Jättisaippuakuplat

Jättisaippuakuplaesitykset

Ruffle Army on helsinkiläinen jättisaippuakuplaryhmä, joka taikoo monimetrisiä saippuakupliaan muun muassa lastentapahtumissa, festivaaleilla, syntymäpäivillä ja häissä. Aloitimme kesällä 2013 ja olemme esiintyneet muun muassa Linnanmäellä, Korkeasaaressa, Lapsimessuilla, Lasten festareilla, