Keikat

Alta löydät tulevat keikkamme. Jos etsit esiintyjää tai ohjelmaa tapahtumaasi ja tapahtumasi päivämäärä näkyy jo alla, laita silti meille viestiä, koska osa ryhmästämme voi olla vielä vapaana. 🙂

Tulevat jättisaippuakuplaesitykset, glittertatuointikeikat ja myyntitapahtumat

21.7.2024 Barokkipiknik, Alppipuisto, Helsinki. Jättisaippuakuplashow klo 14.15. ja säihkyvä myyntipiste koko tapahtuman ajan. Tule moikkaamaan keijua ja ottamaan säkenöivä glittermeikki tai vedenkestävä glittertatuointi! Hinnat 4-7 euroa. Voit myös shopata kimallepisteeltä kotiin ekoglitteriämme, kimmeltäviä korvakorujamme, ihania keijulettejä ja -ponnareitamme ja hauskoja yllätyspusseja. Maksutapoina käyvät kortti ja käteinen. Tutustu tapahtumaan. Tutustu fb-tapahtumaan.

27.7.2024 BRICKHOUSE BURLESQUE, Tavara-asema, Tampere. Tapahtumasta löytyy Ruffle Armyn kimaltava myyntipiste, jolta voit shopata muun muassa kimmeltäviä korvakoruja, ihania tinseliklipsejä, hauskoja yllätyspusseja ja kosmeettista glitteriä. Tarjolla on paljon uniikkikorviksia ja uusia säihkyviä korvismalleja! Maksutapoina käyvät kortti ja käteinen. Voit tutustua Ruffle Armyn aarteisiin myös osoitteessa www.glittershop.fi! Tutustu tapahtumaan.

27.7.2024 Yksityistilaisuus, Helsinki. Jättisaippuakuplaesitys ja kimmeltäviä glittermeikkejä ja -tatuointeja.

Menneet keikat

13.7.2024 Hippilande festivaali, Palojoki. Kuplashow ja myyntipiste. Meillä on Hippilande Festivaalilla maagisen kuplashow’n lisäksi kimmeltävä glittertatuointipiste. Tule moikkaamaan keijua ja ottamaan ihana vedenkestävä glittertatuointi! Tatuointien hinnat 4-6 euroa. Voit myös shopata kimallepisteeltä kotiin ekoglitteriämme, kimmeltäviä korvakorujamme, ihania keijulettejä ja -ponnareitamme, tinselihiusklipsejämme ja hauskoja yllätyspusseja. Maksutapoina käyvät kortti ja käteinen. Tutustu tapahtumaan.

28.6.2024 WE ARE QUEER FEST, Korjaamo, Helsinki. Molemmista tapahtumista löytyy Ruffle Armyn kimaltava myyntipiste, jolta voit shopata kimmeltäviä korvakoruja, ihania yllätyspusseja ja kosmeettista glitteriä. Tarjolla on paljon vaikkapa kulkueeseen sopivia asusteita, kuten Pride-henkisiä korvakoruja ja tinselein koristeltuja sateenkaariponnareita. Maksutapoina käyvät kortti ja käteinen. Voit tutustua Ruffle Armyn aarteisiin myös osoitteessa www.glittershop.fi! Tutustu tapahtumaan.

21.6.2024 Nikinmäen juhannus, Nikinmäen uimapaikka, Vantaa. Säihkyviä glittertatuointeja klo 15-17!

15.6.2024 Kannusali goes DRAG, Kannusali, Espoo. Tapahtumasta löytyy Ruffle Armyn kimaltava myyntipiste, jolta voit shopata kimmeltäviä korvakoruja, ihania yllätyspusseja ja kosmeettista glitteriä. Tarjolla on myös Pride-henkeen sopivia korvakoruja ja tinselein koristeltuja sateenkaariponnareita. Maksutapoina käyvät kortti ja käteinen. Voit tutustua Ruffle Armyn aarteisiin myös osoitteessa www.glittershop.fi! Tutustu tapahtumaan.

14.6.2024 Yksityistilaisuus. Synttäreillä jättikuplia ja glittertatuointeja!

8.6.2024 Yksityistilaisuus. Synttäreillä jättikuplia ja glittertatuointeja!

8.6.2024 Storyvillen kesän avaus, Storyville, Helsinki. Ruffle Armyn ihastuttavia glittermeikkejä ja -tatuointeja klo 18 alkaen.

8.6.2024 The Shangri-La Summer Show, Ravintola Veturitallit, Helsinki. Tapahtumasta löytyy Ruffle Armyn kimaltava myyntipiste, jolta voit shopata kimmeltäviä korvakoruja, ihania yllätyspusseja ja kosmeettista glitteriä. Tarjolla on paljon uniikkikorviksia ja uusia säihkyviä korvismalleja! Maksutapoina käyvät kortti ja käteinen. Voit tutustua Ruffle Armyn aarteisiin myös osoitteessa www.glittershop.fi! Tutustu tapahtumaan.

28.5.2024 Kalasataman kesän aloitus, Kalasatama, Helsinki. Ruffle Armyn ihania glittertatuointeja ja glittermeikkejä lapsille ja aikuisille klo 16.30-18.30 ja ihania jättisaippuakuplia klo 17.00-17.30 ja klo 17.50-18.00! Tutustu tapahtumaan.

17.5.2024 Yksityistilaisuus, Helsinki. Glittermeikkausta TYHY-päivillä!

10.5.2024 Huittisten Hullu Yö, Huittinen. Ruffle Armyn ihania glittertatuointeja ja glittermeikkejä lapsille klo 16.30-18.30 ja klo 17.30 upea jättisaippuakuplaesitys. Tutustu tapahtumaan.

4.5.2024 Burlesque Blossoms 2024, Korjaamo, Helsinki. Tapahtumasta löytyy Ruffle Armyn kimaltava myyntipiste, jolta voit shopata kimmeltäviä korvakoruja, säihkyviä ihotimantteja ja kosmeettista glitteriä. Tarjolla on maagisia tinselein koristeltuja keijulettejä ja -ponnareita! Maksutapoina käyvät kortti ja käteinen. Voit tutustua Ruffle Armyn aarteisiin myös osoitteessa www.glittershop.fi! Tutustu tapahtumaan.

4.5.2024 Ompun kevätkarkelo, Kauppakeskus Iso Omena, Espoo. Ruffle Army tekee ihania glittertatuointeja klo 12-16 tapahtumassa! Tutustu tapahtumaan.

30.4.2024 AnnanHouse: Vinksin vonksin vappu, Annantalo, Helsinki. Ruffle Army taikoo ihania jättisaippuakuplia ulkona klo 18.50-19.20! Tutustu tapahtumaan.

26.4.2024 Vappurieha, Jätkäsaaren Hyvän Toivon puisto, Helsinki. Ruffle Army taikoo ihania jättisaippuakuplia klo 17.30-18! Tutustu tapahtumaan.

19.4.-21.4.2024 Lapsimessut 2024, Helsinki. Tervetuloa jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Armyn säihkyvään maailmaan! Teemme värikkäällä osastollamme 7d100 glittertatuointeja ja glittermeikkausta pientä maksua vastaan. Lisäksi myynnissä on ekoglitteriä, käsityönä tekemiämme jättisaippuakuplavälineitä, kimmeltäviä ja värikkäitä korvakoruja, säkenöiviä ihotimantteja, kauniita siirtotatuointeja ja muuta ihanaa ja satumaista. Lisäksi taiomme perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina Vekarat-lavalla monimetrisiä, kauniita jättisaippuakuplia lasten ja aikuisten iloksi. Esitykset ovat pe klo 10.40, la klo 13.40 ja su klo 9.55 ja esityksen kesto on 10 minuuttia. Tervetuloa moikkaamaan iloisia keijuja! 🙂 Tänä vuonna löydät osastomme läheltä Pomppulinnamaailman tivolilaitteita eli hallin 6 oikealta laidalta, jos katsot halliin isojen aulaportaiden suunnasta.

7.4.2024 Perinteinen kirpputori Kattilahallissa, Kattilahalli, Helsinki. Kirpputorilta löytyy Ruffle Armyn säihkyvä myyntipiste, jolta löydät ihania kimmeltäviä ja värikkäitä korvakoruja. Valikoimaan kuuluvat myös klipsikorvakorut. Tarjolla on myös kosmeettista ekoglitteriä ja yksisarvishenkisiä kuituponnareita ja satumaisia keijulettejä. Voit tutustua Ruffle Armyn aarteisiin myös osoitteessa www.glittershop.fi! Tutustu tapahtumaan.

16.3.2024 Tampere Burlesque Experience – SATURDAY MAIN EVENT, Olympia-kortteli, Tampere. Tapahtumasta löytyy Ruffle Armyn kimaltava myyntipiste, jolta voit shopata kimmeltäviä korvakoruja ja hiusklipsejä, säihkyviä ihotimantteja ja kosmeettista glitteriä. Tarjolla on myös maagisia tinselein koristeltuja keijulettejä ja -ponnareita! Maksutapoina käyvät kortti ja käteinen. Voit tutustua Ruffle Armyn aarteisiin myös osoitteessa www.glittershop.fi! Tutustu tapahtumaan.

1.3-2.3.2024 Helsinki International Drag Fest 2024, Tanssin talo, Helsinki. Tapahtumasta löytyy Ruffle Armyn kimaltava myyntipiste, jolta voit shopata kimmeltäviä korvakoruja ja hiusklipsejä, säihkyviä ihotimantteja ja kosmeettista glitteriä. Tarjolla on myös maagisia tinselein koristeltuja keijulettejä ja -ponnareita! Maksutapoina käyvät kortti ja käteinen. Voit tutustua Ruffle Armyn aarteisiin myös osoitteessa www.glittershop.fi! Tutustu tapahtumaan.

16.-17.12.2023 Teurastamon joulumarkkinat 2023, Teurastamo, Helsinki. Ruffle Armyn kimaltavalta pöydältä löydät persoonallisimmat korvakorut pukinkontiin! Myynnissä on myös ihania keijulettejämme ja -ponnareitamme, ekoglitteriämme ja kauniita siirtotatuointeja. Aukioloajat la ja su klo 11-17. Tutustu tapahtumaan.

15.12.2023 Yksityistilaisuus, Helsinki. Glitteröintiä pikkujouluissa!

9.12.2023 Myllypuron kirjaston 1-vuotissynttärit, Myllypuron kirjasto, Helsinki. Ruffle Army tekee ihania glittertatuointeja klo 11.30-13.30 tapahtumassa! Tutustu tapahtumaan.

8.-9.12.2023 Under the Mistle Tease – 10. Year Jubilee, Ravintola Veturitallit, Helsinki. Tapahtumasta löytyy Ruffle Armyn kimaltava myyntipiste, jolta voit shopata vaikkapa pukinkontiin muun muassa kimmeltäviä korvakoruja, säihkyviä ihotimantteja ja kosmeettista glitteriä. Tarjolla on myös monenlaisia lettejä ja ponnareita, ja myös jouluisia tinselihiusklipsejä! Maksutapoina käyvät kortti ja käteinen. Voit tutustua Ruffle Armyn aarteisiin myös osoitteessa www.glittershop.fi! Tutustu tapahtumaan.

30.11.2023 Eduskunnan pikkujoulut, Helsinki. Glittermeikkausta ja glittertatuointeja pikkujouluissa!

5.11.2023 Food Port ja Skidi Port avajaiset, Kauppakeskus Redi, Helsinki. Ruffle Army tekee ihania glittertatuointeja klo 12-14 tapahtumassa! Tutustu tapahtumaan.

4.11.2023 SACRETACULAR – Halloween Circus, Drag & Burlesque Extravaganza, Korjaamo, Helsinki. Tapahtumasta löytyy Ruffle Armyn kimaltava myyntipiste, jolta voit shopata kimmeltäviä korvakoruja, säihkyviä ihotimantteja ja kosmeettista glitteriä. Tarjolla on maagisia tinselein koristeltuja keijulettejä ja -ponnareita! Sekä korvakoruista että leteistä löytyy myös sähäköitä halloweenteemaisia malleja. Maksutapoina käyvät kortti ja käteinen. Voit tutustua Ruffle Armyn aarteisiin myös osoitteessa www.glittershop.fi! Tutustu tapahtumaan.

4.11.2023 Yksityistilaisuus, Helsinki. Glittermeikkausta ja -tatuointeja!

4.11.2023 Kauhua kakaroille 2023, Stoa, Helsinki. Ruffle Army taikoo ihania jättisaippuakuplia klo 16! Tutustu tapahtumaan.

4.11.2023 Food Port ja Skidi Port avajaiset, Kauppakeskus Redi, Helsinki. Ruffle Army tekee ihania glittertatuointeja klo 12-14 tapahtumassa! Tutustu tapahtumaan.

1.11.2023 Korson Wanhan Aseman Halloween, Vantaa. Ruffle Armyn glitternoita Päivyt paikalla klo 14:30-18:00. Tule moikkaamaan kimmeltävää noitaa ja ottamaan ihana vedenkestävä glittertatuointi! Tatuointien hinnat 4-6 euroa. Voit myös shopata kimallepisteeltä kotiin muun muassa Ruffle Armyn ekoglitteriä, kimmeltäviä Ruffle Army -korvakoruja ja ihania keijulettejä ja -ponnareita. Maksutapoina käyvät kortti ja käteinen.

28.10.2023 Hurjan hauska Halloween, Kauppakeskus Lippulaiva, Espoo. Lippulaivassa pääsee nauttimaan Halloween tunnelmasta lauantaina 28.10. klo 12-16, kun Ruffle Armyn Glitternoidan ja Kauhukeijun säihkyvä tatuointipiste saapuu keskukseen. Käsintehdyissä glittertatuoinneissa on mallina muun muassa kurpitsa, lepakko, hämähäkki ja pääkallo. Tervetuloa! Tutustu tapahtumaan.

28.10.2023 Rubies-Klubit: Riivausklubi, Ravintola Veturitallit, Helsinki. Tapahtumasta löytyy Ruffle Armyn kimaltava myyntipiste, jolta voit shopata kimmeltäviä korvakoruja, säihkyviä ihotimantteja ja kosmeettista glitteriä. Tarjolla on uutuutena maagisia tinselein koristeltuja keijulettejä ja -ponnareita! Sekä korvakoruista että leteistä löytyy myös sähäköitä halloweenteemaisia malleja. Maksutapoina käyvät kortti ja käteinen. Voit tutustua Ruffle Armyn aarteisiin myös osoitteessa www.glittershop.fi! Tutustu tapahtumaan.

20.10.2023 All Hallow’s Eve Burlesque, Korjaamo, Helsinki. Tapahtumasta löytyy Ruffle Armyn kimaltava myyntipiste, jolta voit shopata kimmeltäviä korvakoruja, säihkyviä ihotimantteja ja kosmeettista glitteriä. Tarjolla on ensi kertaa maagisia tinselein koristeltuja keijulettejä ja -ponnareita! Sekä korvakoruista että leteistä löytyy myös sähäköitä halloweenteemaisia malleja. Maksutapoina käyvät kortti ja käteinen. Voit tutustua Ruffle Armyn aarteisiin myös osoitteessa www.glittershop.fi!

9.10. ja 17.10.2023 Halloweeks, Puotilan kartano, Helsinki. Ruffle Armyn glitternoita vierailee tunnelmallisessa Halloweeks-tapahtumassa Puotilan kartanolla loka-marraskuussa! Tarjolla glittertatuointeja ja glittermeikkejä, hinnat 4-6 euroa. Myös Glittershopin ihanuuksia myynnissä! Noita on paikalla ainakin 9.10. klo 14-19 ja 17.10. klo 15-19. Lisää päiviä ilmoitetaan lähempänä. Tutustu tapahtumaan.

7.10.2023 Kiviksen avajaiset, Kauppakeskus Kivis, Vantaa. Ruffle Army tekee ihania glittermeikkejä klo 10-16 tapahtumassa! Tutustu tapahtumaan.

30.9.2023 Maagiset messut, Lahti. Peruuntui. Jättisaippuakuplashow klo 12, 14.30 ja 17.45 ja lisäksi kuplapaja klo 14.40-15.10. Tutustu tapahtumaan.

30.9.2023 III International Queerlesque Festival in Helsinki, Savoy, Helsinki. Tapahtumasta löytyy Ruffle Armyn kimallepiste, jolta voit shopata maagisia korvakoruja, säihkyviä ihotimantteja ja kimmeltävää kosmeettista glitteriä. Tarjolla on myös hiustinseleitä, tinseliklipsejä, keijulettejä ja ihania kuituponnareita. Maksutapoina käyvät kortti ja käteinen. Voit tutustua Ruffle Armyn aarteisiin myös osoitteessa www.glittershop.fi!

16.9.2023 Suloisen Sadon Kabaree, Teatteri Tuike, Helsinki. Ruffle Armyn kimallepisteeltä voit shopata ryhmän omaa glitteriä, kimmeltäviä korvakoruja ja säihkyviä ihotimantteja. Mukana paljon uusia ihastuttavia korvismalleja! Uutuutena mukana myös ihanat hiustinselit ja värikkäät hiuskuituponnarit. Maksutapoina käyvät kortti ja käteinen. Tutustu tapahtumaan.

16.9.2023 MLL Vihti 100v – Kekkerit, Taidetalo Siirilä, Vihti. Jättisaippuakuplia ja ihania glittertatuointeja! Tutustu tapahtumaan.

9.9.2023 Kissojen yö, Korkeasaari, Helsinki. Ruffle Armyn keijut saapuvat loihtimaan satumaisen kauniita jättisaippuakuplia kolmen esityksen myötä. Jättisaippuakuplaesitykset kello 12.30, 13.30 ja 14.30 Ravintola Pukin läheisellä kentällä. Tutustu tapahtumaan.

6.9.2023 Korson wanha asema 5 vuotta, Vantaa. Ruffle Armyn Päivyt tekee tapahtumassa vedenkestäviä glittertatuointeja ja myy Glittershopin ihanuuksia. Tatuointien hinnat 4-6 euroa. Voit shopata kimallepisteeltä kotiin muun muassa Ruffle Armyn ekoglitteriä, kimmeltäviä Ruffle Army -korvakoruja ja värikkäitä keijulettejä. Maksutapoina käyvät kortti ja käteinen. Tutustu tapahtumaan.

2.9.2023 Kissojen yö, Korkeasaari, Helsinki. Ruffle Armyn keijut saapuvat loihtimaan satumaisen kauniita jättisaippuakuplia kolmen esityksen myötä. Jättisaippuakuplaesitykset kello 12.30, 13.30 ja 14.30 Ravintola Pukin viereisellä kentällä. Tutustu tapahtumaan.

2.9.2023 Hyvän tuulen fest, MLL Ruoholahti-Jätkäsaari, Jätkäsaaren Hyväntoivonpuisto, Helsinki. Jättisaippuakuplia ja ihania siirtotatuointeja! Tutustu tapahtumaan.

1.9.2023 Ostosten yö, Vanha Porvoo. Ihanaa glittermeikkausta ja glittertatuointeja klo 17-20!

26.8.2023 Keski-Uudenmaan Pride, Kerava. Jättisaippuakuplia Pride-kulkueessa! Pride-kulkue lähtee Asemanaukiolta kävelemään Keravan keskustan läpi klo 17. Tutustu kulkueeseen. Tutustu tapahtumaan.

25.8.2023 Nerdlesque, Korjaamo Kulmasali, Helsinki. Ruffle Armyn kimallepisteeltä Korjaamon aulasta voit shopata ryhmän omaa glitteriä, kimmeltäviä korvakoruja ja säihkyviä ihotimantteja. Uutuutena mukana ihanat hiustinselit ja värikkäät hiuskuituponnarit. Maksutapoina käyvät kortti ja käteinen. Tutustu tapahtumaan.

12.8.2023 Rakkausfestivaali Lempi, Riihimäki. Jättisaippuakuplia klo 17.30-18 ja glittermeikkejä ja -tatuointeja klo 17-19! Tutustu tapahtumaan.

12.8.2023 Yksityistilaisuus

28.7.2023 Pitsiviikko, Rauma. Jättisaippuakuplia klo 15.00-16.00 Savilanpuistossa! Tutustu tapahtumaan.

20.-22.7.2023 Tikkurila festivaali, Vantaa. Ruffle Armyn ihanat korvakorut myynnissä festivaaleilla! Tutustu tapahtumaan.

30.6.2023 Dragia 2, Korjaamo Vaunusali, Helsinki. Ruffle Armyn kimallepisteeltä voit shopata ryhmän omaa glitteriä, värikkäitä korvakoruja ja säihkyviä ihotimantteja. Maksutapoina käyvät kortti ja käteinen. Tutustu tapahtumaan.

30.6.2023 Extravaganza Queer Gala 4, Korjaamo Vaunusali, Helsinki. Ruffle Armyn kimallepisteeltä voit shopata ryhmän omaa glitteriä, värikkäitä korvakoruja ja säihkyviä ihotimantteja. Maksutapoina käyvät kortti ja käteinen. Tutustu tapahtumaan.

29.6.2023 Nuorten Pride-ilta Vuotalolla, Helsinki. Ruffle Armyn glitterartistit tekevät suosittuja glittertatuointeja ja glittermeikkejä klo 16-19. Tutustu tapahtumaan.

18.6.2023 Keravan päivä 2023, Aurinkomäki, Kerava. Ruffle Armyn jättisaippuakuplashow noin klo 14 Aurinkomäen lavan lähellä. Tutustu tapahtumaan.

18.6.2023 Hamina Pride puistojuhla, Hamina. Jättisaippuakuplia! Ruffle Army tekee Hamina Pride -puistojuhlassa lisäksi ihania glittermeikkejä ja vedenkestäviä glittertatuointeja pientä maksua vastaan. Voit myös ostaa kotiin Ruffle Armyn säihkyviä ihanuuksia, kuten ekoglitteriä ja kimmeltäviä korvakoruja sekä Ilopunkin värikkään sateenkaarevia koruja! Tutustu tapahtumaan. Lisätietoa myös täällä.

17.6.2023 Kotka Pride puistojuhla, Isopuisto, Kotka. Ruffle Army tekee puistojuhlassa ihania vedenkestäviä glittertatuointeja pientä maksua vastaan. Voit myös ostaa kotiin Ruffle Armyn säihkyviä ihanuuksia, kuten ekoglitteriä ja kimmeltäviä korvakoruja sekä Ilopunkin värikkään sateenkaarevia koruja! Tutustu tapahtumaan.

17.6.2023 The Shangri-La Summer Show 2023, Ravintola Veturitallit, Helsinki. Ruffle Armyn kimallepisteeltä voit shopata ryhmän omaa glitteriä, värikkäitä korvakoruja ja säihkyviä ihotimantteja. Maksutapoina käyvät kortti ja käteinen. Tutustu tapahtumaan.

12.6.2023 Helsinki-päivä Kustaankartanon palvelukeskuksessa, Helsinki. Jättisaippuakuplaesitykset klo 14, 15.30 ja 17, kesto noin 10 min. Lisäksi glittertatuointeja klo 14.15-18 välillä. Esitysten aikaan tatuoimiseen tulee pieni tauko. Löydät meidät Kuntokolmion alueelta. Tutustu tapahtumaan.

10.6.2023 Yksityistilaisuus, Helsinki.

2.6.2023 Yksityistilaisuus, Helsinki. Kuplia päiväkodissa!

1.6.2023 Yksityistilaisuus, Espoo. Kuplia päiväkodissa!

31.5.2023 Yksityistilaisuus, Helsinki.

28.5.2023 MLL Pihlajamäen & Helsingin Vesaisten Kevätrieha, Helsinki. Ruffle Army tekee tapahtumassa ihania glittermeikkejä ja vedenkestäviä glittertatuointeja pientä maksua vastaan. Voit myös ostaa kotiin Ruffle Armyn säihkyviä ihanuuksia, kuten ekoglitteriä ja kimmeltäviä korvakoruja. Tutustu tapahtumaan.

24.5.2023 Yksityistilaisuus, Helsinki. Kuplia päiväkodissa!

13.5.2023 Secondon 2v. synttärit, Secondo, Nummela. Jättisaippuakuplashow klo 12.45 ja glittertatuointeja ja -meikkejä klo 13.00-15.00! Tutustu tapahtumaan.

6.5.2023 Monitoimikeskus Lumo 20 vuotta, Lumo, Vantaa. Jättisaippuakuplashow klo 11 ja keijujen katuliitutyöpaja klo 11.15-13.00! Tutustu tapahtumaan.

6.5.2023 Burlesque Blossoms 2023, Korjaamo, Helsinki. Ruffle Armyn kimallepisteeltä Korjaamon aulasta voit shopata ryhmän omaa glitteriä, värikkäitä korvakoruja ja säihkyviä ihotimantteja. Maksutapoina käyvät kortti ja käteinen. Tutustu tapahtumaan.

6.5.2023 Päivispäivä, Päiväkumpu, Vantaa. Jättisaippuakuplia klo 10-11!

30.4.2023 Vappunen! -festivaali, Lasten kulttuurikeskus Aurora, Espoo. Ruffle Armyn jättisaippuakuplia klo 15.20-15.50! Tutustu tapahtumaan.

29.4.2023 Soitinpuiston avajaiset, Musiikkitalo, Helsinki. Ruffle Armyn jättisaippuakuplashow klo 12 ja glittertatuointeja tapahtuman ajan! Tutustu tapahtumaan.

20.4.2023 Yksityistilaisuus, Lohja. Peruuntui.

14.-16.4.2023 Lapsimessut 2023, Helsinki. Tervetuloa jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Armyn säihkyvään maailmaan! Teemme värikkäällä osastollamme 6n56 glittertatuointeja ja glittermeikkausta pientä maksua vastaan. Lisäksi myynnissä on ekoglitteriä, käsityönä tekemiämme jättisaippuakuplavälineitä, kimmeltäviä ja värikkäitä korvakoruja, säkenöiviä ihotimantteja, kauniita siirtotatuointeja ja muuta ihanaa ja satumaista. Lisäksi taiomme perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina Vekarat-lavalla monimetrisiä, kauniita jättisaippuakuplia lasten ja aikuisten iloksi. Esitykset ovat pe klo 11.55, la klo 10.20 ja su klo 13.10 ja esityksen kesto on 10 minuuttia. Tervetuloa moikkaamaan iloisia keijuja! 🙂

2.4.2023 Kauppakeskus Veturi, Kuusankoski Kouvola. Jättisaippuakuplashowt klo 13 ja 16!

1.4.2023 Lippulaivan synttärit, Kauppakeskus Lippulaiva, Espoo. Ruffle Army ilahduttaa kävijöitä glittertatuoinneilla ja -meikeillä klo 12-16 2. kerroksessa. Tutustu tapahtumaan.

25.3.2023 Vaudeville Palace show vol. 3, Tuulensuun Palatsi, Tampere. Ruffle Armyn kimallepisteeltä voit shopata muun muassa glitteriämme ja kimmeltäviä korvakorujamme. Tarjolla on myös säihkyviä ihotimantteja. Maksutapoina käyvät kortti ja käteinen. Tapahtumassa on myynnissä paljon spesiaaleja ihanuuksia, joita et muualta löydä! Tutustu tapahtumaan.

18.3.2023 The Art of Drag, Kannusali, Espoo. Ruffle Armyn kimallepisteeltä voit shopata muun muassa glitteriämme ja kimmeltäviä korvakorujamme. Tarjolla on myös säihkyviä ihotimantteja. Maksutapoina käyvät kortti ja käteinen. Tapahtumassa on myynnissä paljon spesiaaleja ihanuuksia, joita et muualta löydä! Tutustu tapahtumaan.

3.-4.3.2023 Drag Fest, Tanssintalo, Helsinki. Ruffle Armyn kimallepisteeltä voit shopata muun muassa glitteriämme ja kimmeltäviä korvakorujamme. Tarjolla on myös säihkyviä ihotimantteja. Maksutapoina käyvät kortti ja käteinen. Tapahtumassa on myynnissä paljon spesiaaleja ihanuuksia, joita et muualta löydä!

11.2.2023 Birthday for all! Hot heat wave Burlesque Show, Apollo Live Club, Helsinki. Ruffle Armyn kimallepisteeltä voit shopata ryhmän omaa ekoglitteriä, kimmeltäviä ja värikkäitä korva- ja kaulakoruja ja säihkyviä ihotimantteja. Maksutapoina käyvät kortti ja käteinen. Tutustu tapahtumaan.

9.2.2023 Yksityistilaisuus, Helsinki.

3.-4.2.2023 KIMALLEKARUSELLI, Hyvinkää. Ruffle Armyn kimallepisteeltä voit shopata ryhmän omaa ekoglitteriä, kimmeltäviä ja värikkäitä korva- ja kaulakoruja ja säihkyviä ihotimantteja. Maksutapoina käyvät kortti ja käteinen. Tutustu tapahtumaan.

21.1.2023 Dark Drag: Delusions, Caisa, Helsinki. Ruffle Armyn kimallepisteeltä voit shopata ryhmän omaa ekoglitteriä, kimmeltäviä ja värikkäitä korva- ja kaulakoruja ja säihkyviä ihotimantteja. Maksutapoina käyvät kortti ja käteinen. Tutustu tapahtumaan.

17.-18.12.2022 Teurastamon joulumarkkinat, Teurastamo, Helsinki. Ruffle Armyn kimaltavalta pöydältä löydät persoonallisimmat korvakorut pukinkontiin! Myynnissä on myös ekoglitteriämme ja muita ihanuuksiamme. Aukioloajat la klo 11-18 ja su klo 11-16. Tutustu tapahtumaan.

19.12.2022 Liikkeen avajaisjuhlistus, Helsinki-Vantaan lentokenttä. Kimalletontun tekemiä glittertatuointeja!

16.12.2022 Yksityistilaisuus, Helsinki. Glittermeikkausta pikkujouluissa!

26.11.2022 Nightmare Before Christmas Burlesque, Korjaamo, Helsinki. Ruffle Armyn kimallepisteeltä Korjaamon aulasta voit shopata ryhmän omaa glitteriä, värikkäitä korvakoruja ja säihkyviä ihotimantteja. Maksutapoina käyvät kortti ja käteinen. Tutustu tapahtumaan.

17.11.2022 Apollo Slush After Party Karaoke Chaos, Apollo Live Club, Helsinki. Glittermeikkausta!

31.10.2022 Lilith 25 x Tavastia, Helsinki. Jättisaippuakuplia ja glittermeikkausta! Tutustu tapahtumaan.

29.10.2022 Hurjan hauska halloween, Kauppakeskus Lippulaiva, Espoo. Ruffle Armyn noita ja keiju ilahduttavat kävijöitä glittertatuoinneilla klo 12-16 2. kerroksen keskusaukiolla. Tutustu tapahtumaan.

29.10.2022 Ompun hurja halloween, Kauppakeskus Iso Omena, Espoo. Ruffle Armyn kimaltelevia siirtotatuointeja maksutta M.E.E.T-aukiolla klo 12-16. Tutustu tapahtumaan.

28.10.2022 Rubies Klubit: KRYPTAKLUBI, Helsinki. Ruffle Armyn kimallepisteeltä voit shopata ryhmän omaa glitteriä, värikkäitä korvakoruja, glitterlettejä, säihkyviä ihotimantteja ja ihania siirtotatuointeja. Maksutapoina käyvät kortti ja käteinen. Tutustu tapahtumaan.

26.10.2022 Korson Wanhan Aseman Halloween, Cafe Unelma, Vantaa. Ruffle Armyn glitternoita Päivyt paikalla klo 15:00-18:30. Tule moikkaamaan kimmeltävää noitaa ja ottamaan ihana vedenkestävä glittertatuointi! Tatuointien hinnat 4-6 euroa. Voit myös shopata kimallepisteeltä kotiin muun muassa Ruffle Armyn ekoglitteriä, värikkäitä ja kimmeltäviä Ruffle Army -korvakoruja ja vaikkapa halloweenmeikin täydentäviä ihotimantteja. Maksutapoina käyvät kortti ja käteinen. Tutustu tapahtumaan.

Ma 17.10, ke 19.10, pe 21.10 ja su 23.10.2022 Linnanmäen valokarnevaalit, Helsinki. Jättisaippuakuplia alueella iltaisin noin klo 19.00 alkaen! Tutustu tapahtumaan.

9.10.2022 Yksityistilaisuus, Helsinki.

8.10.2022 Secondon uuden liikkeen avajaisjuhla, Nummela. Glittertatuointeja ja glittermeikkejä klo 11-14! Tutustu tapahtumaan.

24.9.2022 Ratikkamuseon iloinen lastentapahtuma, Helsinki. Ruffle Armyn jättisaippuakuplashow klo 12.30 ja 15.30. Glittertatuointeja klo 13–15. Tutustu tapahtumaan.

23.9.2022 Folklore burlesque, Helsinki. Ruffle Armyn kimallepisteeltä Korjaamon aulasta voit shopata ryhmän omaa glitteriä, värikkäitä korvakoruja ja säihkyviä ihotimantteja. Mukana myös uudet halloweenkorvikset ja unelmaiset glitterletit! Maksutapoina käyvät kortti ja käteinen. Tutustu tapahtumaan.

18.9.2022 Saaristo- ja designmarkkinat, Uuden Kauppatorin avajaiset, Turku. Ruffle Armyn jättisaippuakuplia klo 14.30, 15.30 & 16.30. Tutustu tapahtumaan.

17.9.2022 The Second International Queerlesque Festival in Helsinki. Ruffle Armyn kimallepisteeltä Savoyn aulasta voit shopata ryhmän omaa glitteriä, värikkäitä korvakoruja, säihkyviä ihotimantteja ja ihania siirtotatuointeja. Mukana myös uudet halloweenkorvikset ja unelmaiset glitterletit! Maksutapoina käyvät kortti ja käteinen. Tutustu tapahtumaan.

