 17.15-18 on kuplapaja. Säävaraus. Tutustu tapahtumaan.

16.2.2020 Kattilahallin kirppis, Sörnäinen, Helsinki. Kirppiksen aulan infosta löytyy Glittershopin myyntipiste. Myymme kosmeettista ekoglitteriä, joka sopii niin kasvoille, huuliin että hiuksiin. Mukana myös ihanat kierrätyskankaista tehdyt hiusdonitsit ja siirtotatuoinnit! Tutustu Kattilahallinkirppis-tapahtumaan.

14.2.2020 United in Love – The Queerlesque Show by Betty Fvck, Helsinki. Ruffle Army tekee klubilla säihkyviä glittermeikkejä ja glittertatuointeja sekä myy Glittershop.fi-verkkokauppansa tuotteita. Voit ostaa kotiin kosmeettista ekoglitteriä, hurmaavia siirtotatuointeja ja kierrätyskankaista tehtyjä muhkeita hiusdonitseja. Tutustu tapahtumaan.

2.2.2020 Helmikuun Maatilapäivä: Perinteinen talvitapahtuma 2.2., Ali-Ollin Alpakkatila, Klaukkala. Ruffle Army tekee tapahtumassa ihania glittertatuointeja ja glittermeikkausta! Kellonaika tarkentuu myöhemmin. Tutustu tapahtumaan.

1.2.2020 Yksityistilaisuus, Helsinki.

25.1.2020 BiBi Productions Presents: Dark Winter Burlesque, Helsinki. Ruffle Army myy tapahtumassa kosmeettista glitteriään, hurmaavia siirtotatuointeja ja kierrätyskankaista tehtyjä muhkeita hiusdonitseja. Tarjolla on myös Mine Güngörin erityisesti Ruffle Armylle suunnittelemia spesiaaleja glitterisiä korvakoruja – muun muassa näyttäviä yksisarviskorviksia! Ruffle Armyn kimaltavalta pöydältä löydät myös strasseilla koristeltuja ihastuttavan glamoröösejä timanttiverkkosukkahousuja. Maksutapoina kortti ja käteinen. Tutustu tapahtumaan.

18.1.2020 Jaahas <3 Loukko UG Drag Show Vol. 3 - A Future of Our Own, Helsinki. Ruffle Army tekee klubilla säihkyviä glittermeikkejä ja myy Glittershop.fi-verkkokauppansa tuotteita. Voit ostaa kotiin kosmeettista ekoglitteriä, hurmaavia siirtotatuointeja ja kierrätyskankaista tehtyjä muhkeita hiusdonitseja. Tarjolla on myös Mine Güngörin erityisesti Ruffle Armylle suunnittelemia spesiaaleja glitterisiä korvakoruja – muun muassa näyttäviä yksisarviskorviksia! Ruffle Armyn kimaltavalta pisteeltä löydät myös strasseilla koristeltuja ihastuttavan glamoröösejä timanttiverkkosukkahousuja. Maksutapoina kortti ja käteinen. Tutustu tapahtumaan.

21.-22.12.2019 VegeXmas, Korjaamo, Helsinki. SPARKLE-ekoglitterimme ja kierrätyskankaista tehdyt muhkeat samettiset ja kimmeltävät hiusdonitsimme löytyvät upean sukkahousuntekijän Vilmurin osastolta. Tutustu tapahtumaan. Katso myös nettisivut.

15.12.2019 Käsityöläisten joulumarkkinat, Koskenranta, Helsinki. Ruffle Army myy tapahtumassa glitteriä, koruja ja hiusdonitseja! Tutustu tapahtumaan.

14.-15.12.2019 Teurastamon Joulumarkkinat 2019, Helsinki. Ruffle Army myy tapahtumassa kosmeettista ekoglitteriään, hurmaavia siirtotatuointeja ja kierrätyskankaista tehtyjä muhkeita hiusdonitseja. Tarjolla on myös Mine Güngörin erityisesti Ruffle Armylle suunnittelemia spesiaaleja glitterisiä korvakoruja – muun muassa näyttäviä yksisarviskorviksia! Uutuutena Ruffle Armyn kimaltavalta pöydältä löydät myös strasseilla koristeltuja ihastuttavan glamoröösejä timanttiverkkosukkahousuja. Tutustu tapahtumaan.

13.12.2019 Under The Mistle Tease vol.7, Helsinki. Ruffle Army myy klubilla kosmeettista ekoglitteriään, hurmaavia siirtotatuointeja ja kierrätyskankaista tehtyjä muhkeita hiusdonitseja. Tarjolla on myös Mine Güngörin erityisesti Ruffle Armylle suunnittelemia spesiaaleja glitterisiä korvakoruja – muun muassa näyttäviä yksisarviskorviksia! Uutuutena Ruffle Armyn kimaltavalta pöydältä löydät myös strasseilla koristeltuja ihastuttavan glamoröösejä timanttiverkkosukkahousuja. Tutustu tapahtumaan.

8.12.2019 Studio Kupun pienet joulumyyjäiset, Helsinki. Ruffle Army myy tapahtumassa kosmeettista ekoglitteriään, hurmaavia siirtotatuointeja ja kierrätyskankaista tehtyjä muhkeita hiusdonitseja. Tarjolla on myös Mine Güngörin erityisesti Ruffle Armylle suunnittelemia spesiaaleja glitterisiä korvakoruja – muun muassa näyttäviä yksisarviskorviksia! Uutuutena Ruffle Armyn kimaltavalta pöydältä löydät myös strasseilla koristeltuja ihastuttavan glamoröösejä timanttiverkkosukkahousuja. Tutustu tapahtumaan.

30.11.-1.12.2019 Korjaamon joulumarkkinat 2019, Helsinki. Ruffle Army myy tapahtumassa kosmeettista ekoglitteriään, hurmaavia siirtotatuointeja ja kierrätyskankaista tehtyjä muhkeita hiusdonitseja. Tarjolla on myös Mine Güngörin erityisesti Ruffle Armylle suunnittelemia spesiaaleja glitterisiä korvakoruja – muun muassa näyttäviä yksisarviskorviksia! Uutuutena Ruffle Armyn kimaltavalta pöydältä löydät myös strasseilla koristeltuja ihastuttavan glamoröösejä timanttiverkkosukkahousuja. Tutustu tapahtumaan.

24.11.2019 Aleksin joulukadun avaus 2019, Helsinki. Ruffle Armyn jättisaippuakuplashow avajaisohjelmassa torilla + osallistumme perinteiseen joulukulkueeseen! Tutustu tapahtumaan.

23.11.2019 Helsinki Fashion House Ystävämyynti, Helsinki. Ruffle Army tekee tapahtumassa lauantaina ihania säihkyviä glittertatuointeja pientä maksua vastaan! Tutustu tapahtumaan.

22.11.2019 Yksityistilaisuus, Hyvinkää.

16.11.2019 Ison Omenan perinteinen joulunavaus, Espoo. Ruffle Army taikoo ihania jättisaippuakuplia klo 14 ja 15 M.E.E.T-aukiolla. Jättisaippuakuplapaja
klo 14.15 ja 15.15 samalla kohdalla. Tutustu tapahtumaan.

16.11.2019 Kauppakeskus Sepän joulunavaus, Jyväskylä. Jättisaippuakuplia!

10.11.2019 Kattilahallin kirppis, Sörnäinen, Helsinki. Kirppiksen aulan infosta löytyy Glittershopin myyntipiste. Myymme kosmeettista ekoglitteriä, joka sopii niin kasvoille, huuliin että hiuksiin. Mukana myös ihanat donitsit ja siirtokuvatatuoinnit! Tutustu Kattilahallinkirppis-tapahtumaan.

9.11.2019 Jouluiloittelua Sinellissä, Kauppakeskus Jumbo, Vantaa. Säihkyvää glittermeikkausta ja -tatuointeja! Tutustu tapahtumaan.

9.11.2019 Yksityistilaisuus, Helsinki.

2.11.2019 Kauhua kakaroille, Stoa, Helsinki. Jättisaippuakuplashow klo 12 ja 14.50! Lisäksi Ruffle Army tekee tapahtumassa ihania säihkyviä glittertatuointeja klo 12.30-14.30! Tutustu tapahtumaan.

29.10.2019 KWA:n Halloween, Vantaa. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army vierailee KWA:n Halloweenissä tiistaina klo 14:00-18:30! Tule moikkaamaan glitternoitaa ja ottamaan ihana vedenkestäviä glittertatuointi! Tatuointien hinnat 3-5 euroa. Voit myös ostaa kotiin Ruffle Armyn kosmeettista glitteriä, hurmaavia siirtotatuointeja ja kierrätyskankaista Suomessa ommeltuja söpöjä hiusdonitseja. Maksutavat: käteinen ja kortti. Tutustu tapahtumaan.

18.-20.10.2019 I Love Me -messut, Messukeskus, Helsinki. Löydät biohajoavat ekoglitterimme messuhintaan Mine Güngörin osastolta koko messujen ajan. Minen upeat ja näyttävät korut kannattaa myös ehdottomasti tsekata – niistä löytyy paljon yksisarvisfaneille ja merenneidoille sopivia ihanuuksia! Osaston numero on 6u81.

10.10.2019 Yksityistilaisuus, Espoo.

6.10.2019 Kutitus-disko ja naamiaiset 2019, Espoon kulttuurikeskus, Espoo. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army tekee tapahtumassa ihania säihkyviä glittertatuointeja! Tutustu tapahtumaan.

6.10.2019 Kattilahallin kirppis, Sörnäinen, Helsinki. Kirppiksen aulan infosta löytyy Glittershopin myyntipiste. Myymme kosmeettista ekoglitteriä, joka sopii niin kasvoille, huuliin että hiuksiin. Mukana myös ihanat donitsit ja siirtokuvatatuoinnit! Tutustu Kattilahallinkirppis-tapahtumaan.

28.9.2019 Kitschyklubi, Helsinki. Ruffle Armyn kimallepisteellä on myynnissä ryhmän Glittershop.fi-verkkokaupan ihanuuksia. Mukana säihkyvää ekoglitteriä ja hurmaavia siirtotatuointeja, joilla viimeistelet vaikkapa halloween-asusi! Tarjolla myös drag-artistin esiintymisasujen ylijäämäkankaasta ommeltuja kimallepussukoita ja suloisia kierrätyskankaisia hiusdonitseja. Tutustu tapahtumaan.

21.9.2019 Lasten hohtodisco / Planet Suvilahti, Helsinki. Teemme Tiivistämön Planet Suvilahti -tapahtuman Hohtodiscossa säihkyviä glittertatuointeja ja glittermeikkausta – myös UV-glitterillä! Hinnat 3-5 euroa. Myymme myös kosmeettista glitteriä, hurmaavia siirtotatuointeja, ekologisia hiusdonitseja ja maagisia yksisarvispantoja. Disko on klo 13:00-17:00, ja sen jälkeen olemme paikalle vielä klo 20:00 saakka Valokarkelot-tapahtuman yhteydessä. Tutustu tapahtumaan.

15.9.2019 Malmitalo 25 vuotta! Ipanapippalot, Helsinki. Jättisaippuakuplashow klo 14.30 ja 16! Tutustu tapahtumaan.

13.9.2019 Kissojen yö, Korkeasaari, Helsinki. Illan hämärtyessä Ruffle Army taikoo ilmaan jättisaippuakuplia! Tutustu tapahtumaan.

11.9.2019 Viettelysten ilta, Korkeasaari. Helsinki. Illan hämärtyessä Ruffle Army taikoo ilmaan jättisaippuakuplia! Tutustu tapahtumaan.

7.9.2019 Kauppakeskus Stella, Mikkeli. Jättisaippuakuplashow Tähtitorilla klo 10.30 ja 12!

7.9.2019 Yksityistilaisuus, Helsinki.

6.9.2019 Kissojen yö, Korkeasaari, Helsinki. Illan hämärtyessä Ruffle Army taikoo ilmaan jättisaippuakuplia! Tutustu tapahtumaan.

24.8.2019 Vuosaaren kesäjuhlat, Helsinki. Jättisaippuakuplashow klo 10.

22.8.2019 RööperiFest 2019, Helsinki. Jättisaippuakuplia! Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army tekee tapahtumassa säihkyviä glittertatuointeja ja glittermeikkejä pientä maksua vastaan. Myymme myös maagisia yksisarvispantoja sekä kosmeettista glitteriä, joka sopii niin kasvoille, huuliin että hiuksiin. Mukana myös biohajoava ekoglitter. Tutustu tapahtumaan.

18.8.2019 Synttärit, Espoo. Kuplia ja glitteriä!

17.8.2019 Yksityistilaisuus, Helsinki.

15.8.2019 Helsinki Night Market, Teurastamo, Helsinki. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army täyttää Taiteiden yönä kuusi vuotta. Helsinki Night Market oli ensimmäisiä tapahtumia, joissa kuplapoppoo esiintyi ja sillä on erityinen paikka ryhmän sydämessä. Ruffle Army taikoo satumaisia jättisaippuakupliaan Teurastamon Taiteiden yössä klo 20.15, ja lisäksi tekee kimallepisteellään ensimmäistä kertaa hurmaavia ja näyttäviä siirtotatuointeja. Luvassa myös vedenkestäviä glittertatuointeja ja säkenöiviä glittermeikkejä. Hinnat 3-10 euroa. Lisäksi voit ostaa kotiin ekoglitteriä, samaisia siirtotatuointeja, ekologisia hiusdonitseja ja maagisia yksisarvispantoja. Tervetuloa tutustumaan kimallepisteeseen! Maksutapoina käteinen ja kortti. Tutustu tapahtumaan.

14.8.2019 Karatalon Kesäkeskiviikko: Kimmellyskeskiviikon glitterit & jättisaippuakuplat, Helsinki. Jättisaippuakuplia sekä glittertatuointeja ja -meikkejä! Tutustu tapahtumaan.

10.8.2019 HerttoniemenrantaPäivä, Helsinki. Teemme tapahtumassa ihania, vedenkestäviä glittertatuointeja ja kimaltavia glittermeikkejä pientä maksua vastaan. Myynnissä on kosmeettista glitteriä, hurmaavia siirtotatuointeja, ekologisia hiusdonitseja ja maagisia yksisarvispantoja. Tutustu tapahtumaan.

4.8.2019 Seikkailupuiston kesäkauden päättäjäiset, Turku. Jättisaippuakuplia!

3.-4.8.2019 Wiipurintien markkinat, Kouvola. Jättisaippuakuplashow klo 11, 13 ja 15! Tutustu tapahtumaan.

27.7.2019 Lettukestit #11 – Puutarhajuhlat, Helsinki. Teemme tapahtumassa ihania, vedenkestäviä glittertatuointeja ja kimaltavia glittermeikkejä pientä maksua vastaan. Myynnissä on kosmeettista glitteriä, hurmaavia siirtotatuointeja, ekologisia hiusdonitseja ja maagisia yksisarvispantoja. Tutustu tapahtumaan.

8.7.2019 Kesäpäivä Töölönlahdella, Helsinki. Jättisaippuakuplashow klo 14:00-14:10. Lasten Estradilla. Lisäksi jättisaippuakuplia alueella klo 15:45-16:45! Tutustu tapahtumaan.

29.6.2019 Jaahas X Auer Pride Cruise, Helsinki. Myynnissä säihkyvää glitteriä, maagisia yksisarvispantoja, ekologisia scrunchieita ja ihania siirtotatuointeja. Tutustu tapahtumaan.

27.6.2019 Kehräämön Ehtootori, Forssa. Jättisaippuakuplia klo 17-19!

26.6.2019 Allsång på kaupunginmuseo, Helsinki. Laulua ja glittermeikkausta! Tutustu tapahtumaan.

15.6.2019 Lasten Lomapäivä 2019, Teurastamo, Helsinki. Jättisaippuakuplashow klo 14:30! Teemme tapahtumassa ihania, vedenkestäviä glittertatuointeja ja kimaltavia glittermeikkejä pientä maksua vastaan. Myynnissä on kosmeettista glitteriä, kauniita keijukoruja, hurmaavia siirtotatuointeja, ekologisia hiusdonitseja ja söpöjä yksisarvispantoja. Tutustu tapahtumaan.

12.6.2019 Helsingin ihanin ilta – Yksisarvisia ja hyvää oloa, Korjaamo, Helsinki. Jättisaippuakuplia klo 18:00, 18:45 ja 19:30! Tutustu tapahtumaan.

8.6.2019 The Shangri-La Summer Show 2019, Helsinki. Myynnissä säihkyvää ekoglitteriä, maagisia yksisarvispantoja, ekologisia scrunchieita ja ihania siirtotatuointeja. Tutustu tapahtumaan.

31.5.2019 Kevätrieha leikkipuisto Maasälvässä, Helsinki. Osallistumisemme peruttu – Teemme ihania, vedenkestäviä glittertatuointeja pientä maksua vastaan. Myynnissä myös glitteriä, yksisarvispantoja ja hiusdonitseja! Tutustu tapahtumaan.