10.9.2022 Mikkolan Kyläkarnevaalit, Vantaa. Ruffle Armyn jättisaippuakuplashow klo 11.30 ja glittertatuointeja klo 12.00-14.00! Tutustu tapahtumaan.

9.-10.9.2022 Kissojen yöt, Korkeasaari, Helsinki. Illan hämärtyessä Ruffle Army taikoo ilmaan jättisaippuakuplia! Ilahdutamme myös glittertatuoinneilla! Tutustu tapahtumaan.

6.9.2022 Yksityistilaisuus, Helsinki.

3.9.2022 Lasten oma puistojuhla 2022, Pihlajamäki, Helsinki. Ruffle Armyn jättisaippuakuplashow! Tutustu tapahtumaan.

2.-3.9.2022 Kissojen yöt, Korkeasaari, Helsinki. Illan hämärtyessä Ruffle Army taikoo ilmaan jättisaippuakuplia! Ilahdutamme myös glittertatuoinneilla! Tutustu tapahtumaan.

27.8.2022 Visit Vuosaari Weekend Columbuksessa, Helsinki. Glittertatuointeja klo 11-15. Ruffle Armyn jättisaippuakuplashowt 11.30, 12.30 ja 13.30 ulkona! Tutustu tapahtumaan.

26.-27.8.2022 Venetsialaiskarnevaalit 2022, Kalajoen Hiekkasärkät, JukuPark, Kalajoki. Ruffle Army taikoo jättisaippuakuplia lauantaina alueella! Ruffle Armylla on tapahtumassa myös säihkypiste perjantaina ja lauantaina, jossa keijukaiset tekevät vedenkestäviä glittertatuointeja ja säkenöivää glittermeikkausta pientä maksua vastaan. Lisäksi myynnissä on ekoglitteriä, kimmeltäviä ja värikkäitä korvakoruja, kimallehiusklipsejä ja kauniita ihotimantteja. Maksutapoina käyvät kortti ja käteinen. Tutustu tapahtumaan.

25.8.2022 Malja Espoolle -tapahtuma ja Tuomarilan Onnitteluaita -yhteisötaideteoksen julkistustilaisuus, Tuomarila, Espoo. Ruffle Armyn jättisaippuakuplashow! Tutustu tapahtumaan.

24.8.2022 Yksityistilaisuus, Espoo.

20.8.2022 Porvoo Pride puistojuhla, Porvoo. Ruffle Armylla on puistojuhlassa myyntipiste. Pisteeltä voit ostaa sateenkaarevia koruja, Ruffle Armyn maahantuomaa ekoglitteriä, ihotimantteja sekä paikan päällä tehtävän ekoglittermeikin tai vedenkestävän ekoglittertatuoinnin Priden kunniaksi. Tutustu tapahtumaan.

20.8.2022 Good to be back, Kauppakeskus Seppä, Jyväskylä. Ruffle Armyn jättisaippuakuplashowt klo 12 ja 14! Tutustu tapahtumaan.

18.8.2022 Taiteiden yö Kanneltalossa, Helsinki. Ruffle Armyn jättisaippuakuplashowt klo 17.15 ja 18.40! Tutustu tapahtumaan.

18.8.2022 Lasten Taiteiden yö Ylistalolla, Laajasalo, Helsinki. Ruffle Armyn jättisaippuakuplashow klo 15.30! Tutustu tapahtumaan.

13.8.2022 Yksityistilaisuus, Lohja.

6.8.2022 Yksityistilaisuus, Kerava.

6.8.2022 Oulu Pride puistojuhla, Oulu. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Armyn yksisarvisneidot taikovat maagisia kuplia Oulu Priden puistojuhlassa klo 14:30–15:00 eri puolilla puistoa. Helsinkiläisellä Ruffle Armylla on puistojuhlassa myös myyntipiste klo 14:00–14:30 sekä 15:00–17:00. Pisteeltä voit ostaa sateenkaarevia koruja, Ruffle Armyn maahantuomaa ekoglitteriä sekä paikan päällä tehtävän ekoglittermeikin tai vedenkestävän ekoglittertatuoinnin Priden kunniaksi. Tutustu tapahtumaan.

30.7.2022 Lasten Meripäivät, Yhteisötalo Messi, Kotka. Glittermeikkausta klo 10-18! Tutustu tapahtumaan.

17.6.2022 Elephantasy – Funky Family Picnic ’22, Alppipuisto, Helsinki. Tapahtumasta löytyy jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Armyn maaginen kimallepiste! Tule moikkaamaan keijua ja ottamaan ihana vedenkestävä glittertatuointi tai säihkyvä glittermeikki! Glitteröinnin hinta on 3-8 euroa ja se toteutetaan biohajoavalla ekoglitterillä. Voit myös shopata kotiin muun muassa Ruffle Armyn värikkäitä ja kimmeltäviä korviksia, ihanaa ekoglitteriä ja kauniisti säkenöiviä ihotimantteja! Maksutapoina käyvät kortti ja käteinen. Tutustu tapahtumaan.

2.7.2022 Pride puistojuhla, Kaivopuisto, Helsinki. Jättisaippuakuplia alueella!

2.7.2022 Rautavaara-päivät, Rautavaara. Jättisaippuakuplashow!

2.7.2022 Farmari maatalousnäyttely, LähiTapiolan osasto, Mikkeli. Jättisaippuakuplashow klo 13-13.10, sekä glittertatuointeja ja jättikuplia osastolla klo 10-15 välillä!

22.6.2022 Yksityistilaisuus, Helsinki.

18.6.2022 The Shangri-La Summer Show, Helsinki. Ruffle Armyn kimallepisteeltä voit shopata ryhmän omaa glitteriä, värikkäitä korvakoruja, säihkyviä ihotimantteja ja ihania siirtotauointeja. Maksutapoina käyvät kortti ja käteinen. Tutustu tapahtumaan.

17.6.2022 Kesähulinat, Dallapénpuisto, Helsinki. Ruffle Armyn kimallepisteeltä voit shopata ryhmän omaa glitteriä, värikkäitä korvakoruja ja säihkyviä ihotimantteja. Teemme myös glittertatuointeja ja glittermeikkausta pientä maksua vastaan. Maksutapoina käyvät kortti ja käteinen. Tutustu tapahtumaan.

11.6.2022 Bubupäivät, Helsinki. Ruffle Armyn kimallepisteeltä voit shopata ryhmän omaa glitteriä, värikkäitä korvakoruja ja säihkyviä ihotimantteja. Olemme paikalla klo 14-15:30. Maksutapoina käyvät kortti ja käteinen. Tutustu tapahtumaan.

11.6.2022 HELSINKI GOES QUEER!, Korjaamo, Helsinki. Ruffle Armyn kimallepisteeltä voit shopata ryhmän omaa glitteriä, värikkäitä korvakoruja ja säihkyviä ihotimantteja. Maksutapoina käyvät kortti ja käteinen. Tutustu tapahtumaan.

9.6.2022 Yksityistilaisuus, Espoo.

6.6.2022 Suomenlinnan museopäivä, Suomenlinnan Lelumuseo, Helsinki. Glittertatuointeja ja glittermeikkejä klo 12-14!

4.6.2022 Hiekkalinnan avajaiset, Lappeenranta. Jättisaippuakuplia klo 11.00-11.20, sekä 13.40-14.00 ja glittertatuointeja ja -meikkausta klo 11.30-13.30! Tutustu Hiekkalinnaan.

2.6.2022 Kesyttömien Kabaree – HKI 5, Helsinki. Ruffle Armyn kimallepisteeltä voit shopata ryhmän omaa glitteriä ja värikkäitä korvakoruja. Tarjolla on myös säihkyviä ihotimantteja ja kauniita siirtotatuointeja. Maksutapoina käyvät kortti ja käteinen. Tutustu tapahtumaan.

24.5.2022 Vuotalon kesäpihan avajaiset Parkly Party, Vuotalo, Helsinki. Jättisaippuakuplapaja klo 14-17, glittertatuointeja klo 14-17 ja jättisaippuakuplashow klo 17.30-18.00!

22.5.2022 Yksityistilaisuus, Helsinki.

21.5.2022 Yksityistilaisuus, Helsinki.

21.5.2022 Pohjois-Haaga -päivä 2022, Helsinki. Ruffle Armyn jättisaippuakuplashow klo 11 ja 12. Tutustu tapahtumaan.

20.5.2022 Yksityistilaisuus, Helsinki.

18.5.2022 Yksityistilaisuus, Tikkurila, Vantaa.

14.5.2022 Yksityistilaisuus, Espoo.

14.5.2022 Pikkis juhlii, Helsinki. Jättisaippuakuplashow klo 11.15 ja glittertatuointeja ja -meikkausta ja säihkyvien Ruffle Army -tuotteiden myyntiä Pensselinpuistossa klo 12-14. Tutustu tapahtumaan.

8.5.2022 Kouvola-päivä 2022, Kouvola. Jättisaippuakuplia ja glittertatuointeja klo 12-16 äitienpäivänä Kuusankoskitalon puistossa!

7.5.2022 Hurmaava kevät -tapahtuma, Kauppakeskus Iso Omena, Espoo. Ruffle Armyn glitterpiste / M.E.E.T -aukiolla klo 12-17. Säihkettä tapahtumaan tuo Ruffle Armyn glitterpiste, jolla glitterartistit loihtivat kävijöille joko ihastuttavia glittertatuointeja tai glittermeikkejä.

1.5.2022 Yksityistilaisuus, Helsinki.

30.4.-1.5.2022 Linnanmäki, Helsinki. Jättisaippuakuplia alueella!

30.4.2022 Kauppakeskus Lippulaiva, Espoo. Glittertatuointeja!

29.4.2022 Yksityistilaisuus, Espoo.

22.-24.4.2022 Lapsimessut 2022, Helsinki. Tervetuloa jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Armyn säihkyvään maailmaan! Teemme värikkäällä osastollamme 6n70 glittertatuointeja ja glittermeikkausta pientä maksua vastaan. Lisäksi myynnissä on ekoglitteriä, käsityönä tekemiämme jättisaippuakuplavälineitä, kimmeltäviä ja värikkäitä korvakoruja, säkenöiviä ihotimantteja, kauniita siirtotatuointeja ja muuta ihanaa ja satumaista. Lisäksi taiomme perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina Vekarat-lavalla monimetrisiä, kauniita jättisaippuakuplia lasten ja aikuisten iloksi. Esitykset ovat pe klo 11:10, la klo 16:10 ja su klo 12:40 ja esityksen kesto on 10 minuuttia. Tervetuloa moikkaamaan iloisia keijuja! 🙂

18.-19.12.2021 Teurastamon joulumarkkinat, Helsinki. Ruffle Armyn kimaltavalta pöydältä löydät persoonallisimmat korvakorut pukinkontiin! Myynnissä on myös ekoglitteriämme ja muita ihanuuksiamme. Aukioloajat la klo 11-18 ja su klo 11-16. HUOM! Lauantaina joudumme valitettavasti sulkemaan osastomme tuntia ennen sulkemisaikaa. Tutustu tapahtumaan.

18.12.2021 Rock & Romance Xmas, Vernissa, Vantaa. Ruffle Armyn kimaltavalta myyntipöydältä löydät kaikkea ihanaa ja värikästä piristämään arkea ja pukinkontin sisältöä! Myynnissä persoonallisia korvakorujamme, glitteriämme ja muita ihanuuksiamme. Mukana tarjonnassa ihastuttavat jouluyksisarviskorvakorut!

26.11.2021 Koko perheen pihatapahtuma, Leikkipuisto Trumpetti, Kannelmäki, Helsinki. Kimaltavien yksisarvisten jättisaippuakuplashow klo 9:45 ja 11:05. Tutustu tapahtumaan.

20.-21.11.2021 POP UP -tapahtuma, Helsingin Messukeskus, Helsinki. Esiinnymme molempina päivinä osastollamme klo 12.00 ja 14.00, jättisaippuakuplashow kestää noin 10 minuuttia. Lisäksi teemme glittertatuointeja ja glittermeikkausta ja myymme korvakoruja, glitteriä, ihotimantteja, yksisarvispantoja ja siirtotatuointeja. Osastomme on 6g10 ja se sijaitsee Lapsimessujen alueella. Muut messut ovat I Love Me ja Habitare.

4.11.2021 Koko perheen pihatapahtuma, Leikkipuisto Lampi, Kontula, Helsinki. Kimaltavien yksisarvisten jättisaippuakuplashow klo 9:50 ja 10:45. Tutustu tapahtumaan.

30.10.2021 SPIRIT AWAY – Halloween Circus, Burlesque & Drag Extravaganza, Savoy, Helsinki. Ruffle Armyn kimallepisteeltä voit shopata muun muassa glitteriämme ja kimmeltäviä korvakorujamme. Tarjolla on myös säihkyviä ihotimantteja. Maksutapoina käyvät kortti, käteinen ja MobilePay. Tapahtumassa on myynnissä paljon spesiaaleja ihanuuksia, joita et muualta löydä! Tutustu tapahtumaan.

28.10.2021 Korson Wanhan aseman halloween, Vantaa. Glitternoitamme Päivyt vierailee Korson Wanhalla asemalla klo 14:30-18:00. Tule moikkaamaan kimmeltävää noitaa ja ottamaan ihana vedenkestävä glittertatuointi! Tatuointien hinnat ovat 3-5 euroa. Voit myös shopata kimallepisteeltä kotiin muun muassa ekoglitteriämme, söpöjä ja kimmeltäviä korvakorujamme ja vaikkapa halloweenmeikin täydentäviä ihotimantteja. Tarjolla myös ihanankauheat spesiaalit halloweenkorvakorut eli zombiyksisarviset. Maksutapoina käyvät kortti, käteinen ja MobilePay. Tulethan paikalle vain terveenä, ja pesethän kätesi ennen tatuoinnin ottamista! Korson Wanha asema löytyy aivan Korson juna-aseman vierestä ja sen muodostaa kolme upeaa pienyritystä: Korson Aseman puoti, Ekopuoti Oranssi Orava ja Cafe Unelma. Aseman ihana tunnelma on ainutlaatuinen, ja jos et ole vielä tutustunut paikkaan, suosittelemme sitä lämpimästi – tällaisia taianomaisia ja mielikuvitusta ruokkivia paikkoja ei löydy monia!

16.10.2021 Fresh Berries of Burlesque part 2., Puistokulma, Vantaa. Ruffle Armyn kimallepisteeltä voit shopata ryhmän omaa glitteriä ja värikkäitä korvakoruja. Tarjolla on myös säihkyviä ihotimantteja ja kauniita siirtotatuointeja. Maksutapoina käyvät kortti, käteinen ja MobilePay.

9.10.2021 Mini Horror & Tease, Teerenpeli, Tampere. Kimallepisteeltämme voit shopata glitteriä, kimmeltäviä korviksiamme ja ihotimantteja.

25.9.2021 Betty Fvck presents Queerlesque Festival, Savoy-teatteri, Helsinki. Ruffle Armyn kimallepisteeltä voit shopata ryhmän omaa glitteriä ja ihania värikkäitä ja kimmeltäviä korvakoruja.

18.9.2021 Fresh Berries of Burlesque part 1., Puistokulma, Vantaa. Ruffle Armyn kimallepisteeltä voit shopata ryhmän omaa glitteriä ja kimmeltäviä korvakoruja. Tarjolla on myös säihkyviä ihotimantteja. Maksutapoina käyvät kortti, käteinen ja MobilePay. Tapahtumassa on myynnissä paljon spesiaaleja ihanuuksia, joita et muualta löydä! Tutustu tapahtumaan.

10.-11.9.2021 Kissojen yöt, Korkeasaari, Helsinki. Illan hämärtyessä Ruffle Army taikoo ilmaan jättisaippuakuplia klo 19.30 alkaen! Tutustu tapahtumaan.

10.9.2021 Valojen yö, Hamina. Ruffle Army taikoo ilmaan jättisaippuakuplia klo 17 ja klo 18.20-19.10 Hamina Bastionilla! Lisäksi jättisaippuakuplashow klo 19.45-20.00 Raatihuoneen Tähtilavalla. Tutustu tapahtumaan.

3.-4.9.2021 Kissojen yöt, Korkeasaari, Helsinki. Illan hämärtyessä Ruffle Army taikoo ilmaan jättisaippuakuplia klo 19.30 alkaen! Tutustu tapahtumaan.

28.8.2021 Play Cafen Espoo Päivä, Leppävaaran Angry Birds puisto, Espoo. Ruffle Army taikoo monimetrisiä sateenkaaren väreissä kimmeltäviä satumaisia jättisaippuakuplia pienten ja isojen iloksi tapahtumassa. Esitykset ovat klo 10.30-11.00 ja 12.00-12.30. Tutustu tapahtumaan.

15.8.2021 Järvenpääjuhla 2021, Järvenpää. Jättisaippuakuplashow klo 14 Rantapuiston festarilavalla. Lisäksi Ruffle Army taikoo monimetrisiä sateenkaaren väreissä kimmeltäviä satumaisia jättisaippuakuplia pienten ja isojen iloksi Rantapuiston alueella klo 13-16 välillä. Aluekuplailussa on välillä taukoja. Tutustu tapahtumaan.

14.8.2021 Martinus Backstage: Perhelauantai, Kulttuuritalo Martinus, Vantaa. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army taikoo monimetrisiä, kauniita jättisaippuakuplia lasten ja aikuisten iloksi klo 14.00-14.30. Sateenkaaren väreissä kimmeltävät jättikuplat ja kimaltavat keijut tarjoavat ihanan hetken satumaailmassa. Tutustu tapahtumaan.

7.8.2021 Oulu Priden puistojuhla, Oulu. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Armyn yksisarvisneidot taikovat maagisia kuplia Oulu Priden puistojuhlassa klo 14-14:30 eri puolilla puistoa. Helsinkiläisellä Ruffle Armylla on puistojuhlassa myös myyntipiste klo 14:30-17. Pisteeltä voit ostaa sateenkaarevia koruja, Ruffle Armyn maahantuomaa ekoglitteriä sekä paikan päällä tehtävän ekoglittermeikin tai vedenkestävän ekoglittertatuoinnin Priden kunniaksi.

22.7.2021 Jättisaippuakuplia, Tuusula. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Armyn yksisarviset taikovat monimetrisiä, sateenkaaren väreissä kimmeltäviä jättisaippuakuplia klo 12.30-13.00 Päiväkoti Mainingin piha-alueella. Tutustu tapahtumaan.

20.7.2021 Jättisaippuakuplia, Tuusula. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Armyn yksisarviset taikovat monimetrisiä, sateenkaaren väreissä kimmeltäviä jättisaippuakuplia klo 12.30-13.00 Björkenheimin puistossa Roinilan päiväkodin vieressä. Tutustu tapahtumaan.

20.7.2021 Jättisaippuakuplia, Tuusula. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Armyn yksisarviset taikovat monimetrisiä, sateenkaaren väreissä kimmeltäviä jättisaippuakuplia klo 11.15-11.45 Notkopuistossa Notkopuiston päiväkodin vieressä. Tutustu tapahtumaan.

12.6.2021 Helsinki-päivä Malmitalolla, Helsinki. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Armyn kuplakeijut taikovat monimetrisiä, sateenkaaren väreissä kimmeltäviä jättisaippuakuplia Malmitalon lähellä. Jättisaippuakuplaesitykset klo 12 ja klo 14.30 (kesto noin 10 min) ja aluekuplailua klo 13-14 välillä. Tutustu tapahtumaan.

31.10.2020 Betty Fvck presents OUTER SPACE, Savoy-teatteri, Helsinki. Ruffle Armyn kimallepisteeltä voit shopata ryhmän omaa glitteriä ja saippuakuplan sävyissä kimmeltäviä korvakoruja. Mukana on pieni valikoima Ruffle Armyn keijukaisten koristelemia timanttiverkkosukkahousuja. Tarjolla on myös säihkyviä ihotimantteja, Funky Homo Sapiensin supersöpöjä glitterisiä koruja ja Paperselfin siirtotatuointeja. Maksutapoina käyvät kortti, käteinen ja MobilePay. Tapahtumassa on myynnissä paljon spesiaaleja ihanuuksia, joita et muualta löydä! Tutustu tapahtumaan.

29.10.2020 Korson Wanhan Aseman halloween, Vantaa. Ruffle Armyn glitternoita Päivyt vierailee KWA:n halloweenissa klo 15:00-18:00. Tule moikkaamaan noitaa ja ottamaan ihana vedenkestävä glittertatuointi! Tatuointien hinnat 3-5 euroa. Voit myös shopata kimallepisteeltä kotiin muun muassa Funky Homo Sapiensin supersöpöjä tikkarikorvakoruja ja My Little Pony -kaulakoruja. Lisäksi pisteeltä löytyy Ruffle Armyn omaa ekoglitteriä, saippuakuplan sävyissä kimmeltäviä Ruffle Army -korvakoruja ja kauniita Paperselfin siirtotatuointeja. Maksutapoina käyvät kortti, käteinen ja MobilePay. Tulethan paikalle vain terveenä, ja pesethän kätesi ennen tatuoinnin ottamista! Tutustu tapahtumaan.

23.10.2020 NO Stigma Burlesque Show, Bar Loose, Helsinki. Ruffle Armyn kimallepisteeltä voit shopata ryhmän omaa glitteriä ja saippuakuplan sävyissä kimmeltäviä korvakoruja. Mukana on pieni valikoima Ruffle Armyn keijukaisten koristelemia timanttiverkkosukkahousuja. Tarjolla on myös säihkyviä ihotimantteja, Funky Homo Sapiensin supersöpöjä glitterisiä koruja ja Paperselfin siirtotatuointeja. Maksutapoina käyvät kortti, käteinen ja MobilePay. Tapahtumassa on myynnissä paljon spesiaaleja ihanuuksia, joita et muualta löydä! Tutustu tapahtumaan.

17.10.2020 Kuuton Klubi, Helsinki. Kimallepisteeltämme voit shopata glitteriämme, saippuakuplan sävyissä kimmeltäviä korvakorujamme ja ihkauusia romanttisia hiuskukkiamme. Tarjolla on myös säihkyviä ihotimantteja, Funky Homo Sapiensin supersöpöjä glitterisiä koruja ja kauniita Paperselfin siirtotatuointeja. Maksutapoina käyvät kortti, käteinen ja MobilePay. Tapahtumassa on myynnissä paljon spesiaaleja ihanuuksia, joita et muualta löydä! Tutustu tapahtumaan.

18.-19.9.2020 Kissojen illat, Korkeasaari, Helsinki. Illan hämärtyessä Ruffle Army taikoo ilmaan jättisaippuakupliaklo 19.30 alkaen! Tutustu tapahtumaan.

16.9.2020 Kapsäkin Glamourinen Burleski-ilta, Helsinki. Kimallepisteeltämme voit shopata ekoglitteriämme. Tarjolla on myös muun muassa saippuakuplan sävyissä kimmeltäviä Ruffle Army -korvakoruja, Funky Homo Sapiensin supersöpöjä glitterisiä koruja ja kauniita Paperselfin siirtotatuointeja. Ensi kertaa mukana on myös säihkyviä ihotimantteja! Maksutapoina käyvät kortti, käteinen ja MobilePay. Tapahtumassa on myynnissä paljon myös erityisiä ihanuuksia, joita et muualta löydä! Tutustu tapahtumaan.

11.-12.9.2020 Kissojen illat, Korkeasaari, Helsinki. Illan hämärtyessä Ruffle Army taikoo ilmaan jättisaippuakuplia klo 19.30 alkaen! Tutustu tapahtumaan.

Osallistumisemme valitettavasti peruttu sairastapauksen vuoksi. 11.9.2020 Extravaganza QUEER GALA – Betty Fvck’s Queerlesque, Helsinki. Voit shopata kimallepisteeltämme ekoglitterimme ohella muun muassa Funky Homo Sapiensin supersöpöjä koruja. Ensi kertaa tarjolla on myös ihania ihotimantteja! Lisäksi pisteeltä löytyy saippuakuplan sävyissä kimmeltäviä Ruffle Army -korvakoruja, ihanasti säihkyviä Ruffle Army -hiusklipsejä ja kauniita Paperselfin siirtotatuointeja! Maksutapoina käyvät kortti, käteinen ja MobilePay. Tutustu tapahtumaan.

Osallistumisemme valitettavasti peruttu sairastapauksen vuoksi. 10.9.2020 Korson Wanha Asema 2-vuotta, Vantaa. Vierailemme Korson Wanhan Aseman synttäreillä torstaina 10.9.2020 klo 15:00-18:30! Tule moikkaamaan yksisarvista ja ottamaan ihana vedenkestäviä glittertatuointi! Tatuointien hinnat 3-5 euroa. Voit myös shopata kimallepisteeltä kotiin muun muassa Funky Homo Sapiensin supersöpöjä korvakoruja ja My Little Pony -kaulakoruja! Lisäksi pisteeltä löytyy ekoglitteriämme, saippuakuplan sävyissä kimmeltäviä Ruffle Army -korvakoruja, ihanasti säihkyviä Ruffle Army -hiusklipsejä ja kauniita Paperselfin siirtotatuointeja! Maksutapoina käyvät kortti, käteinen ja MobilePay. Tutustu tapahtumaan.

Osallistumisemme valitettavasti peruttu sairastapauksen vuoksi. 9.9.2020 Kesyttömien kabaree, Helsinki. Ruffle Armyn kimallepisteeltä voit shopata omaa ekoglitteriämme. Tarjolla on myös muun muassa saippuakuplan sävyissä kimmeltäviä Ruffle Army -korvakoruja ja Funky Homo Sapiensin supersöpöjä glitterisiä koruja! Maksutapoina käyvät kortti, käteinen ja MobilePay. Tapahtumassa on myynnissä paljon myös erityisiä ihanuuksia, joita et muualta löydä! Tutustu tapahtumaan.

8.9.2020 Allsång på kaupunginmuseo, Helsinki. Yhteislaulua ja mukana Ruffle Armyn glitterartistit, jotka loihtivat halukkaille säkenöiviä koristeita! Tutustu tapahtumaan.

5.9.2020 Abstinenssiklubi, Helsinki. Voit shopata kimallepisteeltämme muun muassa Funky Homo Sapiensin supersöpöjä korvakoruja, glitterisiä sormuksia ja My Little Pony -kaulakoruja! Lisäksi pisteeltä löytyy Ruffle Armyn omaa ekoglitteriä, josta on ensimmäistä kertaa tarjolla isompia satseja glitterin suurkuluttajille! Mukana myös saippuakuplan sävyissä kimmeltäviä Ruffle Army -korvakoruja, kauniita siirtotatuointeja ja ihanasti säihkyviä hiusklipsejä! Tutustu tapahtumaan.

4.-5.9.2020 Kissojen illat, Korkeasaari, Helsinki. Illan hämärtyessä Ruffle Army taikoo ilmaan jättisaippuakuplia klo 19.30 alkaen! Tutustu tapahtumaan.

29.8.2020 Espoo-päivä Sellosalissa, Espoo. Ruffle Armyn jättisaippuakuplaesitys klo 11.30 ja 12 (Soittoniekanaukio, Sellosalin edusta). Tutustu tapahtumaan.

28.8.-29.8.2020 Makujen Tapiola 2020, Espoo. Perjantaina ja lauantaina jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army taikoo monimetrisiä, sateenkaaren väreissä kimmeltäviä jättisaippuakuplia keskuksen alueella. Eteerisenkauniit saippuakuplat tarjoavat hetken satumaailmassa ja ovat ikimuistoinen elämys. Tutustu tapahtumaan.

22.8.2020 Teerenpeli Tenderfeet – Newcomer’s night, Tampere. Ruffle Armyn kimallekaravaani tuo kaikkea ihanaa ja säihkyvää mukanaan Teerenpeli Tenderfeetiin! Uutuutena mukana Funky Homo Sapiensin supersöpöt korvakorut, glitteriset sormukset ja My Little Pony -kaulakorut! Lisäksi voit shopata Ruffle Armyn omaa ekoglitteriä, saippuakuplan sävyissä kimmeltäviä Ruffle Army -korvakoruja, kauniita siirtotatuointeja ja ihanasti säihkyviä hiusklipsejä! Tutustu tapahtumaan.

13.8.2020 Toiveikas torstai RUU-putiikilla, Helsinki. Toiveikas torstai RUU-putiikilla torstaina 13.8.2020 klo 13-19. Vierailemme säihkytuotteidemme kanssa ihanassa RUU-putiikissa Helsingin Kruununhaassa. Putiikki on täynnä persoonallisia ja värikkäitä asusteita ja koruja vastuullisilta kotimaisilta merkeiltä. Putiikin ulkopuolelta löytyvältä kimallepisteeltämme voit shopata muun muassa saippuakuplan sävyissä kimmeltäviä hologrammikorvakorujamme. Mukana on tällä kertaa myös kauniisti välkkyviä kristallikorvakorujamme. Tarjolla on myös ekoglitteriämme ja hurmaavia kierrätyskankaista ommeltuja hiusdonitsejamme. Pisteeltä löydät myös kauniita laadukkaita siirtotatuointeja ja upouusia ekoglitterillä koristeltuja Ruffle Army -hiusklipsejä! Sadesään sattuessa kimallepiste siirtyy kaupan sisälle. Osoite on Rauhankatu 7. Paikalle on noin 5 minuutin kävelymatka Senaatintorilta, ja ratikka 7 vie todella lähelle.

25.7.2020 BurleskiPiknik 2020, Helsinki. Voit shopata piknikin kimallepisteeltä muun muassa Ruffle Armyn uusia saippuakuplan sävyissä kimmeltäviä korvakoruja! Twinkle & Tassels -mallisto yhdistelee hypnoottisesti väriä vaihtavia akryyliosia ja leikkisiä neontasseleita. Saippuakuplaryhmän pöydältä löydät myös laajan valikoiman Ruffle Armyn omaa ekoglitteriä, ja lisäksi mukana on hurmaavia kierrätyskankaista ommeltuja hiusdonitseja. Mukana myös kauniita laadukkaita siirtotatuointeja ja pieni valikoima ihanasti säihkyviä upouusia Ruffle Army -strassihiusklipsejä! Piste on paikalla ainakin klo 14-18. Sekä korttimaksu että käteinen käy. Säävaraus, eli sadesään sattuessa karavaani ei saavu paikalle, sillä herkät tuotteet eivät kestä pisaroita. Tutustu tapahtumaan.

11.7.2020 Teerenpeli Tease – Heatwave, Tampere. Ruffle Army tulee Teerenpeli Teasen vieraaksi ensimmäistä kertaa ja tuo kaikkea ihanaa ja säihkyvää mukanaan! Voit shopata muun muassa Ruffle Armyn uusia saippuakuplan sävyissä kimmeltäviä korvakoruja! Twinkle & Tassels -mallisto yhdistelee hypnoottisesti väriä vaihtavia akryyliosia ja leikkisiä neontasseleita. Saippuakuplaryhmän pöydältä löydät myös laajan valikoiman Ruffle Armyn omaa ekoglitteriä, ja lisäksi mukana on hurmaavia kierrätyskankaista ommeltuja hiusdonitseja. Mukana myös kauniita laadukkaita siirtotatuointeja ja pieni valikoima ihanasti säihkyviä upouusia Ruffle Army -strassihiusklipsejä! Tutustu tapahtumaan.

26.-28.6.2020 Popaalin Kesäiltamat -nettitapahtuma. Ruffle Army osallistuu Popaalin Kesäiltamat -nettitapahtumaan useiden alennusten ja uusien ihanien tuotteiden kanssa. Tervetuloa tekemään löytöjä ja hankkimaan satumaisen säihkyvät ja persoonalliset asusteet kesään! Tapahtuma käydään Popaalin Facebook-ryhmässä 26.-28.6.2020, ja tarjouksiin ja näytteilleasettajiin voi tutustua jo etukäteen. Tutustu tapahtumaan.

12.6.2020 Stoa Goes Wild: Villit kuplat, Stoa, Helsinki. Stoan ilmatila täyttyy värikkäistä saippuakuplista Helsinki-päivän kunniaksi! Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army taikoo satumaisen kauniita jättisaippuakuplia Stoan katolla klo 14.30, 15.30, 16.30 ja 17.30. Villit kuplat taltioidaan ja taltiointia voi seurata reaaliajassa Stoan somekanavilla (Facebook ja Instagram). Kooste jättikuplashowsta julkaistaan Helsinki-kanavalla Helsinki-päivän iltana. Tutustu tapahtumaan ja löydä linkit lähetyksiin.

17.–19.4.2020 Lapsimessut 2020, Helsinki. Lapsimessut huhtikuulta on siirretty, uusi ajankohta on vuoden 2021 keväällä.

7.3.2020 Helsinki Shake It! Femme Futuro, Helsinki. Ruffle Army myy tapahtumassa kosmeettista glitteriään, hurmaavia siirtotatuointeja ja kierrätyskankaista tehtyjä muhkeita hiusdonitseja. Tarjolla on myös Mine Güngörin erityisesti Ruffle Armylle suunnittelemia spesiaaleja glitterisiä korvakoruja – muun muassa näyttäviä yksisarviskorviksia! Maksutapoina kortti ja käteinen. Tutustu tapahtumaan.

23.2.2020 Laskiaissunnuntain Kepparisirkus-tapahtuma, Stoa, Helsinki. Ruffle Army taikoo ihania jättisaippuakuplia klo 13 ja 14.50. Lisäksi yksisarvisten ohjaama kuplapaja klo 13.45-14.15. Säävaraus. Tutustu tapahtumaan.