25.5.2019 Puistonvaltaus, Nokia. Jättisaippuakuplashow!

25.5.2019 Yksityistilaisuus, Espoo.

23.5.2019 Yksityistilaisuus, Helsinki.

19.5.2019 Stoan aukion avajaiset, Helsinki. Jättisaippuakuplashowt klo 12.30 ja 14.30! Tutustu tapahtumaan.

18.5.2019 Ilmailumuseon Lastenpäivä, Vantaa. Jättisaippuakuplia & glittertatuointeja klo 12-15! Tutustu tapahtumaan.

17.5.2019 Drag Me To Tähtisumu / Love Edition, Helsinki. Myynnissä ekoglitteriä, hiusdonitseja ja yksisarvispantoja! Tutustu tapahtumaan.

11.5.-12.5.2019 Linnanmäen Avajaiskarnevaali, Helsinki. Jättisaippuakuplia alueella!

5.5.2019 Yksityistilaisuus, Helsinki.

4.5.-5.5.2019 Linnanmäen Avajaiskarnevaali, Helsinki. Jättisaippuakuplia alueella!

4.5.2019 Päivispäivä, Päiväkummun koulu, Vantaa. Jättisaippuakuplia! Tutustu tapahtumaan.

4.5.2019 Masalan kirjastossa juhlitaan / Vi festar i Masaby bibliotek, Kirkkonummi. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army tekee tapahtumassa ihania säihkyviä glittertatuointeja klo 10.30-13.30! Tutustu tapahtumaan.

4.5.2019 Kevät-kutitus, Sellosali, Espoo. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army tekee tapahtumassa ihania säihkyviä glittertatuointeja klo 15-17!

1.5.2019 Yksityistilaisuus, Helsinki.

30.4.2019 VAPPUNEN!- festarit, Lasten kulttuurikeskus Aurora, Espoo. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army tekee tapahtumassa ihania säihkyviä glittertatuointeja klo 16-19!

29.4.2019 Yksityistilaisuus, Helsinki.

28.4.2019 Kevät-kutitus, Saunalahden koulu, Espoo. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army tekee tapahtumassa ihania säihkyviä glittertatuointeja klo 13-15! Tutustu tapahtumaan.

27.4.-28.4.2019 Linnanmäen Avajaiskarnevaali, Helsinki. Jättisaippuakuplia alueella!

27.4.2019 Yksityistilaisuus, Helsinki.

20.4.-21.4.2019 Kattilahallin pääsiäiskirppis, Sörnäinen, Helsinki. Kirppiksen aulan infosta löytyy Glittershopin myyntipiste. Myymme kosmeettista ekoglitteriä, joka sopii niin kasvoille, huuliin että hiuksiin! Tutustu Kattilahallinkirppis-tapahtumaan.

12.4.-14.4.2019 Lapsimessut 2019, Helsinki. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Armyn värikkäältä osastolta 7m109 löydät käsintehdyt jättisaippuakuplavälineet. Teemme osastolla ihania, vedenkestäviä glittertatuointeja ja kimaltavia glittermeikkejä pientä maksua vastaan. Myynnissä on kosmeettista glitteriä – mukana on myös ryhmän oma biohajoava ekoglitter. Myynnissä myös hurmaavat siirtotatuoinnit, hiusdonitsit ja söpöt yksisarvispannat! Lisäksi taiomme perjantaina ja lauantaina Vekarat-lavalla monimetrisiä, kauniita jättisaippuakuplia lasten ja aikuisten iloksi. Esitykset ovat perjantaina klo 12:40, lauantaina klo 16:10 ja esityksen kesto on 10 minuuttia. Sunnuntaina löydät yhden meistä Eteläisen tai Pohjoisen sisäänkäynnin aulasta klo 9-10 vastaanottamasta kävijöitä. Tervetuloa moikkaamaan säihkyviä kukkaiskeijuja! 🙂

30.3.2019 Meijän meiningit Pasaatissa!, Kauppakeskus Pasaati, Kotka. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army tekee tapahtumassa ihania säihkyviä glittertatuointeja ja glittermeikkejä klo 10-16! Tutustu tapahtumaan.

17.3.2019 Kevät-kutitus, Espoon kulttuurikeskus, Espoo. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army tekee tapahtumassa ihania säihkyviä glittertatuointeja! Tutustu tapahtumaan.

1.3.2019 Tähtisumu Burleski-iltama / Last Call -Special Edition, Helsinki. Myynnissä ekoglitteriä, yksisarvispantoja ja hiusdonitseja! Tutustu tapahtumaan.

23.2.2019 Sinellin avajaiset Iso Omenassa, Espoo. Säihkyvää glittermeikkausta ja vedenkestäviä glittertatuointeja ilmaiseksi klo 12-15. Tutustu tapahtumaan.

15.2.2019 Helsinki Shake It! Romance or Disaster, Helsinki. Myynnissä ekoglitteriä ja muita Ruffle Armyn ihanuuksia! Tutustu tapahtumaan.

9.2.2019 Sinellin Ystäväpäivä. Säihkyvää glittermeikkausta ja vedenkestäviä glittertatuointeja ilmaiseksi klo 11-14. Tutustu tapahtumaan.

27.1.2019 Kattilahallin kirppis, Sörnäinen, Helsinki. Kirppiksen aulan infosta löytyy Glittershopin myyntipiste. Myymme kosmeettista ekoglitteriä, joka sopii niin kasvoille, huuliin että hiuksiin. Mukana myös ihanat siirtokuvatatuoinnit! Tutustu Kattilahallinkirppis-tapahtumaan.

16.12.2018 Koskenrannan käsityöläisten joulumarkkinat, Helsinki. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army myy maagisia yksisarvispantoja sekä kosmeettista glitteriään, joka sopii niin kasvoille, huuliin että hiuksiin. Mukana myös biohajoava ekoglitter ja uudet ihanat siirtotatuoinnit! Tutustu tapahtumaan.

16.12.2018 Helsinki. Yksityistilaisuus.

14.12.2018 Nights Of Jaahas Vol. 11 – Out Of The Womb! Illuminatrix Special, Helsinki. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army myy maagisia yksisarvispantoja sekä kosmeettista glitteriään, joka sopii niin kasvoille, huuliin että hiuksiin. Mukana myös biohajoava ekoglitter ja uudet siirtotatuoinnit! Ihanuudet sopivat mainiosti myös joululahjaksi! Tutustu tapahtumaan.

7.-8.12.2018 PakettiParaati -Burlesque Xmas Xtravaganza, Helsinki. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army tekee tapahtumassa säihkyviä glittertatuointeja ja glittermeikkejä pientä maksua vastaan. Myymme myös maagisia yksisarvispantoja sekä kosmeettista glitteriä, joka sopii niin kasvoille, huuliin että hiuksiin. Mukana myös biohajoava ekoglitter. Tutustu tapahtumaan.

1.12.2018 Vuosaaren joulupolku 2018, Helsinki. Jättisaippuakuplashow klo 14 joulupolulla! Tutustu tapahtumaan.

30.11.2018 Helsinki. Yksityistilaisuus.

30.11.2018 Tampere. Yksityistilaisuus.

25.11.2018 Aleksin joulukadun avajaiset, Helsinki. Jättisaippuakuplashow vähän ennen klo 16 torilla + osallistumme perinteiseen joulukulkueeseen! Tutustu tapahtumaan.

24.11.2018 Kluuvi goes Kreisi, Kluuvi, Helsinki. Ruffle Army tekee glittertatuointeja klo 12-17!

24.-25.11.2018 Korjaamon joulumarkkinat 2018, Helsinki. Ruffle Armyn yksisarviset tekevät Korjaamon joulumarkkinoilla säihkyviä ekoglittertatuointeja molempina päivinä klo 11-15. Ruffle Army myös myy maagisia yksisarvispantoja sekä kosmeettista glitteriään, joka sopii niin kasvoille, huuliin että hiuksiin. Mukana myös biohajoava ekoglitter ja siirtotatuoinnit! Tule ostamaan kimaltavimmat joululahjat! Tutustu tapahtumaan.

17.11.2018 Ison Omenan perinteinen joulunavaus, Espoo. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army taikoo Isossa Omenassa monimetrisiä sateenkaaren väreissä kimmeltäviä jättisaippuakuplia, jotka tarjoavat hetken satumaailmassa. Ryhmä loihtii myös säihkyviä glittermeikkejä yli 5-vuotiaille ja ihania vedenkestäviä glittertatuointeja yli 3-vuotiaille. Tutustu tapahtumaan.

16.11.2018 Helsinki. Yksityistilaisuus.

16.11.2018 Pikkulaivan joulunavaus, Espoo. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army loihtii Pikkulaivassa säihkyviä glittermeikkejä yli 5-vuotiaille ja ihania vedenkestäviä glittertatuointeja yli 3-vuotiaille. Glittertatuoinnit pysyvät iholla usemman päivän, ja valittavana on paljon ihania kuvioita, muun muassa perhonen, tassu, lepakko ja delfiini. Tutustu tapahtumaan.

15.11.2018 Tähtisumu Burleski-iltama PMS!, Helsinki. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army tekee tapahtumassa säihkyviä glittertatuointeja ja glittermeikkejä pientä maksua vastaan. Myymme myös maagisia yksisarvispantoja sekä kosmeettista glitteriä, joka sopii niin kasvoille, huuliin että hiuksiin. Mukana myös biohajoava ekoglitter. Tutustu tapahtumaan.

11.11.2018 Kattilahallin kirppis, Sörnäinen, Helsinki. Kirppiksen aulan infosta löytyy Glittershopin myyntipiste. Myymme kosmeettista glitteriä, joka sopii niin kasvoille, huuliin että hiuksiin. Mukana myös ihanat biohajoavat ekoglitterimme. Tutustu Kattilahallinkirppis-tapahtumaan.

9.11.2018 Helsinki. Yksityistilaisuus.

2.-3.11.2018 Teurastamon Halloween, Helsinki. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army tekee tapahtumassa ihania glittermeikkejä ja kauhumaskeerauksia maksua vastaan. Myymme myös maagisia yksisarvispantoja sekä kosmeettista glitteriä, joka sopii niin kasvoille, huuliin että hiuksiin. Mukana myös biohajoava ekoglitter! Tutustu tapahtumaan.

3.11.2018 Kauhua kakaroille –päivä klo 12-15, Stoa, Helsinki. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army tekee tapahtumassa ihania säihkyviä glittertatuointeja! Tutustu tapahtumaan.

21.10.2018 Kattilahallin kirppis, Sörnäinen, Helsinki. Kirppiksen aulan infosta löytyy Glittershopin myyntipiste. Myymme kosmeettista glitteriä, joka sopii niin kasvoille, huuliin että hiuksiin. Mukana myös ihanat biohajoavat ekoglitterimme. Tutustu Kattilahallinkirppis-tapahtumaan.

19.10.2018 Nights of Jaahas Vol. 9 – Out of Your Nightmares!, Helsinki. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army myy maagisia yksisarvispantoja sekä kosmeettista glitteriään, joka sopii niin kasvoille, huuliin että hiuksiin. Mukana myös biohajoava ekoglitter ja uudet siirtotatuoinnit! Tutustu tapahtumaan.

7.10.2018 Kutitus-disko ja naamiaiset, Espoo. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army tekee tapahtumassa ihania säihkyviä glittertatuointeja! Tutustu tapahtumaan.

6.10.2018 Helsinki Shake It! Burleskiklubi, Helsinki. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army myy maagisia yksisarvispantoja sekä kosmeettista glitteriään, joka sopii niin kasvoille, huuliin että hiuksiin. Mukana myös biohajoava ekoglitter ja ihanat uudet siirtotatuoinnit! Tutustu tapahtumaan.

30.9.2018 Kattilahallin kirppis, Sörnäinen, Helsinki. Kirppiksen aulan infosta löytyy Glittershopin myyntipiste. Myymme kosmeettista glitteriä, joka sopii niin kasvoille, huuliin että hiuksiin. Mukana myös ihanat biohajoavat ekoglitterimme. Tutustu Kattilahallinkirppis-tapahtumaan.

22.9.2018 Tullintorin Satuseikkailu, Tampere. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army tekee tapahtumassa ihania säihkyviä glittertatuointeja klo 11-15! Tutustu tapahtumaan.

22.9.2018 Nights of Jaahas vol 8 – School’s out VOL 2!, Helsinki. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army myy maagisia yksisarvispantoja sekä kosmeettista glitteriään, joka sopii niin kasvoille, huuliin että hiuksiin. Mukana myös biohajoava ekoglitter! Tutustu tapahtumaan.

21.9.2018 Full of Love -Burleskiklubi x R&A, Korjaamo, Helsinki. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army tekee tapahtumassa säihkyviä glittertatuointeja ja glittermeikkejä pientä maksua vastaan. Myymme myös maagisia yksisarvispantoja sekä kosmeettista glitteriä, joka sopii niin kasvoille, huuliin että hiuksiin. Mukana myös biohajoava ekoglitter! Tutustu tapahtumaan.

14.9.2018 Kissojen yö, Korkeasaari. Helsinki. Illan hämärtyessä Ruffle Army taikoo ilmaan jättisaippuakuplia! Tutustu tapahtumaan.

12.9.2018 Viettelysten ilta, Korkeasaari. Helsinki. Illan hämärtyessä Ruffle Army taikoo ilmaan jättisaippuakuplia! Tutustu tapahtumaan.

8.9.2018 Hakunilapäivä, Vantaa. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army tekee klo 10-14 tapahtumassa säihkyviä glittertatuointeja ja glittermeikkejä pientä maksua vastaan. Myymme myös maagisia yksisarvispantoja sekä kosmeettista glitteriä, joka sopii niin kasvoille, huuliin että hiuksiin. Mukana myös biohajoava ekoglitter. Tule moikkaamaan! Tutustu tapahtumaan.

8.9.2018 Toivon markkinat, Narinkkatori Kamppi, Helsinki. Jättisaippuakuplia!

8.9.2018 Yksityistilaisuus, Helsinki.

7.9.2018 Kissojen yö, Korkeasaari. Helsinki. Illan hämärtyessä Ruffle Army taikoo ilmaan jättisaippuakuplia! Tutustu tapahtumaan.

1.9.2018 Valokarkelot 2018, Gloria, Helsinki. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army tekee tapahtumassa säihkyviä glittertatuointeja ja glittermeikkejä pientä maksua vastaan. Myymme myös maagisia yksisarvispantoja sekä kosmeettista glitteriä, joka sopii niin kasvoille, huuliin että hiuksiin. Mukana myös biohajoava ekoglitter. Tutustu tapahtumaan.

30.8.2018 RööperiFest 2018, Helsinki. Jättisaippuakuplia klo 17.30! Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army tekee tapahtumassa säihkyviä glittertatuointeja ja glittermeikkejä pientä maksua vastaan. Myymme myös maagisia yksisarvispantoja sekä kosmeettista glitteriä, joka sopii niin kasvoille, huuliin että hiuksiin. Mukana myös biohajoava ekoglitter. Tutustu tapahtumaan.

25.8.2018 Vuosaaren Kesäjuhlat Mustakiven leikkipuistossa, Helsinki. Jättisaippuakuplaesitys klo 10!

25.8.2018 Espoo-päivä Sellosali, Espoo. Jättisaippuakuplaesitykset klo 11.30 ja 12.00!

25.8.2018 Venetsialaiset, Kokkola. Jättisaippuakuplaesitykset klo 13 ja 14.50 ja glittertatuointeja klo 13.15-14.45! Tutustu tapahtumaan.

24.8.2018 Taiteiden yö, Kouvola-talo, Kouvola. Jättisaippuakuplashowt klo 17, 19.45, 20.00, 20.15 ja 20.30 + glittertatuointeja klo 17.30-19.30 !

24.8.2018 Mehutellaan Meijerissä, Lasten kulttuurikeskus Pikku-Aurora, Espoo. Jättisaippuakuplia! Tutustu tapahtumaan.

21.8.2018 Sykettä sydämiin -tapahtuma, Kerava, Kalevan urheilupuisto. Jättisaippuakuplapaja.

19.8.2018 Kaivarin konsertti, Helsinki. Jättisaippuakuplia!

18.8.2018 Hiedanrannan puutarhajuhlat, Tampere. Jättisaippuakuplia ja glittertatuointeja ja -meikkausta!

12.8.2018 Yksityistilaisuus, Helsinki.

11.8.2018 Yksityistilaisuus, Vantaa.

5.8.2018 Seikkailupuisto, Turku. Jättisaippuakuplia!

4.8.2018 Lasten festarit, Helsinki. Jättisaippuakuplashowt klo 12.05 ja 15.35 Amfilla! Teemme tapahtumassa myös ihania glittertatuointeja pientä maksua vastaan ja myymme jättisaippuakuplavälineitä, kimmeltävää kosmeettista glitteriämme ja yksisarvispantoja. Myyntipisteellämme on pienet tauot esitystemme aikaan. Löydät meidät pientoimijoiden teltasta. Tule moikkaamaan!