21.2.2020 Jääkarusellifestivaali Lohja 2020, Lohja. Ruffle Army taikoo ihania jättisaippuakuplia klo 17. Esityksen jälkeen noin klo 17.15-18 on kuplapaja. Säävaraus. Tutustu tapahtumaan.

16.2.2020 Kattilahallin kirppis, Sörnäinen, Helsinki. Kirppiksen aulan infosta löytyy Glittershopin myyntipiste. Myymme kosmeettista ekoglitteriä, joka sopii niin kasvoille, huuliin että hiuksiin. Mukana myös ihanat kierrätyskankaista tehdyt hiusdonitsit ja siirtotatuoinnit! Tutustu Kattilahallinkirppis-tapahtumaan.

14.2.2020 United in Love – The Queerlesque Show by Betty Fvck, Helsinki. Ruffle Army tekee klubilla säihkyviä glittermeikkejä ja glittertatuointeja sekä myy Glittershop.fi-verkkokauppansa tuotteita. Voit ostaa kotiin kosmeettista ekoglitteriä, hurmaavia siirtotatuointeja ja kierrätyskankaista tehtyjä muhkeita hiusdonitseja. Tutustu tapahtumaan.

2.2.2020 Helmikuun Maatilapäivä: Perinteinen talvitapahtuma 2.2., Ali-Ollin Alpakkatila, Klaukkala. Ruffle Army tekee tapahtumassa ihania glittertatuointeja ja glittermeikkausta! Kellonaika tarkentuu myöhemmin. Tutustu tapahtumaan.

1.2.2020 Yksityistilaisuus, Helsinki.

25.1.2020 BiBi Productions Presents: Dark Winter Burlesque, Helsinki. Ruffle Army myy tapahtumassa kosmeettista glitteriään, hurmaavia siirtotatuointeja ja kierrätyskankaista tehtyjä muhkeita hiusdonitseja. Tarjolla on myös Mine Güngörin erityisesti Ruffle Armylle suunnittelemia spesiaaleja glitterisiä korvakoruja – muun muassa näyttäviä yksisarviskorviksia! Ruffle Armyn kimaltavalta pöydältä löydät myös strasseilla koristeltuja ihastuttavan glamoröösejä timanttiverkkosukkahousuja. Maksutapoina kortti ja käteinen. Tutustu tapahtumaan.

18.1.2020 Jaahas <3 Loukko UG Drag Show Vol. 3 – A Future of Our Own, Helsinki. Ruffle Army tekee klubilla säihkyviä glittermeikkejä ja myy Glittershop.fi-verkkokauppansa tuotteita. Voit ostaa kotiin kosmeettista ekoglitteriä, hurmaavia siirtotatuointeja ja kierrätyskankaista tehtyjä muhkeita hiusdonitseja. Tarjolla on myös Mine Güngörin erityisesti Ruffle Armylle suunnittelemia spesiaaleja glitterisiä korvakoruja – muun muassa näyttäviä yksisarviskorviksia! Ruffle Armyn kimaltavalta pisteeltä löydät myös strasseilla koristeltuja ihastuttavan glamoröösejä timanttiverkkosukkahousuja. Maksutapoina kortti ja käteinen. Tutustu tapahtumaan.

21.-22.12.2019 VegeXmas, Korjaamo, Helsinki. SPARKLE-ekoglitterimme ja kierrätyskankaista tehdyt muhkeat samettiset ja kimmeltävät hiusdonitsimme löytyvät upean sukkahousuntekijän Vilmurin osastolta. Tutustu tapahtumaan. Katso myös nettisivut.

15.12.2019 Käsityöläisten joulumarkkinat, Koskenranta, Helsinki. Ruffle Army myy tapahtumassa glitteriä, koruja ja hiusdonitseja! Tutustu tapahtumaan.

14.-15.12.2019 Teurastamon Joulumarkkinat 2019, Helsinki. Ruffle Army myy tapahtumassa kosmeettista ekoglitteriään, hurmaavia siirtotatuointeja ja kierrätyskankaista tehtyjä muhkeita hiusdonitseja. Tarjolla on myös Mine Güngörin erityisesti Ruffle Armylle suunnittelemia spesiaaleja glitterisiä korvakoruja – muun muassa näyttäviä yksisarviskorviksia! Uutuutena Ruffle Armyn kimaltavalta pöydältä löydät myös strasseilla koristeltuja ihastuttavan glamoröösejä timanttiverkkosukkahousuja. Tutustu tapahtumaan.

13.12.2019 Under The Mistle Tease vol.7, Helsinki. Ruffle Army myy klubilla kosmeettista ekoglitteriään, hurmaavia siirtotatuointeja ja kierrätyskankaista tehtyjä muhkeita hiusdonitseja. Tarjolla on myös Mine Güngörin erityisesti Ruffle Armylle suunnittelemia spesiaaleja glitterisiä korvakoruja – muun muassa näyttäviä yksisarviskorviksia! Uutuutena Ruffle Armyn kimaltavalta pöydältä löydät myös strasseilla koristeltuja ihastuttavan glamoröösejä timanttiverkkosukkahousuja. Tutustu tapahtumaan.

8.12.2019 Studio Kupun pienet joulumyyjäiset, Helsinki. Ruffle Army myy tapahtumassa kosmeettista ekoglitteriään, hurmaavia siirtotatuointeja ja kierrätyskankaista tehtyjä muhkeita hiusdonitseja. Tarjolla on myös Mine Güngörin erityisesti Ruffle Armylle suunnittelemia spesiaaleja glitterisiä korvakoruja – muun muassa näyttäviä yksisarviskorviksia! Uutuutena Ruffle Armyn kimaltavalta pöydältä löydät myös strasseilla koristeltuja ihastuttavan glamoröösejä timanttiverkkosukkahousuja. Tutustu tapahtumaan.

30.11.-1.12.2019 Korjaamon joulumarkkinat 2019, Helsinki. Ruffle Army myy tapahtumassa kosmeettista ekoglitteriään, hurmaavia siirtotatuointeja ja kierrätyskankaista tehtyjä muhkeita hiusdonitseja. Tarjolla on myös Mine Güngörin erityisesti Ruffle Armylle suunnittelemia spesiaaleja glitterisiä korvakoruja – muun muassa näyttäviä yksisarviskorviksia! Uutuutena Ruffle Armyn kimaltavalta pöydältä löydät myös strasseilla koristeltuja ihastuttavan glamoröösejä timanttiverkkosukkahousuja. Tutustu tapahtumaan.

24.11.2019 Aleksin joulukadun avaus 2019, Helsinki. Ruffle Armyn jättisaippuakuplashow avajaisohjelmassa torilla + osallistumme perinteiseen joulukulkueeseen! Tutustu tapahtumaan.

23.11.2019 Helsinki Fashion House Ystävämyynti, Helsinki. Ruffle Army tekee tapahtumassa lauantaina ihania säihkyviä glittertatuointeja pientä maksua vastaan! Tutustu tapahtumaan.

22.11.2019 Yksityistilaisuus, Hyvinkää.

16.11.2019 Ison Omenan perinteinen joulunavaus, Espoo. Ruffle Army taikoo ihania jättisaippuakuplia klo 14 ja 15 M.E.E.T-aukiolla. Jättisaippuakuplapaja
klo 14.15 ja 15.15 samalla kohdalla. Tutustu tapahtumaan.

16.11.2019 Kauppakeskus Sepän joulunavaus, Jyväskylä. Jättisaippuakuplia!

10.11.2019 Kattilahallin kirppis, Sörnäinen, Helsinki. Kirppiksen aulan infosta löytyy Glittershopin myyntipiste. Myymme kosmeettista ekoglitteriä, joka sopii niin kasvoille, huuliin että hiuksiin. Mukana myös ihanat donitsit ja siirtokuvatatuoinnit! Tutustu Kattilahallinkirppis-tapahtumaan.

9.11.2019 Jouluiloittelua Sinellissä, Kauppakeskus Jumbo, Vantaa. Säihkyvää glittermeikkausta ja -tatuointeja! Tutustu tapahtumaan.

9.11.2019 Yksityistilaisuus, Helsinki.

2.11.2019 Kauhua kakaroille, Stoa, Helsinki. Jättisaippuakuplashow klo 12 ja 14.50! Lisäksi Ruffle Army tekee tapahtumassa ihania säihkyviä glittertatuointeja klo 12.30-14.30! Tutustu tapahtumaan.

29.10.2019 KWA:n Halloween, Vantaa. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army vierailee KWA:n Halloweenissä tiistaina klo 14:00-18:30! Tule moikkaamaan glitternoitaa ja ottamaan ihana vedenkestäviä glittertatuointi! Tatuointien hinnat 3-5 euroa. Voit myös ostaa kotiin Ruffle Armyn kosmeettista glitteriä, hurmaavia siirtotatuointeja ja kierrätyskankaista Suomessa ommeltuja söpöjä hiusdonitseja. Maksutavat: käteinen ja kortti. Tutustu tapahtumaan.

18.-20.10.2019 I Love Me -messut, Messukeskus, Helsinki. Löydät biohajoavat ekoglitterimme messuhintaan Mine Güngörin osastolta koko messujen ajan. Minen upeat ja näyttävät korut kannattaa myös ehdottomasti tsekata – niistä löytyy paljon yksisarvisfaneille ja merenneidoille sopivia ihanuuksia! Osaston numero on 6u81.

10.10.2019 Yksityistilaisuus, Espoo.

6.10.2019 Kutitus-disko ja naamiaiset 2019, Espoon kulttuurikeskus, Espoo. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army tekee tapahtumassa ihania säihkyviä glittertatuointeja! Tutustu tapahtumaan.

6.10.2019 Kattilahallin kirppis, Sörnäinen, Helsinki. Kirppiksen aulan infosta löytyy Glittershopin myyntipiste. Myymme kosmeettista ekoglitteriä, joka sopii niin kasvoille, huuliin että hiuksiin. Mukana myös ihanat donitsit ja siirtokuvatatuoinnit! Tutustu Kattilahallinkirppis-tapahtumaan.

28.9.2019 Kitschyklubi, Helsinki. Ruffle Armyn kimallepisteellä on myynnissä ryhmän Glittershop.fi-verkkokaupan ihanuuksia. Mukana säihkyvää ekoglitteriä ja hurmaavia siirtotatuointeja, joilla viimeistelet vaikkapa halloween-asusi! Tarjolla myös drag-artistin esiintymisasujen ylijäämäkankaasta ommeltuja kimallepussukoita ja suloisia kierrätyskankaisia hiusdonitseja. Tutustu tapahtumaan.

21.9.2019 Lasten hohtodisco / Planet Suvilahti, Helsinki. Teemme Tiivistämön Planet Suvilahti -tapahtuman Hohtodiscossa säihkyviä glittertatuointeja ja glittermeikkausta – myös UV-glitterillä! Hinnat 3-5 euroa. Myymme myös kosmeettista glitteriä, hurmaavia siirtotatuointeja, ekologisia hiusdonitseja ja maagisia yksisarvispantoja. Disko on klo 13:00-17:00, ja sen jälkeen olemme paikalle vielä klo 20:00 saakka Valokarkelot-tapahtuman yhteydessä. Tutustu tapahtumaan.

15.9.2019 Malmitalo 25 vuotta! Ipanapippalot, Helsinki. Jättisaippuakuplashow klo 14.30 ja 16! Tutustu tapahtumaan.

13.9.2019 Kissojen yö, Korkeasaari, Helsinki. Illan hämärtyessä Ruffle Army taikoo ilmaan jättisaippuakuplia! Tutustu tapahtumaan.

11.9.2019 Viettelysten ilta, Korkeasaari. Helsinki. Illan hämärtyessä Ruffle Army taikoo ilmaan jättisaippuakuplia! Tutustu tapahtumaan.

7.9.2019 Kauppakeskus Stella, Mikkeli. Jättisaippuakuplashow Tähtitorilla klo 10.30 ja 12!

7.9.2019 Yksityistilaisuus, Helsinki.

6.9.2019 Kissojen yö, Korkeasaari, Helsinki. Illan hämärtyessä Ruffle Army taikoo ilmaan jättisaippuakuplia! Tutustu tapahtumaan.

24.8.2019 Vuosaaren kesäjuhlat, Helsinki. Jättisaippuakuplashow klo 10.

22.8.2019 RööperiFest 2019, Helsinki. Jättisaippuakuplia! Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army tekee tapahtumassa säihkyviä glittertatuointeja ja glittermeikkejä pientä maksua vastaan. Myymme myös maagisia yksisarvispantoja sekä kosmeettista glitteriä, joka sopii niin kasvoille, huuliin että hiuksiin. Mukana myös biohajoava ekoglitter. Tutustu tapahtumaan.

18.8.2019 Synttärit, Espoo. Kuplia ja glitteriä!

17.8.2019 Yksityistilaisuus, Helsinki.

15.8.2019 Helsinki Night Market, Teurastamo, Helsinki. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army täyttää Taiteiden yönä kuusi vuotta. Helsinki Night Market oli ensimmäisiä tapahtumia, joissa kuplapoppoo esiintyi ja sillä on erityinen paikka ryhmän sydämessä. Ruffle Army taikoo satumaisia jättisaippuakupliaan Teurastamon Taiteiden yössä klo 20.15, ja lisäksi tekee kimallepisteellään ensimmäistä kertaa hurmaavia ja näyttäviä siirtotatuointeja. Luvassa myös vedenkestäviä glittertatuointeja ja säkenöiviä glittermeikkejä. Hinnat 3-10 euroa. Lisäksi voit ostaa kotiin ekoglitteriä, samaisia siirtotatuointeja, ekologisia hiusdonitseja ja maagisia yksisarvispantoja. Tervetuloa tutustumaan kimallepisteeseen! Maksutapoina käteinen ja kortti. Tutustu tapahtumaan.

14.8.2019 Karatalon Kesäkeskiviikko: Kimmellyskeskiviikon glitterit & jättisaippuakuplat, Helsinki. Jättisaippuakuplia sekä glittertatuointeja ja -meikkejä! Tutustu tapahtumaan.

10.8.2019 HerttoniemenrantaPäivä, Helsinki. Teemme tapahtumassa ihania, vedenkestäviä glittertatuointeja ja kimaltavia glittermeikkejä pientä maksua vastaan. Myynnissä on kosmeettista glitteriä, hurmaavia siirtotatuointeja, ekologisia hiusdonitseja ja maagisia yksisarvispantoja. Tutustu tapahtumaan.

4.8.2019 Seikkailupuiston kesäkauden päättäjäiset, Turku. Jättisaippuakuplia!

3.-4.8.2019 Wiipurintien markkinat, Kouvola. Jättisaippuakuplashow klo 11, 13 ja 15! Tutustu tapahtumaan.

27.7.2019 Lettukestit #11 – Puutarhajuhlat, Helsinki. Teemme tapahtumassa ihania, vedenkestäviä glittertatuointeja ja kimaltavia glittermeikkejä pientä maksua vastaan. Myynnissä on kosmeettista glitteriä, hurmaavia siirtotatuointeja, ekologisia hiusdonitseja ja maagisia yksisarvispantoja. Tutustu tapahtumaan.

8.7.2019 Kesäpäivä Töölönlahdella, Helsinki. Jättisaippuakuplashow klo 14:00-14:10. Lasten Estradilla. Lisäksi jättisaippuakuplia alueella klo 15:45-16:45! Tutustu tapahtumaan.

29.6.2019 Jaahas X Auer Pride Cruise, Helsinki. Myynnissä säihkyvää glitteriä, maagisia yksisarvispantoja, ekologisia scrunchieita ja ihania siirtotatuointeja. Tutustu tapahtumaan.

27.6.2019 Kehräämön Ehtootori, Forssa. Jättisaippuakuplia klo 17-19!

26.6.2019 Allsång på kaupunginmuseo, Helsinki. Laulua ja glittermeikkausta! Tutustu tapahtumaan.

15.6.2019 Lasten Lomapäivä 2019, Teurastamo, Helsinki. Jättisaippuakuplashow klo 14:30! Teemme tapahtumassa ihania, vedenkestäviä glittertatuointeja ja kimaltavia glittermeikkejä pientä maksua vastaan. Myynnissä on kosmeettista glitteriä, kauniita keijukoruja, hurmaavia siirtotatuointeja, ekologisia hiusdonitseja ja söpöjä yksisarvispantoja. Tutustu tapahtumaan.

12.6.2019 Helsingin ihanin ilta – Yksisarvisia ja hyvää oloa, Korjaamo, Helsinki. Jättisaippuakuplia klo 18:00, 18:45 ja 19:30! Tutustu tapahtumaan.

8.6.2019 The Shangri-La Summer Show 2019, Helsinki. Myynnissä säihkyvää ekoglitteriä, maagisia yksisarvispantoja, ekologisia scrunchieita ja ihania siirtotatuointeja. Tutustu tapahtumaan.

31.5.2019 Kevätrieha leikkipuisto Maasälvässä, Helsinki. Osallistumisemme peruttu – Teemme ihania, vedenkestäviä glittertatuointeja pientä maksua vastaan. Myynnissä myös glitteriä, yksisarvispantoja ja hiusdonitseja! Tutustu tapahtumaan.