21.7.2018 Riihimäki Block Party, Riihimäki. Granitin aukiolla klo 16:15 jättisaippuakuplia!

19.7.2018 Kesätori-ilta, Kerava. Jättisaippuakuplia klo 17-19!

13.-15.7.2018 Ilosaarirock, Joensuu. Jättisaippuakuplia!

29.6.2018 Linnea’s Glitter Balls – Show & Bingo Night, Dubrovnik, Helsinki. Rufflen Armyn glitterneidot tekevät tapahtumassa upeita glittermeikkejä ja vedenkestäviä glittertatuointeja maksua vastaan. Ruffle Army myy myös biohajoavaa ekoglitteriään, joka sopii niin kasvoille, huuliin että hiuksiin. Näyttävät glittermeikit tehdään myös ekoglitterillä. Tervetuloa! Tutustu tapahtumaan.

29.6.2018 Nights of Jaahas vol. 7 – Out of Shame! Pride edition!, Helsinki. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army myy maagisia yksisarvispantoja sekä kosmeettista glitteriään, joka sopii niin kasvoille, huuliin että hiuksiin. Mukana myös uusi biohajoava ekoglitter. Tutustu tapahtumaan.

17.6.2018 EastFest, Puotilan Kartano, Helsinki. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army tekee tapahtumassa säihkyviä glittertatuointeja pientä maksua vastaan koko tapahtuman ajan. Ruffle Army myy myös maagisia yksisarvispantoja sekä kosmeettista glitteriään, joka sopii niin kasvoille, huuliin että hiuksiin. Mukana myös biohajoava ekoglitter. Otathan mukaan käteistä! Tutustu tapahtumaan.

16.6.2018 Lasten Lomapäivä, Teurastamo, Helsinki. Jättisaippuakuplaesityksiä! Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army tekee tapahtumassa säihkyviä glittertatuointeja pientä maksua vastaan koko tapahtuman ajan (pienet tauot esitysten aikana). Ruffle Army myy myös maagisia yksisarvispantoja sekä kosmeettista glitteriään, joka sopii niin kasvoille, huuliin että hiuksiin. Mukana myös biohajoava ekoglitter. Otathan mukaan käteistä! Tutustu tapahtumaan.

12.6.2018 Kustaankartanon festarit, Helsinki-päivä, Helsinki. Jättisaippuakuplaesitykset klo 14, 14.30 ja 15.00 ja glittertatuointeja klo 16-18! Tutustu tapahtumaan.

9.6.2018 1v. synttärit, Yhteisötalo Messi, Kotka. Taiomme tapahtumassa jättisaippuakuplia ja teemme glittertatuointeja! Tutustu tapahtumaan.

9.6.2018 Jättisaippuakuplia ja glittertatuointeja, Pertunmaa. Taiomme tapahtumassa jättisaippuakuplia ja teemme glittertatuointeja! Tutustu tapahtumaan.

7.6.2018 Gymnaestrada 2018, Turku. Jättisaippuakuplia!

1.6.2018 MLL Pihlajamäen Kevätrieha, Helsinki. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army tekee tapahtumassa säihkyviä glittertatuointeja pientä maksua vastaan koko tapahtuman ajan. Ruffle Army myy myös maagisia yksisarvispantoja sekä kosmeettista glitteriään, joka sopii niin kasvoille, huuliin että hiuksiin. Mukana myös uusi biohajoava ekoglitter. Otathan mukaan käteistä! Tutustu tapahtumaan.

27.5.2018 Yksityistilaisuus, Helsinki.

26.5.2018 Energia Festarit, Keinukallio, Kerava. Jättisaippuakuplapaja klo 14-16!

20.5.2018 Kallio kukkii, Helsinki. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army tekee tapahtumassa säihkyviä glittertatuointeja pientä maksua vastaan koko tapahtuman ajan. Ruffle Army myy myös maagisia yksisarvispantoja sekä kosmeettista glitteriään, joka sopii niin kasvoille, huuliin että hiuksiin. Mukana myös uusi biohajoava ekoglitter. Otathan mukaan käteistä! Tutustu tapahtumaan.

19.5.2018 Tapiola, Espoo. Jättisaippuakuplashow ja glittertatuointeja!

19.5.2018 Kevätrieha, Porvoo. Jättisaippuakuplia!

17.5.2018 Nissaksen Kyläpäivä, Vantaa. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army tekee tapahtumassa säihkyviä glittertatuointeja pientä maksua vastaan koko tapahtuman ajan klo 17-20. Ruffle Army myy myös jättisaippuakuplasettejä sekä kosmeettista glitteriään, joka sopii niin kasvoille, huuliin että hiuksiin. Mukana myös uusi biohajoava ekoglitter. Otathan mukaan käteistä! Tutustu tapahtumaan.

12.5.2018 Spring Party Keväistä karnevaalia kaupunkikeskustassa, Lappeenranta. Jättisaippuakuplia ja glittertatuointeja!

12.5.2018 Lasten lauantai, Manski, Kouvola. Glittertatuointeja klo 12-15!

10.5.2018 Yhden päivän juttu, Hyvinkää. Jättisaippuakuplaesitys!

6.5.2018 Yksityistilaisuus, Helsinki.

5.5.2018 Linnanmäen Sirkuskarnevaali, Helsinki. Jättisaippuakuplia klo 15-20 alueella!

5.5.2018 M.Y. Fest, Myyrmäki, Vantaa. Rufflen Armyn yksisarvisneito tekee klo 14-18 glittertatuointeja ja glittermeikkejä. Glittertatuoinnit ovat vedenkestäviä ja pysyvät iholla useamman päivän, toisinaan jopa viikon. Valittavana on paljon eri malleja ja kimaltavia värejä. Tatuoinnin voi ottaa käteen, olkapäähän tai vaikkapa nilkkaan. Näyttävät glittermeikit saa helposti päivän lopuksi pois. Otathan käteistä mukaan! Tutustu tapahtumaan.

5.5.2018 Taiteiden Päivä, Karakallio, Espoo. Jättisaippuakuplaesitys klo 12.40!

5.5.2018 Päivispäivä, Päiväkummun koulu, Helsinki. Jättisaippuakuplia klo 10-11!

4.5.2018 Porvoon Ostosten Yö, Porvoo. Jättisaippuakuplia klo 17.30-19.30 välisenä aikana alueella!

3.5.2018 Yksityistilaisuus, Helsinki.

30.4.2018 Linnanmäen Sirkuskarnevaali, Helsinki. Jättisaippuakuplia klo 15-20 alueella!

27.4.2018 Yksityistilaisuus, Espoo.

26.4.2018 Yksityistilaisuus, Päiväkoti, Helsinki.

25.4.2018 Yksityistilaisuus, Helsinki.

20.-22.4.2018 Lapsimessut, Helsinki. Olemme taas messuilla menossa mukana! Jättisaippuakuplaesityksemme on Vekarat-lavalla joka päivä: pe klo 10:40, la klo 15:40 ja su klo 11:40! Teemme osastollamme myös ihania kimaltavia glittertatuointeja pientä maksua vastaan ja myymme jättisaippuakuplavälineitä sekä omaa kosmeettistä glitteriämme (myös ekoglitteriä!). Tulkaa moikkaamaan meitä, osastomme on 7c101! 🙂

7.4.2018 Kevät Kutitus -lastentapahtuma, Espoo. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army tekee tapahtumassa ihania säihkyviä glittertatuointeja!

2.4.2018 Ideapark, Lempäälä. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army tekee tapahtumassa ihania säihkyviä glittertatuointeja!

25.3.2018 Brunon Pääsiäismarkkinat 2018, Konepaja Bruno, Helsinki. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army tekee tapahtumassa säihkyviä glittertatuointeja ja glittermeikkausta pientä maksua vastaan koko tapahtuman ajan. Ruffle Army myy myös kosmeettista glitteriään, joka sopii niin kasvoille, huuliin että hiuksiin. Mukana myös uusi biohajoava ekoglitter. Otathan mukaan käteistä! Tutustu tapahtumaan.

17.3.2018 Fantasiaklubi / Rubies-Klubit, Sture 21, Helsinki. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army tekee tapahtumassa säihkyviä glittertatuointeja ja glittermeikkausta pientä maksua vastaan. Ruffle Army myy myös kosmeettista glitteriään, joka sopii niin kasvoille, huuliin että hiuksiin. Mukana myös uusi biohajoava ekoglitter. Otathan mukaan käteistä!