25.5.2019 Puistonvaltaus, Nokia. Jättisaippuakuplashow!

25.5.2019 Yksityistilaisuus, Espoo.

23.5.2019 Yksityistilaisuus, Helsinki.

19.5.2019 Stoan aukion avajaiset, Helsinki. Jättisaippuakuplashowt klo 12.30 ja 14.30! Tutustu tapahtumaan.

18.5.2019 Ilmailumuseon Lastenpäivä, Vantaa. Jättisaippuakuplia & glittertatuointeja klo 12-15! Tutustu tapahtumaan.

17.5.2019 Drag Me To Tähtisumu / Love Edition, Helsinki. Myynnissä ekoglitteriä, hiusdonitseja ja yksisarvispantoja! Tutustu tapahtumaan.

11.5.-12.5.2019 Linnanmäen Avajaiskarnevaali, Helsinki. Jättisaippuakuplia alueella!

5.5.2019 Yksityistilaisuus, Helsinki.

4.5.-5.5.2019 Linnanmäen Avajaiskarnevaali, Helsinki. Jättisaippuakuplia alueella!

4.5.2019 Päivispäivä, Päiväkummun koulu, Vantaa. Jättisaippuakuplia! Tutustu tapahtumaan.

4.5.2019 Masalan kirjastossa juhlitaan / Vi festar i Masaby bibliotek, Kirkkonummi. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army tekee tapahtumassa ihania säihkyviä glittertatuointeja klo 10.30-13.30! Tutustu tapahtumaan.

4.5.2019 Kevät-kutitus, Sellosali, Espoo. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army tekee tapahtumassa ihania säihkyviä glittertatuointeja klo 15-17!

1.5.2019 Yksityistilaisuus, Helsinki.

30.4.2019 VAPPUNEN!- festarit, Lasten kulttuurikeskus Aurora, Espoo. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army tekee tapahtumassa ihania säihkyviä glittertatuointeja klo 16-19!

29.4.2019 Yksityistilaisuus, Helsinki.

28.4.2019 Kevät-kutitus, Saunalahden koulu, Espoo. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army tekee tapahtumassa ihania säihkyviä glittertatuointeja klo 13-15! Tutustu tapahtumaan.

27.4.-28.4.2019 Linnanmäen Avajaiskarnevaali, Helsinki. Jättisaippuakuplia alueella!

27.4.2019 Yksityistilaisuus, Helsinki.

20.4.-21.4.2019 Kattilahallin pääsiäiskirppis, Sörnäinen, Helsinki. Kirppiksen aulan infosta löytyy Glittershopin myyntipiste. Myymme kosmeettista ekoglitteriä, joka sopii niin kasvoille, huuliin että hiuksiin! Tutustu Kattilahallinkirppis-tapahtumaan.

12.4.-14.4.2019 Lapsimessut 2019, Helsinki. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Armyn värikkäältä osastolta 7m109 löydät käsintehdyt jättisaippuakuplavälineet. Teemme osastolla ihania, vedenkestäviä glittertatuointeja ja kimaltavia glittermeikkejä pientä maksua vastaan. Myynnissä on kosmeettista glitteriä – mukana on myös ryhmän oma biohajoava ekoglitter. Myynnissä myös hurmaavat siirtotatuoinnit, hiusdonitsit ja söpöt yksisarvispannat! Lisäksi taiomme perjantaina ja lauantaina Vekarat-lavalla monimetrisiä, kauniita jättisaippuakuplia lasten ja aikuisten iloksi. Esitykset ovat perjantaina klo 12:40, lauantaina klo 16:10 ja esityksen kesto on 10 minuuttia. Sunnuntaina löydät yhden meistä Eteläisen tai Pohjoisen sisäänkäynnin aulasta klo 9-10 vastaanottamasta kävijöitä. Tervetuloa moikkaamaan säihkyviä kukkaiskeijuja! 🙂

30.3.2019 Meijän meiningit Pasaatissa!, Kauppakeskus Pasaati, Kotka. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army tekee tapahtumassa ihania säihkyviä glittertatuointeja ja glittermeikkejä klo 10-16! Tutustu tapahtumaan.

17.3.2019 Kevät-kutitus, Espoon kulttuurikeskus, Espoo. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army tekee tapahtumassa ihania säihkyviä glittertatuointeja! Tutustu tapahtumaan.

1.3.2019 Tähtisumu Burleski-iltama / Last Call -Special Edition, Helsinki. Myynnissä ekoglitteriä, yksisarvispantoja ja hiusdonitseja! Tutustu tapahtumaan.

23.2.2019 Sinellin avajaiset Iso Omenassa, Espoo. Säihkyvää glittermeikkausta ja vedenkestäviä glittertatuointeja ilmaiseksi klo 12-15. Tutustu tapahtumaan.

15.2.2019 Helsinki Shake It! Romance or Disaster, Helsinki. Myynnissä ekoglitteriä ja muita Ruffle Armyn ihanuuksia! Tutustu tapahtumaan.

9.2.2019 Sinellin Ystäväpäivä. Säihkyvää glittermeikkausta ja vedenkestäviä glittertatuointeja ilmaiseksi klo 11-14. Tutustu tapahtumaan.

27.1.2019 Kattilahallin kirppis, Sörnäinen, Helsinki. Kirppiksen aulan infosta löytyy Glittershopin myyntipiste. Myymme kosmeettista ekoglitteriä, joka sopii niin kasvoille, huuliin että hiuksiin. Mukana myös ihanat siirtokuvatatuoinnit! Tutustu Kattilahallinkirppis-tapahtumaan.

16.12.2018 Koskenrannan käsityöläisten joulumarkkinat, Helsinki. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army myy maagisia yksisarvispantoja sekä kosmeettista glitteriään, joka sopii niin kasvoille, huuliin että hiuksiin. Mukana myös biohajoava ekoglitter ja uudet ihanat siirtotatuoinnit! Tutustu tapahtumaan.

16.12.2018 Helsinki. Yksityistilaisuus.

14.12.2018 Nights Of Jaahas Vol. 11 – Out Of The Womb! Illuminatrix Special, Helsinki. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army myy maagisia yksisarvispantoja sekä kosmeettista glitteriään, joka sopii niin kasvoille, huuliin että hiuksiin. Mukana myös biohajoava ekoglitter ja uudet siirtotatuoinnit! Ihanuudet sopivat mainiosti myös joululahjaksi! Tutustu tapahtumaan.

7.-8.12.2018 PakettiParaati -Burlesque Xmas Xtravaganza, Helsinki. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army tekee tapahtumassa säihkyviä glittertatuointeja ja glittermeikkejä pientä maksua vastaan. Myymme myös maagisia yksisarvispantoja sekä kosmeettista glitteriä, joka sopii niin kasvoille, huuliin että hiuksiin. Mukana myös biohajoava ekoglitter. Tutustu tapahtumaan.

1.12.2018 Vuosaaren joulupolku 2018, Helsinki. Jättisaippuakuplashow klo 14 joulupolulla! Tutustu tapahtumaan.

30.11.2018 Helsinki. Yksityistilaisuus.

30.11.2018 Tampere. Yksityistilaisuus.

25.11.2018 Aleksin joulukadun avajaiset, Helsinki. Jättisaippuakuplashow vähän ennen klo 16 torilla + osallistumme perinteiseen joulukulkueeseen! Tutustu tapahtumaan.

24.11.2018 Kluuvi goes Kreisi, Kluuvi, Helsinki. Ruffle Army tekee glittertatuointeja klo 12-17!

24.-25.11.2018 Korjaamon joulumarkkinat 2018, Helsinki. Ruffle Armyn yksisarviset tekevät Korjaamon joulumarkkinoilla säihkyviä ekoglittertatuointeja molempina päivinä klo 11-15. Ruffle Army myös myy maagisia yksisarvispantoja sekä kosmeettista glitteriään, joka sopii niin kasvoille, huuliin että hiuksiin. Mukana myös biohajoava ekoglitter ja siirtotatuoinnit! Tule ostamaan kimaltavimmat joululahjat! Tutustu tapahtumaan.

17.11.2018 Ison Omenan perinteinen joulunavaus, Espoo. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army taikoo Isossa Omenassa monimetrisiä sateenkaaren väreissä kimmeltäviä jättisaippuakuplia, jotka tarjoavat hetken satumaailmassa. Ryhmä loihtii myös säihkyviä glittermeikkejä yli 5-vuotiaille ja ihania vedenkestäviä glittertatuointeja yli 3-vuotiaille. Tutustu tapahtumaan.

16.11.2018 Helsinki. Yksityistilaisuus.

16.11.2018 Pikkulaivan joulunavaus, Espoo. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army loihtii Pikkulaivassa säihkyviä glittermeikkejä yli 5-vuotiaille ja ihania vedenkestäviä glittertatuointeja yli 3-vuotiaille. Glittertatuoinnit pysyvät iholla usemman päivän, ja valittavana on paljon ihania kuvioita, muun muassa perhonen, tassu, lepakko ja delfiini. Tutustu tapahtumaan.

15.11.2018 Tähtisumu Burleski-iltama PMS!, Helsinki. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army tekee tapahtumassa säihkyviä glittertatuointeja ja glittermeikkejä pientä maksua vastaan. Myymme myös maagisia yksisarvispantoja sekä kosmeettista glitteriä, joka sopii niin kasvoille, huuliin että hiuksiin. Mukana myös biohajoava ekoglitter. Tutustu tapahtumaan.

11.11.2018 Kattilahallin kirppis, Sörnäinen, Helsinki. Kirppiksen aulan infosta löytyy Glittershopin myyntipiste. Myymme kosmeettista glitteriä, joka sopii niin kasvoille, huuliin että hiuksiin. Mukana myös ihanat biohajoavat ekoglitterimme. Tutustu Kattilahallinkirppis-tapahtumaan.

9.11.2018 Helsinki. Yksityistilaisuus.

2.-3.11.2018 Teurastamon Halloween, Helsinki. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army tekee tapahtumassa ihania glittermeikkejä ja kauhumaskeerauksia maksua vastaan. Myymme myös maagisia yksisarvispantoja sekä kosmeettista glitteriä, joka sopii niin kasvoille, huuliin että hiuksiin. Mukana myös biohajoava ekoglitter! Tutustu tapahtumaan.

3.11.2018 Kauhua kakaroille –päivä klo 12-15, Stoa, Helsinki. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army tekee tapahtumassa ihania säihkyviä glittertatuointeja! Tutustu tapahtumaan.

21.10.2018 Kattilahallin kirppis, Sörnäinen, Helsinki. Kirppiksen aulan infosta löytyy Glittershopin myyntipiste. Myymme kosmeettista glitteriä, joka sopii niin kasvoille, huuliin että hiuksiin. Mukana myös ihanat biohajoavat ekoglitterimme. Tutustu Kattilahallinkirppis-tapahtumaan.

19.10.2018 Nights of Jaahas Vol. 9 – Out of Your Nightmares!, Helsinki. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army myy maagisia yksisarvispantoja sekä kosmeettista glitteriään, joka sopii niin kasvoille, huuliin että hiuksiin. Mukana myös biohajoava ekoglitter ja uudet siirtotatuoinnit! Tutustu tapahtumaan.

7.10.2018 Kutitus-disko ja naamiaiset, Espoo. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army tekee tapahtumassa ihania säihkyviä glittertatuointeja! Tutustu tapahtumaan.

6.10.2018 Helsinki Shake It! Burleskiklubi, Helsinki. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army myy maagisia yksisarvispantoja sekä kosmeettista glitteriään, joka sopii niin kasvoille, huuliin että hiuksiin. Mukana myös biohajoava ekoglitter ja ihanat uudet siirtotatuoinnit! Tutustu tapahtumaan.

30.9.2018 Kattilahallin kirppis, Sörnäinen, Helsinki. Kirppiksen aulan infosta löytyy Glittershopin myyntipiste. Myymme kosmeettista glitteriä, joka sopii niin kasvoille, huuliin että hiuksiin. Mukana myös ihanat biohajoavat ekoglitterimme. Tutustu Kattilahallinkirppis-tapahtumaan.

22.9.2018 Tullintorin Satuseikkailu, Tampere. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army tekee tapahtumassa ihania säihkyviä glittertatuointeja klo 11-15! Tutustu tapahtumaan.

22.9.2018 Nights of Jaahas vol 8 – School’s out VOL 2!, Helsinki. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army myy maagisia yksisarvispantoja sekä kosmeettista glitteriään, joka sopii niin kasvoille, huuliin että hiuksiin. Mukana myös biohajoava ekoglitter! Tutustu tapahtumaan.

21.9.2018 Full of Love -Burleskiklubi x R&A, Korjaamo, Helsinki. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army tekee tapahtumassa säihkyviä glittertatuointeja ja glittermeikkejä pientä maksua vastaan. Myymme myös maagisia yksisarvispantoja sekä kosmeettista glitteriä, joka sopii niin kasvoille, huuliin että hiuksiin. Mukana myös biohajoava ekoglitter! Tutustu tapahtumaan.

14.9.2018 Kissojen yö, Korkeasaari. Helsinki. Illan hämärtyessä Ruffle Army taikoo ilmaan jättisaippuakuplia! Tutustu tapahtumaan.

12.9.2018 Viettelysten ilta, Korkeasaari. Helsinki. Illan hämärtyessä Ruffle Army taikoo ilmaan jättisaippuakuplia! Tutustu tapahtumaan.

8.9.2018 Hakunilapäivä, Vantaa. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army tekee klo 10-14 tapahtumassa säihkyviä glittertatuointeja ja glittermeikkejä pientä maksua vastaan. Myymme myös maagisia yksisarvispantoja sekä kosmeettista glitteriä, joka sopii niin kasvoille, huuliin että hiuksiin. Mukana myös biohajoava ekoglitter. Tule moikkaamaan! Tutustu tapahtumaan.

8.9.2018 Toivon markkinat, Narinkkatori Kamppi, Helsinki. Jättisaippuakuplia!

8.9.2018 Yksityistilaisuus, Helsinki.

7.9.2018 Kissojen yö, Korkeasaari. Helsinki. Illan hämärtyessä Ruffle Army taikoo ilmaan jättisaippuakuplia! Tutustu tapahtumaan.

1.9.2018 Valokarkelot 2018, Gloria, Helsinki. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army tekee tapahtumassa säihkyviä glittertatuointeja ja glittermeikkejä pientä maksua vastaan. Myymme myös maagisia yksisarvispantoja sekä kosmeettista glitteriä, joka sopii niin kasvoille, huuliin että hiuksiin. Mukana myös biohajoava ekoglitter. Tutustu tapahtumaan.

30.8.2018 RööperiFest 2018, Helsinki. Jättisaippuakuplia klo 17.30! Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army tekee tapahtumassa säihkyviä glittertatuointeja ja glittermeikkejä pientä maksua vastaan. Myymme myös maagisia yksisarvispantoja sekä kosmeettista glitteriä, joka sopii niin kasvoille, huuliin että hiuksiin. Mukana myös biohajoava ekoglitter. Tutustu tapahtumaan.

25.8.2018 Vuosaaren Kesäjuhlat Mustakiven leikkipuistossa, Helsinki. Jättisaippuakuplaesitys klo 10!

25.8.2018 Espoo-päivä Sellosali, Espoo. Jättisaippuakuplaesitykset klo 11.30 ja 12.00!

25.8.2018 Venetsialaiset, Kokkola. Jättisaippuakuplaesitykset klo 13 ja 14.50 ja glittertatuointeja klo 13.15-14.45! Tutustu tapahtumaan.

24.8.2018 Taiteiden yö, Kouvola-talo, Kouvola. Jättisaippuakuplashowt klo 17, 19.45, 20.00, 20.15 ja 20.30 + glittertatuointeja klo 17.30-19.30 !

24.8.2018 Mehutellaan Meijerissä, Lasten kulttuurikeskus Pikku-Aurora, Espoo. Jättisaippuakuplia! Tutustu tapahtumaan.

21.8.2018 Sykettä sydämiin -tapahtuma, Kerava, Kalevan urheilupuisto. Jättisaippuakuplapaja.

19.8.2018 Kaivarin konsertti, Helsinki. Jättisaippuakuplia!

18.8.2018 Hiedanrannan puutarhajuhlat, Tampere. Jättisaippuakuplia ja glittertatuointeja ja -meikkausta!

12.8.2018 Yksityistilaisuus, Helsinki.

11.8.2018 Yksityistilaisuus, Vantaa.

5.8.2018 Seikkailupuisto, Turku. Jättisaippuakuplia!

4.8.2018 Lasten festarit, Helsinki. Jättisaippuakuplashowt klo 12.05 ja 15.35 Amfilla! Teemme tapahtumassa myös ihania glittertatuointeja pientä maksua vastaan ja myymme jättisaippuakuplavälineitä, kimmeltävää kosmeettista glitteriämme ja yksisarvispantoja. Myyntipisteellämme on pienet tauot esitystemme aikaan. Löydät meidät pientoimijoiden teltasta. Tule moikkaamaan!