10.3.2018 MAIN SHOW – Tampere Burlesque Experience, Tampere. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army tekee tapahtumassa säihkyviä glittertatuointeja ja glittermeikkausta pientä maksua vastaan. Ruffle Army myy myös kosmeettista glitteriään, joka sopii niin kasvoille, huuliin että hiuksiin. Mukana myös uusi biohajoava ekoglitter. Otathan mukaan käteistä!

4.3.2018 Korjaamon lastenkirppis, Korjaamo, Helsinki. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army tekee tapahtumassa säihkyviä glittertatuointeja pientä maksua vastaan koko tapahtuman ajan. Otathan mukaan käteistä! Tutustu tapahtumaan.

18.2.2018 Kattilahallin kirppis, Sörnäinen, Helsinki. Kirppiksen aulan infosta löytyy Glittershopin myyntipiste. Mukana uudet ihanat biohajoavat ekoglitterimme. Kaikissa glittereissä pieni kirppisale hinnoissa – varaathan mukaan käteistä! Tutustu Kattilahallinkirppis-tapahtumaan.

16.2.2018 Helsinki Shake It! Burlesque Club // Animalize, Lavaklubi FNT, Helsinki. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army myy tapahtumassa kosmeettista glitteriään, joka sopii niin kasvoille, huuliin että hiuksiin. Mukana myös uusi biohajoava ekoglitter. Otathan mukaan käteistä!

14.2.2018 Ystävänpäivätapahtuma, TRE, Mikonkatu 6, Helsinki. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army tekee tapahtumassa säihkyviä glittertatuointeja klo 16:00-19:00.

10.2.2018 Burlesque Blossoms 2018, Ravintola Kaisaniemi, Helsinki. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army tekee tapahtumassa säihkyviä glittertatuointeja ja glittermeikkausta pientä maksua vastaan klo 19:00-23:00. Ruffle Army myy myös kosmeettista glitteriään, joka sopii niin kasvoille, huuliin että hiuksiin. Mukana myös uusi biohajoava ekoglitter. Otathan mukaan käteistä!

4.2.2018 Kattilahallin kirppis, Sörnäinen, Helsinki. Kirppiksen aulan infosta löytyy Glittershopin myyntipiste. Mukana uudet ihanat biohajoavat ekoglitterimme. Kaikissa glittereissä pieni kirppisale hinnoissa – varaathan mukaan käteistä!

3.2.2018 Kauppakeskus Karisma, Lahti. Jättisaippuakuplashow klo 12 ja klo 14:30 ja jättisaippuakuplapaja klo 12:30-14:00!

2.2.2018 Maksuton Tieteen yö Heurekassa!, Tiedekeskus Heureka, Vantaa. Jättisaippuakuplia klo 17-19 välillä! Tutustu tapahtumaan.

21.1.2018 Elämän kukat – lasten disco, Flowers of Life Areena Gloria, Helsinki. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army tekee tapahtumassa säihkyviä glittertatuointeja ja UV-glittermeikkausta pientä maksua vastaan. Ruffle Army myy myös kosmeettista glitteriään, joka sopii niin kasvoille, huuliin että hiuksiin. Mukana myös uusi biohajoava ekoglitter. Otathan käteistä mukaan! Katso tapahtuman sivut.

7.1.2018 Kattilahallin kirppis, Sörnäinen, Helsinki. Kirppiksen aulan infosta löytyy Glittershopin myyntipiste. Mukana uudet ihanat biohajoavat ekoglitterimme. Kaikissa glittereissä pieni kirppisale hinnoissa – varaathan mukaan käteistä!

5.1.2018 Nights of Jaahas vol. 5 – Out of Breath, Lepakkomies Baari, Helsinki. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army tekee tapahtumassa säihkyviä glittertatuointeja ja glittermeikkausta pientä maksua vastaan. Ruffle Army myy myös kosmeettista glitteriään, joka sopii niin kasvoille, huuliin että hiuksiin. Mukana myös uusi biohajoava ekoglitter.

17.12.2017 Käsityöläisten joulumarkkinat klo 11-16, Helsinki. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army tekee tapahtumassa säihkyviä glittertatuointeja pientä maksua vastaan. Ruffle Army myy myös kosmeettista glitteriään, joka sopii niin kasvoille, huuliin että hiuksiin – ja tietenkin pukinkonttiin! Mukana myös uusi biohajoava ekoglitter. Katso tapahtuman sivut.

16.12.2017 Lapinlahden Joulumyyjäiset klo 12-18, Helsinki. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army tekee tapahtumassa säihkyviä glittertatuointeja pientä maksua vastaan. Ruffle Army myy myös kosmeettista glitteriään, joka sopii niin kasvoille, huuliin että hiuksiin – ja tietenkin pukinkonttiin! Mukana myös uusi biohajoava ekoglitter. Katso tapahtuman sivut.

10.12.2017 Varuskunnan Joulu 2017 klo 10-18, Tuusula. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army tekee tapahtumassa säihkyviä glittertatuointeja pientä maksua vastaan. Ruffle Army myy myös kosmeettista glitteriään, joka sopii niin kasvoille, huuliin että hiuksiin – ja tietenkin pukinkonttiin! Mukana myös uusi biohajoava ekoglitter. Katso tapahtuman sivut.

9.12.2017 Vantaan Wanhan Fabriikin joulumarkkinat klo 10-17, Vantaa. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army tekee tapahtumassa säihkyviä glittertatuointeja pientä maksua vastaan. Ruffle Army myy myös kosmeettista glitteriään, joka sopii niin kasvoille, huuliin että hiuksiin – ja tietenkin pukinkonttiin! Mukana myös uusi biohajoava ekoglitter. Katso tapahtuman sivut.

3.12.2017 Willa Söderin Joulumyyjäiset klo 10-14, Sipoo. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army tekee tapahtumassa säihkyviä glittertatuointeja pientä maksua vastaan. Ruffle Army myy myös kosmeettista glitteriään, joka sopii niin kasvoille, huuliin että hiuksiin – ja tietenkin pukinkonttiin! Mukana myös uusi biohajoava ekoglitter.

1.-2.12.2017 Yksisarvisia & jättisaippuakuplia! Esplanadin puisto, Helsinki. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Armyn neitokaiset taikovat monimetrisiä kupliaan perjantaina 1.12. ja lauantaina 2.12. Helsingin keskustassa aivan upouudella yksisarvisteemalla. Kimaltavia ja riemukkaita esityksiä on molempina päivinä kolme. Esitykset perjantaina klo 14:00, 14:30 ja 15:00. Lauantaina klo 13:00, 13:30 ja 14:00. Esityksen kesto noin 10 minuuttia. Säävaraus. Tervetuloa! Yksisarvisia ja jättisaippuakuplia -tapahtumasivu fb:ssä.

25.11.2017 Yksityistilaisuus, Helsinki.

24.-25.11.2017 Burlesque Xmas Xtravaganza, Gloria, Helsinki. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army tekee tapahtumassa säihkyviä glittertatuointeja ja glittermeikkausta pientä maksua vastaan. Ruffle Army myy myös kosmeettista glitteriään, joka sopii niin kasvoille, huuliin että hiuksiin – ja tietenkin pukinkonttiin! Mukana myös uusi biohajoava ekoglitter. Olemme paikalla klo 23.00 saakka.

12.11.2017 Kattilahallin kirppis, Sörnäinen, Helsinki. Kirppiksen aulan infosta löytyy Glittershopin myyntipiste. Mukana uudet ihanat biohajoavat ekoglitterimme. Kaikissa glittereissä pieni kirppisale hinnoissa – varaathan mukaan käteistä!

11.11.2017 Nuuksion joulumyyjäiset, Espoo. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army tekee tapahtumassa säihkyviä glittertatuointeja pientä maksua vastaan. Ruffle Army myy myös kosmeettista glitteriään, joka sopii niin kasvoille, huuliin että hiuksiin – ja tietenkin pukinkonttiin! Mukana on ensimmäistä kertaa myös uusi biohajoava ekoglitter.

5.11.2017 Kattilahallin kirppis, Sörnäinen, Helsinki. Kirppiksen aulan infosta löytyy Glittershopin myyntipiste. Mukana uudet ihanat biohajoavat ekoglitterimme. Kaikissa glittereissä pieni kirppisale hinnoissa – varaathan mukaan käteistä!

4.11.2017 Kauhua kakaroille –päivä klo 12-15, Stoa, Helsinki. Glittertatuointeja!

29.10.2017 Tapaninkylän syyskarkelot klo 10-13, Helsinki. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army tekee tapahtumassa säihkyviä glittertatuointeja pientä maksua vastaan. Ruffle Army myy myös kosmeettista glitteriään, joka sopii niin kasvoille, huuliin että hiuksiin – ja tietenkin pukinkonttiin! Mukana on ensimmäistä kertaa myös uusi biohajoava ekoglitter.

28.10.2017 Yksityistilaisuus, Helsinki.

15.10.2017 Lastenvaatekarnevaali, Tampere Jättisaippuakuplashow klo 9.55 ja tapahtuman aikana teemme kojullamme ihania glittertatuointeja pientä maksua vastaan ja myymme jättisaippuakuplavälineitä ja meikkiglitteriä. Otathan käteistä mukaan!

14.10.2017 Yksityistilaisuus.

7.10.2017 Yksityistilaisuus.

1.10.2017 Syyssuhinat, Helsinki. Jättisaippuakuplapaja.

1.10.2017 Autot ja Viihde, Lahti. Jättisaippuakuplashow klo 11.00 ja sen jälkeen glittertatuointeja noin tunnin ajan.

29.9.2017 Tampereen päivän avajaiset, Tampere. Jättisaippuakuplia Keskustorilla klo 15.30 alkaen 1,5 tunnin ajan!

16.9.2017 Yksityistilaisuus

9.9.2017 Uudenmaan sijaisperheet ry:n kesäjuhla, Järvenpää. Glittertatuointeja.

8.9.2017 Kissojen yö, Korkeasaari. Helsinki. Ruffle Army taikoo ilmaan jättisaippuakuplia klo 18.30 Pukin-kentällä saaren keskellä.

7.9.2017 Puiston avajaiset, Kalasatama, Helsinki. Jättisaippuakuplashow ja jättisaippuakuplapaja.

6.9.2017 Viettelysten ilta, Korkeasaari. Helsinki. Illan hämärtyessä Ruffle Army taikoo ilmaan jättisaippuakuplia! Esitys Pukin kentällä klo 20.15.

1.9.2017 Kissojen yö, Korkeasaari. Helsinki.

31.8.2017 Lyhtyjen ilta, Saga Kaskenpuisto, Turku. Yksityistilaisuus.

31.8.2017 Alakivenpuiston avajaiset, Myllypuro, Helsinki. Jättisaippuakuplashow klo 17.15. ja jättisaippuakuplapaja klo 16.30-18.30 (pajassa tauko esityksen ajan).

26.8.2017 Yksityistilaisuus.

26.8.2017 Vuosaari seuran kesäjuhlat, Mustakiven leikkipuisto, Helsinki.Jättisaippuakuplashow klo 10!

26.8.2017 Helsingin Venetsialaiset, Kahvila Kampela, Vuosaari, Helsinki. Jättisaippuakuplapaja klo 18-21.

25.8.2017 Espoo-päivä, jättisaippuakuplia, klo 13:30 Piispanaukio, klo 14:30 Espoontori, Espoo.

25.8.2017 Teurastamon yöt klo 17-23, Teurastamo, Helsinki. Jättisaippuakuplaesitys ja glittertatuointeja ja glittermeikkausta pientä maksua vastaan.

24.8.2017 Stoan Taiteiden Yö, Helsinki. Jättisaippuakuplashowt klo 17, 18 ja 19 Stoan aukiolla. Jättisaippuakuplapaja klo 18.15-18.50.

23.8.2017 Yksityistilaisuus.

19.8.2017 Hiedanrannan Puutarhajuhlat, Tampere. Aluekuplailua klo 13:00 ja glittertatuointeja ja glittermeikkausta ilmaiseksi klo 14:00-17:00.

19.8.2017 Talin siirtolapuutarhan juhlat, Helsinki. Glittertatuointeja klo 16-18, jättisaippuakuplashow klo 18 ja kuplapaja klo 18.15-18.45.

18.8.2017 Lasten Laakso, Roihuvuori. Helsinki. Tapahtuma on klo 15-19 Tuhkimonpuistossa. Jättisaippuakuplaesitys klo 17.20 ja glittertatuointien tekoa pientä maksua vastaan.

16.8.2017 Yksityistilaisuus.

13.8.2017 Vallilan siirtolapuutarhan Elojuhlat, Helsinki. Jättisaippuakuplashow ja glittertatuointeja ja glittermeikkausta pientä maksua vastaan klo 13:00-16:00.

6.8.2017 Lasten festarit. Helsinki.

5.8.2017 Yksityistilaisuus.

15.7.2017 Kotkan meripäivät, Kotka. Jättisaippuakuplaesityksiä ja glittertatuointeja.

6.7.2017 Saimaa presents: Teurasjamit // Teurastamon Löytöjen Yö klo 17-22, Helsinki. Jättisaippuakuplapaja klo 17-19 ja glittertatuointeja! Teemme kojullamme ihania glittertatuointeja pientä maksua vastaan ja myymme jättisaippuakuplavälineitä ja meikkiglitteriä. Otathan käteistä mukaan!

17.6.2017 Lomapäivä – lasten tapahtuma Teurastamolla klo 11-17, Helsinki. Jättisaippuakuplaesityksiä ja glittertatuointeja! Teemme kojullamme ihania glittertatuointeja pientä maksua vastaan ja myymme jättisaippuakuplavälineitä.

12.6.2017 Helsinki-päivä, Esplanadin puisto, Helsinki. Tule viettämään ihanaa Helsinki-päivää kanssamme! Saippuakuplaesitykset ovat klo 14-16.

11.6.2017 Pikku Roba – Isot Bileet, Gloria, Helsinki. Teemme ihania glittertatuointeja pientä maksua vastaan. Löydät meidät Glorian aulasta, tule moikkaamaan! Myynnissä myös kosmeettista glitteriä, joka sopii niin kasvoille, huuliin että hiuksiin.

9.6.2017 SRV 30 v – Kohtaamisia kaupunkilaisille, Helsinki. Jättisaippuakuplaesitys!

1.6.2017 Freedom Barin kesäkauden avajaiset, Töölö, Helsinki. Jättisaippuakuplia!

21.5.2017 Naisten kymppi, Helsinki.

21.5.2017 Kartanon kevät -tapahtuma, Håkansbölen kartanon puisto, Hakunila Vantaa. Jättisaippuakuplaesitykset klo 11 ja 13 ja jättisaippuakuplapaja klo 11:15-12:45.

20.5.2017 Sun Festival, Vantaa. Jättisaippuakuplia! Kansainvälinen katufestivaali Asematiellä keskellä Tikkurilaa lauantaina 20.5.2017 klo 10–15!

19.5.2017, Mylly Goes Street -tapahtuma, Kauppakeskus Mylly, Raisio Saippuakuplaesitykset klo 12:30 ja 15:00. Esitysten jälkeen 45 minuutin kuplapajat.

19.5.2017 Kuplapaja, Helsinki. Yksityistilaisuus.

7.5.2017 Päiväkoti, Helsinki. Yksityistilaisuus.

6.5.2017 Sinsational Spring Awakening 2017 Teemme klubilla säihkyviä glittertatuointeja. Tatuointien hinta on 3-7 euroa. Mukana paljon uusia teemaan sopivia sabluunoita. Myynnissä myös kosmeettista glitteriä, joka sopii niin kasvoille, huuliin että hiuksiin.

3.5.-5.5.2017 Linnanmäen Kevätkarnevaali klo 13-19. Helsinki. Teemme jättisaippuakuplia alueella!

30.4.2017 Synttärit, Yksityistilaisuus

26.4.2017 Lasten keskiviikko, Kauppakeskus Mylly, Raisio. Saippuakuplaesitykset klo 14:30 ja 17:00. Kuplapaja klo 14:45-16:15.

25.4.2017 Tuomarilan koulun Vappuhulinat, Espoo. Yksityistilaisuus.

21.4.-23.4.2017 Lapsimessut, Helsingin messukeskus. Jättisaippuakuplaesitys perjantaina klo 14:00 ja joka päivä klo 16:00 Vekarat-lavalla! Teemme osastollamme ihania glittertatuointeja pientä maksua vastaan ja myymme jättisaippuakuplavälineitä. Löydät osastomme 1b1 uudesta hallista 1 sen sisäänkäynnin läheltä kahvilan läheisyydestä. Tule moikkaamaan!

15.4.2017 Kattilahallin pääsiäiskirppis, Helsinki. Teemme glittertatuointeja pientä maksua vastaan ja myymme jättisaippuakuplavälineitä la klo 12:00-15:00! Pisteeltä löytyy myös uutta kosmeettista Ruffle Army -glitteriä, joka sopii niin iholle, hiuksiin kuin huulille! Kirppiksen nettisivut (myyntipaikkoja vielä vapaana) ja Facebook-sivut.