21.7.2018 Riihimäki Block Party, Riihimäki. Granitin aukiolla klo 16:15 jättisaippuakuplia!

19.7.2018 Kesätori-ilta, Kerava. Jättisaippuakuplia klo 17-19!

13.-15.7.2018 Ilosaarirock, Joensuu. Jättisaippuakuplia!

29.6.2018 Linnea’s Glitter Balls – Show & Bingo Night, Dubrovnik, Helsinki. Rufflen Armyn glitterneidot tekevät tapahtumassa upeita glittermeikkejä ja vedenkestäviä glittertatuointeja maksua vastaan. Ruffle Army myy myös biohajoavaa ekoglitteriään, joka sopii niin kasvoille, huuliin että hiuksiin. Näyttävät glittermeikit tehdään myös ekoglitterillä. Tervetuloa! Tutustu tapahtumaan.

29.6.2018 Nights of Jaahas vol. 7 – Out of Shame! Pride edition!, Helsinki. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army myy maagisia yksisarvispantoja sekä kosmeettista glitteriään, joka sopii niin kasvoille, huuliin että hiuksiin. Mukana myös uusi biohajoava ekoglitter. Tutustu tapahtumaan.

17.6.2018 EastFest, Puotilan Kartano, Helsinki. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army tekee tapahtumassa säihkyviä glittertatuointeja pientä maksua vastaan koko tapahtuman ajan. Ruffle Army myy myös maagisia yksisarvispantoja sekä kosmeettista glitteriään, joka sopii niin kasvoille, huuliin että hiuksiin. Mukana myös biohajoava ekoglitter. Otathan mukaan käteistä! Tutustu tapahtumaan.

16.6.2018 Lasten Lomapäivä, Teurastamo, Helsinki. Jättisaippuakuplaesityksiä! Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army tekee tapahtumassa säihkyviä glittertatuointeja pientä maksua vastaan koko tapahtuman ajan (pienet tauot esitysten aikana). Ruffle Army myy myös maagisia yksisarvispantoja sekä kosmeettista glitteriään, joka sopii niin kasvoille, huuliin että hiuksiin. Mukana myös biohajoava ekoglitter. Otathan mukaan käteistä! Tutustu tapahtumaan.

12.6.2018 Kustaankartanon festarit, Helsinki-päivä, Helsinki. Jättisaippuakuplaesitykset klo 14, 14.30 ja 15.00 ja glittertatuointeja klo 16-18! Tutustu tapahtumaan.

9.6.2018 1v. synttärit, Yhteisötalo Messi, Kotka. Taiomme tapahtumassa jättisaippuakuplia ja teemme glittertatuointeja! Tutustu tapahtumaan.

9.6.2018 Jättisaippuakuplia ja glittertatuointeja, Pertunmaa. Taiomme tapahtumassa jättisaippuakuplia ja teemme glittertatuointeja! Tutustu tapahtumaan.

7.6.2018 Gymnaestrada 2018, Turku. Jättisaippuakuplia!

1.6.2018 MLL Pihlajamäen Kevätrieha, Helsinki. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army tekee tapahtumassa säihkyviä glittertatuointeja pientä maksua vastaan koko tapahtuman ajan. Ruffle Army myy myös maagisia yksisarvispantoja sekä kosmeettista glitteriään, joka sopii niin kasvoille, huuliin että hiuksiin. Mukana myös uusi biohajoava ekoglitter. Otathan mukaan käteistä! Tutustu tapahtumaan.

27.5.2018 Yksityistilaisuus, Helsinki.

26.5.2018 Energia Festarit, Keinukallio, Kerava. Jättisaippuakuplapaja klo 14-16!

20.5.2018 Kallio kukkii, Helsinki. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army tekee tapahtumassa säihkyviä glittertatuointeja pientä maksua vastaan koko tapahtuman ajan. Ruffle Army myy myös maagisia yksisarvispantoja sekä kosmeettista glitteriään, joka sopii niin kasvoille, huuliin että hiuksiin. Mukana myös uusi biohajoava ekoglitter. Otathan mukaan käteistä! Tutustu tapahtumaan.

19.5.2018 Tapiola, Espoo. Jättisaippuakuplashow ja glittertatuointeja!

19.5.2018 Kevätrieha, Porvoo. Jättisaippuakuplia!

17.5.2018 Nissaksen Kyläpäivä, Vantaa. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army tekee tapahtumassa säihkyviä glittertatuointeja pientä maksua vastaan koko tapahtuman ajan klo 17-20. Ruffle Army myy myös jättisaippuakuplasettejä sekä kosmeettista glitteriään, joka sopii niin kasvoille, huuliin että hiuksiin. Mukana myös uusi biohajoava ekoglitter. Otathan mukaan käteistä! Tutustu tapahtumaan.

12.5.2018 Spring Party Keväistä karnevaalia kaupunkikeskustassa, Lappeenranta. Jättisaippuakuplia ja glittertatuointeja!

12.5.2018 Lasten lauantai, Manski, Kouvola. Glittertatuointeja klo 12-15!

10.5.2018 Yhden päivän juttu, Hyvinkää. Jättisaippuakuplaesitys!

6.5.2018 Yksityistilaisuus, Helsinki.

5.5.2018 Linnanmäen Sirkuskarnevaali, Helsinki. Jättisaippuakuplia klo 15-20 alueella!

5.5.2018 M.Y. Fest, Myyrmäki, Vantaa. Rufflen Armyn yksisarvisneito tekee klo 14-18 glittertatuointeja ja glittermeikkejä. Glittertatuoinnit ovat vedenkestäviä ja pysyvät iholla useamman päivän, toisinaan jopa viikon. Valittavana on paljon eri malleja ja kimaltavia värejä. Tatuoinnin voi ottaa käteen, olkapäähän tai vaikkapa nilkkaan. Näyttävät glittermeikit saa helposti päivän lopuksi pois. Otathan käteistä mukaan! Tutustu tapahtumaan.

5.5.2018 Taiteiden Päivä, Karakallio, Espoo. Jättisaippuakuplaesitys klo 12.40!

5.5.2018 Päivispäivä, Päiväkummun koulu, Helsinki. Jättisaippuakuplia klo 10-11!

4.5.2018 Porvoon Ostosten Yö, Porvoo. Jättisaippuakuplia klo 17.30-19.30 välisenä aikana alueella!

3.5.2018 Yksityistilaisuus, Helsinki.

30.4.2018 Linnanmäen Sirkuskarnevaali, Helsinki. Jättisaippuakuplia klo 15-20 alueella!

27.4.2018 Yksityistilaisuus, Espoo.

26.4.2018 Yksityistilaisuus, Päiväkoti, Helsinki.

25.4.2018 Yksityistilaisuus, Helsinki.

20.-22.4.2018 Lapsimessut, Helsinki. Olemme taas messuilla menossa mukana! Jättisaippuakuplaesityksemme on Vekarat-lavalla joka päivä: pe klo 10:40, la klo 15:40 ja su klo 11:40! Teemme osastollamme myös ihania kimaltavia glittertatuointeja pientä maksua vastaan ja myymme jättisaippuakuplavälineitä sekä omaa kosmeettistä glitteriämme (myös ekoglitteriä!). Tulkaa moikkaamaan meitä, osastomme on 7c101! 🙂

7.4.2018 Kevät Kutitus -lastentapahtuma, Espoo. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army tekee tapahtumassa ihania säihkyviä glittertatuointeja!

2.4.2018 Ideapark, Lempäälä. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army tekee tapahtumassa ihania säihkyviä glittertatuointeja!

25.3.2018 Brunon Pääsiäismarkkinat 2018, Konepaja Bruno, Helsinki. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army tekee tapahtumassa säihkyviä glittertatuointeja ja glittermeikkausta pientä maksua vastaan koko tapahtuman ajan. Ruffle Army myy myös kosmeettista glitteriään, joka sopii niin kasvoille, huuliin että hiuksiin. Mukana myös uusi biohajoava ekoglitter. Otathan mukaan käteistä! Tutustu tapahtumaan.

17.3.2018 Fantasiaklubi / Rubies-Klubit, Sture 21, Helsinki. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army tekee tapahtumassa säihkyviä glittertatuointeja ja glittermeikkausta pientä maksua vastaan. Ruffle Army myy myös kosmeettista glitteriään, joka sopii niin kasvoille, huuliin että hiuksiin. Mukana myös uusi biohajoava ekoglitter. Otathan mukaan käteistä!

10.3.2018 MAIN SHOW – Tampere Burlesque Experience, Tampere. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army tekee tapahtumassa säihkyviä glittertatuointeja ja glittermeikkausta pientä maksua vastaan. Ruffle Army myy myös kosmeettista glitteriään, joka sopii niin kasvoille, huuliin että hiuksiin. Mukana myös uusi biohajoava ekoglitter. Otathan mukaan käteistä!

4.3.2018 Korjaamon lastenkirppis, Korjaamo, Helsinki. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army tekee tapahtumassa säihkyviä glittertatuointeja pientä maksua vastaan koko tapahtuman ajan. Otathan mukaan käteistä! Tutustu tapahtumaan.

18.2.2018 Kattilahallin kirppis, Sörnäinen, Helsinki. Kirppiksen aulan infosta löytyy Glittershopin myyntipiste. Mukana uudet ihanat biohajoavat ekoglitterimme. Kaikissa glittereissä pieni kirppisale hinnoissa – varaathan mukaan käteistä! Tutustu Kattilahallinkirppis-tapahtumaan.

16.2.2018 Helsinki Shake It! Burlesque Club // Animalize, Lavaklubi FNT, Helsinki. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army myy tapahtumassa kosmeettista glitteriään, joka sopii niin kasvoille, huuliin että hiuksiin. Mukana myös uusi biohajoava ekoglitter. Otathan mukaan käteistä!

14.2.2018 Ystävänpäivätapahtuma, TRE, Mikonkatu 6, Helsinki. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army tekee tapahtumassa säihkyviä glittertatuointeja klo 16:00-19:00.

10.2.2018 Burlesque Blossoms 2018, Ravintola Kaisaniemi, Helsinki. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army tekee tapahtumassa säihkyviä glittertatuointeja ja glittermeikkausta pientä maksua vastaan klo 19:00-23:00. Ruffle Army myy myös kosmeettista glitteriään, joka sopii niin kasvoille, huuliin että hiuksiin. Mukana myös uusi biohajoava ekoglitter. Otathan mukaan käteistä!

4.2.2018 Kattilahallin kirppis, Sörnäinen, Helsinki. Kirppiksen aulan infosta löytyy Glittershopin myyntipiste. Mukana uudet ihanat biohajoavat ekoglitterimme. Kaikissa glittereissä pieni kirppisale hinnoissa – varaathan mukaan käteistä!

3.2.2018 Kauppakeskus Karisma, Lahti. Jättisaippuakuplashow klo 12 ja klo 14:30 ja jättisaippuakuplapaja klo 12:30-14:00!

2.2.2018 Maksuton Tieteen yö Heurekassa!, Tiedekeskus Heureka, Vantaa. Jättisaippuakuplia klo 17-19 välillä! Tutustu tapahtumaan.

21.1.2018 Elämän kukat – lasten disco, Flowers of Life Areena Gloria, Helsinki. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army tekee tapahtumassa säihkyviä glittertatuointeja ja UV-glittermeikkausta pientä maksua vastaan. Ruffle Army myy myös kosmeettista glitteriään, joka sopii niin kasvoille, huuliin että hiuksiin. Mukana myös uusi biohajoava ekoglitter. Otathan käteistä mukaan! Katso tapahtuman sivut.

7.1.2018 Kattilahallin kirppis, Sörnäinen, Helsinki. Kirppiksen aulan infosta löytyy Glittershopin myyntipiste. Mukana uudet ihanat biohajoavat ekoglitterimme. Kaikissa glittereissä pieni kirppisale hinnoissa – varaathan mukaan käteistä!

5.1.2018 Nights of Jaahas vol. 5 – Out of Breath, Lepakkomies Baari, Helsinki. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army tekee tapahtumassa säihkyviä glittertatuointeja ja glittermeikkausta pientä maksua vastaan. Ruffle Army myy myös kosmeettista glitteriään, joka sopii niin kasvoille, huuliin että hiuksiin. Mukana myös uusi biohajoava ekoglitter.

17.12.2017 Käsityöläisten joulumarkkinat klo 11-16, Helsinki. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army tekee tapahtumassa säihkyviä glittertatuointeja pientä maksua vastaan. Ruffle Army myy myös kosmeettista glitteriään, joka sopii niin kasvoille, huuliin että hiuksiin – ja tietenkin pukinkonttiin! Mukana myös uusi biohajoava ekoglitter. Katso tapahtuman sivut.

16.12.2017 Lapinlahden Joulumyyjäiset klo 12-18, Helsinki. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army tekee tapahtumassa säihkyviä glittertatuointeja pientä maksua vastaan. Ruffle Army myy myös kosmeettista glitteriään, joka sopii niin kasvoille, huuliin että hiuksiin – ja tietenkin pukinkonttiin! Mukana myös uusi biohajoava ekoglitter. Katso tapahtuman sivut.

10.12.2017 Varuskunnan Joulu 2017 klo 10-18, Tuusula. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army tekee tapahtumassa säihkyviä glittertatuointeja pientä maksua vastaan. Ruffle Army myy myös kosmeettista glitteriään, joka sopii niin kasvoille, huuliin että hiuksiin – ja tietenkin pukinkonttiin! Mukana myös uusi biohajoava ekoglitter. Katso tapahtuman sivut.

9.12.2017 Vantaan Wanhan Fabriikin joulumarkkinat klo 10-17, Vantaa. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army tekee tapahtumassa säihkyviä glittertatuointeja pientä maksua vastaan. Ruffle Army myy myös kosmeettista glitteriään, joka sopii niin kasvoille, huuliin että hiuksiin – ja tietenkin pukinkonttiin! Mukana myös uusi biohajoava ekoglitter. Katso tapahtuman sivut.

3.12.2017 Willa Söderin Joulumyyjäiset klo 10-14, Sipoo. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army tekee tapahtumassa säihkyviä glittertatuointeja pientä maksua vastaan. Ruffle Army myy myös kosmeettista glitteriään, joka sopii niin kasvoille, huuliin että hiuksiin – ja tietenkin pukinkonttiin! Mukana myös uusi biohajoava ekoglitter.

1.-2.12.2017 Yksisarvisia & jättisaippuakuplia! Esplanadin puisto, Helsinki. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Armyn neitokaiset taikovat monimetrisiä kupliaan perjantaina 1.12. ja lauantaina 2.12. Helsingin keskustassa aivan upouudella yksisarvisteemalla. Kimaltavia ja riemukkaita esityksiä on molempina päivinä kolme. Esitykset perjantaina klo 14:00, 14:30 ja 15:00. Lauantaina klo 13:00, 13:30 ja 14:00. Esityksen kesto noin 10 minuuttia. Säävaraus. Tervetuloa! Yksisarvisia ja jättisaippuakuplia -tapahtumasivu fb:ssä.

25.11.2017 Yksityistilaisuus, Helsinki.

24.-25.11.2017 Burlesque Xmas Xtravaganza, Gloria, Helsinki. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army tekee tapahtumassa säihkyviä glittertatuointeja ja glittermeikkausta pientä maksua vastaan. Ruffle Army myy myös kosmeettista glitteriään, joka sopii niin kasvoille, huuliin että hiuksiin – ja tietenkin pukinkonttiin! Mukana myös uusi biohajoava ekoglitter. Olemme paikalla klo 23.00 saakka.

12.11.2017 Kattilahallin kirppis, Sörnäinen, Helsinki. Kirppiksen aulan infosta löytyy Glittershopin myyntipiste. Mukana uudet ihanat biohajoavat ekoglitterimme. Kaikissa glittereissä pieni kirppisale hinnoissa – varaathan mukaan käteistä!

11.11.2017 Nuuksion joulumyyjäiset, Espoo. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army tekee tapahtumassa säihkyviä glittertatuointeja pientä maksua vastaan. Ruffle Army myy myös kosmeettista glitteriään, joka sopii niin kasvoille, huuliin että hiuksiin – ja tietenkin pukinkonttiin! Mukana on ensimmäistä kertaa myös uusi biohajoava ekoglitter.

5.11.2017 Kattilahallin kirppis, Sörnäinen, Helsinki. Kirppiksen aulan infosta löytyy Glittershopin myyntipiste. Mukana uudet ihanat biohajoavat ekoglitterimme. Kaikissa glittereissä pieni kirppisale hinnoissa – varaathan mukaan käteistä!

4.11.2017 Kauhua kakaroille –päivä klo 12-15, Stoa, Helsinki. Glittertatuointeja!

29.10.2017 Tapaninkylän syyskarkelot klo 10-13, Helsinki. Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army tekee tapahtumassa säihkyviä glittertatuointeja pientä maksua vastaan. Ruffle Army myy myös kosmeettista glitteriään, joka sopii niin kasvoille, huuliin että hiuksiin – ja tietenkin pukinkonttiin! Mukana on ensimmäistä kertaa myös uusi biohajoava ekoglitter.