9.4.2017 Kevätmessut, Helsingin messukeskus. Kuplaesitykset klo 12 ja 14:45 ja esitysten välissä glittertatuointeja!

2.4.2017 Kotimaisten pienmerkkien kevät-Popup klo 10:00-15:30, Kumpulan Kylätila, Helsinki. Teemme pop upissa säihkyviä glittertatuointeja koko päivän. Tatuointien hinta on 3-5 euroa. Mukana on myös pieni määrä jättisaippuakuplavälineitämme. Lisäksi myynnissä on kosmeettista glitteriä, joka sopii niin kasvoille, huuliin että hiuksiin. Katso Facebook-tapahtuma tästä.

11.3.2017 Abstinenssiklubi, Cafe Mascot, Neljäs linja 2 Teemme klubilla säihkyviä glittertatuointeja klo 20-23. Tatuointien hinta on 3-7 euroa. Mukana paljon uusia teemaan sopivia sabluunoita. Myynnissä myös kosmeettista glitteriä, joka sopii niin kasvoille, huuliin että hiuksiin.

11.3.2017 Maanmittarikillan Silliaamiainen Yksityistilaisuus, glittertatuointeja.

3.-4.3.2017 The 10th Annual Helsinki Burlesque Festival, Helsinki. Tule ottamaan glittertatuointi ja säkenöi entistä enemmän! Teemme kimaltavia glittertatuointeja pientä maksua vastaan.

28.1.2017 Kauppakeskus Akseli, Mikkeli. Jättisaippuakuplapaja klo 12-14.

6.-8.1.2017 Pomppulinnataivas, Helsingin messukeskus. Tule ottamaan glittertatuointi pomppimisen ja muun touhuamisen lomassa! Teemme kojullamme glittertatuointeja pientä maksua vastaan.

9.-11.12. ja 16.-18.12.2016 Kaapelin joulu. Pe klo 12:00-20:00 ja la-su 10:00-18:00. Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1. Ihanasta joulumyyjäistapahtumasta hankit kätevästi jättisaippuakuplavälineet joululahjaksi! Lisäksi Ruffle Armyn osastolta löydät Bellerina Designin keijuhameet, glitterpussukat, tupsupinnit ja muut söpöt asusteet.

13.10.2016 WeeGee 10wee!, WeeGee Näyttelykeskus, Espoo, klo 18-23. Tule ottamaan ilmainen glittertatuointi ja juhlimaan WeeGeen syntymäpäivää!

13.10.2016 Leikkipäivä, Narinkkatori Helsinki, klo 9:30-11:00. Jättisaippuakuplia.

7.10 ja 9.10.2016 Karmiva kuplakarnevaali. Helsinki. Otamme varaslähdön halloweeniin ja taiomme monimetrisiä kuplia Helsingin keskustassa erityisellä kuolleiden päivä -teemalla. Esitykset perjantaina 7.10.2016 klo 18:00, 18:30 ja 19:00, paikka Keskuskatu ja sunnuntaina 9.10.2016 klo 14:00, 14:30, 15:00 ja 15:30, paikka Esplanadin puisto. Säävaraus. Tervetuloa ihailemaan kuplia! Karmiva kuplakarnevaali -tapahtuman facebookissa löydät täältä.

2.10.2016 Tallin syysmarkkinat, Kauppa & Galleria Talli, Espoo, klo 11:00-16:00. Teemme glittertatuointeja pientä maksua vastaan.

9.9.2016 Kissojen yö, Korkeasaari. Helsinki.

16.-18.9.2016 Semptember Fest, Suvilahti. Helsinki. Teemme glittertatuointeja perjantaina klo 16-20, lauantaina klo 14-19 ja sunnuntaina klo 14-18 pientä maksua vastaan. Säävaraus.

3.9.2016 Pihlajamäen kyläjuhlat, Helsinki.

2.9.2016 Kissojen yö, Korkeasaari. Helsinki.

1.9.2016 Raittikarnevaalit. Leppävaara, Espoo.

27.-28.8.2016 Lapset ja lemmikit -messutapahtuma. Myyrmäkihalli, Vantaa. Myynnissä jättikuplavälineitä ja glittertatuointeja.

25.8.2016 Taiteiden yö: Salainen puutarha, Helsinki. Kuplapaja klo 17-20.30.

25.8.2016 Taiteiden yö Didrichsenin taidemuseolla, Helsinki. Esitykset klo 17.30 ja 19.30. Teemme myös glittertatuointeja pientä maksua vastaan.

19.-20.8.2016 Helsinki Night Market. Konepaja Bruno, Helsinki. Kuplashow klo 17. Myynnissä jättikuplavälineitä ja glittertatuointeja.

14.8.2016 Linnanmäki klo 13-19. Helsinki.

11.8.2016 Torstaimarketti Teurastamolla. Helsinki. Jättisaippuakuplankokeilupiste ja glittertatuointeja. Myynnissä jättikuplavälineitä.

30.7.2016 Skidit festarit. Helsinki.

29.7.2016 Lasten meripäivät. Kotka.

27.7.-28.7.2016 Linnanmäki klo 13-19. Helsinki.

23.7.2016 Kesäyön Markkinat klo 18-23. Hietalahden tori, Helsinki. Myynnissä jättikuplavälineitä. Teemme myös glittertatuointeja pientä maksua vastaan.

21.7.2016 Torstaimarketti Teurastamolla. Helsinki. Jättisaippuakuplankokeilupiste ja glittertatuointeja. Myynnissä jättikuplavälineitä.

14.7.2016 Torstaimarketti Teurastamolla. Helsinki. Jättisaippuakuplankokeilupiste ja glittertatuointeja. Myynnissä jättikuplavälineitä.

9.-10.7.2016 Ruisrock. Turku. Jättisaippuakupla-workshopit.

12.6.2016 Helsinki-päivä. Esplanadin puisto, Helsinki.

11.6.2016 Kesäyön Markkinat klo 18-24. Hietalahden tori, Helsinki. Myynnissä jättikuplavälineitä. Teemme myös glittertatuointeja pientä maksua vastaan.

9.6.2016 Torstaimarketti Teurastamolla. Jättisaippuakuplakokeilupiste. Helsinki.

29.5.2016 Monikkoperhe ry:n kesäjuhla. Vantaan maatalousmuseo.

21.5.2016 Lasten Espoo -tapahtuma, Sellon Viaporintori klo 10-15. Jättisaippuakuplakokeilupiste ja myynnissä jättikuplavälineitä. Teemme myös glittertatuointeja pientä maksua vastaan.

20.5.2016 MLL:n Kevätrieha, Leikkipuisto Maasälpä. Helsinki.

13.5.2016 Floran päivän vietto. Helsinki.

6.5.-8.5.2016 Linnanmäen Kevätkarnevaalit klo 13-19. Helsinki.

1.5.2016 Koko perheen vapputapahtuma Illenpuistossa Kartanonkoskella. Vantaa.

30.4.2016 Pikku-Auroran vappu. Espoo.

15.-17.4.2016 Lapsimessut. Helsingin messukeskus. Jättisaippuakuplaesitys päivittäin klo 13 Messukeskuksen pääovien edessä pihalla. Teemme glittertatuointeja ja myymme jättisaippuakuplavälineitä osastollamme 6h127. Tule moikkaamaan!

19.3.2016 Jyväskylän päivät. Jyväskylän kävelykatu.

21.2.2016 Vene 16 Båt -messut. Messukeskus, Helsinki. Jättisaippuakuplaesitys Uuden Aallon laiturilla klo 12:30. Glittertatuointeja Uuden Aallon Beach Barissa n. klo 12:45-14:45.

12.2.2016 Glittertatuointeja Siena-putiikissa klo 16:00-18:00. Tule ottamaan ilmainen tatuointi vaikka ystäväsi kanssa! Aleksanterinkatu 26, Helsinki.

11.-20.12.2015. Kuplavälinemyyntiä Kaapelin joulussa. Kaapelitehdas, Helsinki. Jättisaippuakuplatyöpajat tapahtumassa pe 18. ja la 19.12. klo 11.15-13.30. Glittertatuointia ma 14.12. klo 14.00-16.30. Tervetuloa ostamaan joulun hauskin lahja ja osallistumaan pajoihin!

Aloitimme kesällä 2013 ja olemme esiintyneet muun muassa Skideillä festareilla, Lasten festareilla, Ruisrockissa, Flow Festivalilla, Helsinki-päivässä, kauppakeskuksissa ja lukuisissa muissa lastentapahtumissa.

GIANT SOAP BUBBLES from Helsinki, Finland