28.10.2017 Yksityistilaisuus, Helsinki.

15.10.2017 Lastenvaatekarnevaali, Tampere Jättisaippuakuplashow klo 9.55 ja tapahtuman aikana teemme kojullamme ihania glittertatuointeja pientä maksua vastaan ja myymme jättisaippuakuplavälineitä ja meikkiglitteriä. Otathan käteistä mukaan!

14.10.2017 Yksityistilaisuus.

7.10.2017 Yksityistilaisuus.

1.10.2017 Syyssuhinat, Helsinki. Jättisaippuakuplapaja.

1.10.2017 Autot ja Viihde, Lahti. Jättisaippuakuplashow klo 11.00 ja sen jälkeen glittertatuointeja noin tunnin ajan.

29.9.2017 Tampereen päivän avajaiset, Tampere. Jättisaippuakuplia Keskustorilla klo 15.30 alkaen 1,5 tunnin ajan!

16.9.2017 Yksityistilaisuus

9.9.2017 Uudenmaan sijaisperheet ry:n kesäjuhla, Järvenpää. Glittertatuointeja.

8.9.2017 Kissojen yö, Korkeasaari. Helsinki. Ruffle Army taikoo ilmaan jättisaippuakuplia klo 18.30 Pukin-kentällä saaren keskellä.

7.9.2017 Puiston avajaiset, Kalasatama, Helsinki. Jättisaippuakuplashow ja jättisaippuakuplapaja.

6.9.2017 Viettelysten ilta, Korkeasaari. Helsinki. Illan hämärtyessä Ruffle Army taikoo ilmaan jättisaippuakuplia! Esitys Pukin kentällä klo 20.15.

1.9.2017 Kissojen yö, Korkeasaari. Helsinki.

31.8.2017 Lyhtyjen ilta, Saga Kaskenpuisto, Turku. Yksityistilaisuus.

31.8.2017 Alakivenpuiston avajaiset, Myllypuro, Helsinki. Jättisaippuakuplashow klo 17.15. ja jättisaippuakuplapaja klo 16.30-18.30 (pajassa tauko esityksen ajan).

26.8.2017 Yksityistilaisuus.

26.8.2017 Vuosaari seuran kesäjuhlat, Mustakiven leikkipuisto, Helsinki.Jättisaippuakuplashow klo 10!

26.8.2017 Helsingin Venetsialaiset, Kahvila Kampela, Vuosaari, Helsinki. Jättisaippuakuplapaja klo 18-21.

25.8.2017 Espoo-päivä, jättisaippuakuplia, klo 13:30 Piispanaukio, klo 14:30 Espoontori, Espoo.

25.8.2017 Teurastamon yöt klo 17-23, Teurastamo, Helsinki. Jättisaippuakuplaesitys ja glittertatuointeja ja glittermeikkausta pientä maksua vastaan.

24.8.2017 Stoan Taiteiden Yö, Helsinki. Jättisaippuakuplashowt klo 17, 18 ja 19 Stoan aukiolla. Jättisaippuakuplapaja klo 18.15-18.50.

23.8.2017 Yksityistilaisuus.

19.8.2017 Hiedanrannan Puutarhajuhlat, Tampere. Aluekuplailua klo 13:00 ja glittertatuointeja ja glittermeikkausta ilmaiseksi klo 14:00-17:00.

19.8.2017 Talin siirtolapuutarhan juhlat, Helsinki. Glittertatuointeja klo 16-18, jättisaippuakuplashow klo 18 ja kuplapaja klo 18.15-18.45.

18.8.2017 Lasten Laakso, Roihuvuori. Helsinki. Tapahtuma on klo 15-19 Tuhkimonpuistossa. Jättisaippuakuplaesitys klo 17.20 ja glittertatuointien tekoa pientä maksua vastaan.

16.8.2017 Yksityistilaisuus.

13.8.2017 Vallilan siirtolapuutarhan Elojuhlat, Helsinki. Jättisaippuakuplashow ja glittertatuointeja ja glittermeikkausta pientä maksua vastaan klo 13:00-16:00.

6.8.2017 Lasten festarit. Helsinki.

5.8.2017 Yksityistilaisuus.

15.7.2017 Kotkan meripäivät, Kotka. Jättisaippuakuplaesityksiä ja glittertatuointeja.

6.7.2017 Saimaa presents: Teurasjamit // Teurastamon Löytöjen Yö klo 17-22, Helsinki. Jättisaippuakuplapaja klo 17-19 ja glittertatuointeja! Teemme kojullamme ihania glittertatuointeja pientä maksua vastaan ja myymme jättisaippuakuplavälineitä ja meikkiglitteriä. Otathan käteistä mukaan!

17.6.2017 Lomapäivä – lasten tapahtuma Teurastamolla klo 11-17, Helsinki. Jättisaippuakuplaesityksiä ja glittertatuointeja! Teemme kojullamme ihania glittertatuointeja pientä maksua vastaan ja myymme jättisaippuakuplavälineitä.

12.6.2017 Helsinki-päivä, Esplanadin puisto, Helsinki. Tule viettämään ihanaa Helsinki-päivää kanssamme! Saippuakuplaesitykset ovat klo 14-16.

11.6.2017 Pikku Roba – Isot Bileet, Gloria, Helsinki. Teemme ihania glittertatuointeja pientä maksua vastaan. Löydät meidät Glorian aulasta, tule moikkaamaan! Myynnissä myös kosmeettista glitteriä, joka sopii niin kasvoille, huuliin että hiuksiin.

9.6.2017 SRV 30 v – Kohtaamisia kaupunkilaisille, Helsinki. Jättisaippuakuplaesitys!

1.6.2017 Freedom Barin kesäkauden avajaiset, Töölö, Helsinki. Jättisaippuakuplia!

21.5.2017 Naisten kymppi, Helsinki.

21.5.2017 Kartanon kevät -tapahtuma, Håkansbölen kartanon puisto, Hakunila Vantaa. Jättisaippuakuplaesitykset klo 11 ja 13 ja jättisaippuakuplapaja klo 11:15-12:45.

20.5.2017 Sun Festival, Vantaa. Jättisaippuakuplia! Kansainvälinen katufestivaali Asematiellä keskellä Tikkurilaa lauantaina 20.5.2017 klo 10–15!

19.5.2017, Mylly Goes Street -tapahtuma, Kauppakeskus Mylly, Raisio Saippuakuplaesitykset klo 12:30 ja 15:00. Esitysten jälkeen 45 minuutin kuplapajat.

19.5.2017 Kuplapaja, Helsinki. Yksityistilaisuus.

7.5.2017 Päiväkoti, Helsinki. Yksityistilaisuus.

6.5.2017 Sinsational Spring Awakening 2017 Teemme klubilla säihkyviä glittertatuointeja. Tatuointien hinta on 3-7 euroa. Mukana paljon uusia teemaan sopivia sabluunoita. Myynnissä myös kosmeettista glitteriä, joka sopii niin kasvoille, huuliin että hiuksiin.

3.5.-5.5.2017 Linnanmäen Kevätkarnevaali klo 13-19. Helsinki. Teemme jättisaippuakuplia alueella!

30.4.2017 Synttärit, Yksityistilaisuus

26.4.2017 Lasten keskiviikko, Kauppakeskus Mylly, Raisio. Saippuakuplaesitykset klo 14:30 ja 17:00. Kuplapaja klo 14:45-16:15.

25.4.2017 Tuomarilan koulun Vappuhulinat, Espoo. Yksityistilaisuus.

21.4.-23.4.2017 Lapsimessut, Helsingin messukeskus. Jättisaippuakuplaesitys perjantaina klo 14:00 ja joka päivä klo 16:00 Vekarat-lavalla! Teemme osastollamme ihania glittertatuointeja pientä maksua vastaan ja myymme jättisaippuakuplavälineitä. Löydät osastomme 1b1 uudesta hallista 1 sen sisäänkäynnin läheltä kahvilan läheisyydestä. Tule moikkaamaan!

15.4.2017 Kattilahallin pääsiäiskirppis, Helsinki. Teemme glittertatuointeja pientä maksua vastaan ja myymme jättisaippuakuplavälineitä la klo 12:00-15:00! Pisteeltä löytyy myös uutta kosmeettista Ruffle Army -glitteriä, joka sopii niin iholle, hiuksiin kuin huulille! Kirppiksen nettisivut (myyntipaikkoja vielä vapaana) ja Facebook-sivut.

9.4.2017 Kevätmessut, Helsingin messukeskus. Kuplaesitykset klo 12 ja 14:45 ja esitysten välissä glittertatuointeja!

2.4.2017 Kotimaisten pienmerkkien kevät-Popup klo 10:00-15:30, Kumpulan Kylätila, Helsinki. Teemme pop upissa säihkyviä glittertatuointeja koko päivän. Tatuointien hinta on 3-5 euroa. Mukana on myös pieni määrä jättisaippuakuplavälineitämme. Lisäksi myynnissä on kosmeettista glitteriä, joka sopii niin kasvoille, huuliin että hiuksiin. Katso Facebook-tapahtuma tästä.

11.3.2017 Abstinenssiklubi, Cafe Mascot, Neljäs linja 2 Teemme klubilla säihkyviä glittertatuointeja klo 20-23. Tatuointien hinta on 3-7 euroa. Mukana paljon uusia teemaan sopivia sabluunoita. Myynnissä myös kosmeettista glitteriä, joka sopii niin kasvoille, huuliin että hiuksiin.

11.3.2017 Maanmittarikillan Silliaamiainen Yksityistilaisuus, glittertatuointeja.

3.-4.3.2017 The 10th Annual Helsinki Burlesque Festival, Helsinki. Tule ottamaan glittertatuointi ja säkenöi entistä enemmän! Teemme kimaltavia glittertatuointeja pientä maksua vastaan.

28.1.2017 Kauppakeskus Akseli, Mikkeli. Jättisaippuakuplapaja klo 12-14.

6.-8.1.2017 Pomppulinnataivas, Helsingin messukeskus. Tule ottamaan glittertatuointi pomppimisen ja muun touhuamisen lomassa! Teemme kojullamme glittertatuointeja pientä maksua vastaan.

9.-11.12. ja 16.-18.12.2016 Kaapelin joulu. Pe klo 12:00-20:00 ja la-su 10:00-18:00. Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1. Ihanasta joulumyyjäistapahtumasta hankit kätevästi jättisaippuakuplavälineet joululahjaksi! Lisäksi Ruffle Armyn osastolta löydät Bellerina Designin keijuhameet, glitterpussukat, tupsupinnit ja muut söpöt asusteet.

13.10.2016 WeeGee 10wee!, WeeGee Näyttelykeskus, Espoo, klo 18-23. Tule ottamaan ilmainen glittertatuointi ja juhlimaan WeeGeen syntymäpäivää!

13.10.2016 Leikkipäivä, Narinkkatori Helsinki, klo 9:30-11:00. Jättisaippuakuplia.

7.10 ja 9.10.2016 Karmiva kuplakarnevaali. Helsinki. Otamme varaslähdön halloweeniin ja taiomme monimetrisiä kuplia Helsingin keskustassa erityisellä kuolleiden päivä -teemalla. Esitykset perjantaina 7.10.2016 klo 18:00, 18:30 ja 19:00, paikka Keskuskatu ja sunnuntaina 9.10.2016 klo 14:00, 14:30, 15:00 ja 15:30, paikka Esplanadin puisto. Säävaraus. Tervetuloa ihailemaan kuplia! Karmiva kuplakarnevaali -tapahtuman facebookissa löydät täältä.

2.10.2016 Tallin syysmarkkinat, Kauppa & Galleria Talli, Espoo, klo 11:00-16:00. Teemme glittertatuointeja pientä maksua vastaan.

9.9.2016 Kissojen yö, Korkeasaari. Helsinki.

16.-18.9.2016 Semptember Fest, Suvilahti. Helsinki. Teemme glittertatuointeja perjantaina klo 16-20, lauantaina klo 14-19 ja sunnuntaina klo 14-18 pientä maksua vastaan. Säävaraus.

3.9.2016 Pihlajamäen kyläjuhlat, Helsinki.

2.9.2016 Kissojen yö, Korkeasaari. Helsinki.

1.9.2016 Raittikarnevaalit. Leppävaara, Espoo.

27.-28.8.2016 Lapset ja lemmikit -messutapahtuma. Myyrmäkihalli, Vantaa. Myynnissä jättikuplavälineitä ja glittertatuointeja.

25.8.2016 Taiteiden yö: Salainen puutarha, Helsinki. Kuplapaja klo 17-20.30.

25.8.2016 Taiteiden yö Didrichsenin taidemuseolla, Helsinki. Esitykset klo 17.30 ja 19.30. Teemme myös glittertatuointeja pientä maksua vastaan.

19.-20.8.2016 Helsinki Night Market. Konepaja Bruno, Helsinki. Kuplashow klo 17. Myynnissä jättikuplavälineitä ja glittertatuointeja.

14.8.2016 Linnanmäki klo 13-19. Helsinki.

11.8.2016 Torstaimarketti Teurastamolla. Helsinki. Jättisaippuakuplankokeilupiste ja glittertatuointeja. Myynnissä jättikuplavälineitä.

30.7.2016 Skidit festarit. Helsinki.

29.7.2016 Lasten meripäivät. Kotka.

27.7.-28.7.2016 Linnanmäki klo 13-19. Helsinki.

23.7.2016 Kesäyön Markkinat klo 18-23. Hietalahden tori, Helsinki. Myynnissä jättikuplavälineitä. Teemme myös glittertatuointeja pientä maksua vastaan.

21.7.2016 Torstaimarketti Teurastamolla. Helsinki. Jättisaippuakuplankokeilupiste ja glittertatuointeja. Myynnissä jättikuplavälineitä.

14.7.2016 Torstaimarketti Teurastamolla. Helsinki. Jättisaippuakuplankokeilupiste ja glittertatuointeja. Myynnissä jättikuplavälineitä.

9.-10.7.2016 Ruisrock. Turku. Jättisaippuakupla-workshopit.

12.6.2016 Helsinki-päivä. Esplanadin puisto, Helsinki.

11.6.2016 Kesäyön Markkinat klo 18-24. Hietalahden tori, Helsinki. Myynnissä jättikuplavälineitä. Teemme myös glittertatuointeja pientä maksua vastaan.

9.6.2016 Torstaimarketti Teurastamolla. Jättisaippuakuplakokeilupiste. Helsinki.

29.5.2016 Monikkoperhe ry:n kesäjuhla. Vantaan maatalousmuseo.

21.5.2016 Lasten Espoo -tapahtuma, Sellon Viaporintori klo 10-15. Jättisaippuakuplakokeilupiste ja myynnissä jättikuplavälineitä. Teemme myös glittertatuointeja pientä maksua vastaan.

20.5.2016 MLL:n Kevätrieha, Leikkipuisto Maasälpä. Helsinki.

13.5.2016 Floran päivän vietto. Helsinki.

6.5.-8.5.2016 Linnanmäen Kevätkarnevaalit klo 13-19. Helsinki.

1.5.2016 Koko perheen vapputapahtuma Illenpuistossa Kartanonkoskella. Vantaa.

30.4.2016 Pikku-Auroran vappu. Espoo.

15.-17.4.2016 Lapsimessut. Helsingin messukeskus. Jättisaippuakuplaesitys päivittäin klo 13 Messukeskuksen pääovien edessä pihalla. Teemme glittertatuointeja ja myymme jättisaippuakuplavälineitä osastollamme 6h127. Tule moikkaamaan!

19.3.2016 Jyväskylän päivät. Jyväskylän kävelykatu.

21.2.2016 Vene 16 Båt -messut. Messukeskus, Helsinki. Jättisaippuakuplaesitys Uuden Aallon laiturilla klo 12:30. Glittertatuointeja Uuden Aallon Beach Barissa n. klo 12:45-14:45.

12.2.2016 Glittertatuointeja Siena-putiikissa klo 16:00-18:00. Tule ottamaan ilmainen tatuointi vaikka ystäväsi kanssa! Aleksanterinkatu 26, Helsinki.

11.-20.12.2015. Kuplavälinemyyntiä Kaapelin joulussa. Kaapelitehdas, Helsinki. Jättisaippuakuplatyöpajat tapahtumassa pe 18. ja la 19.12. klo 11.15-13.30. Glittertatuointia ma 14.12. klo 14.00-16.30. Tervetuloa ostamaan joulun hauskin lahja ja osallistumaan pajoihin!

Aloitimme kesällä 2013 ja olemme esiintyneet muun muassa Skideillä festareilla, Lasten festareilla, Ruisrockissa, Flow Festivalilla, Helsinki-päivässä, kauppakeskuksissa ja lukuisissa muissa lastentapahtumissa.

GIANT SOAP BUBBLES from Helsinki, Finland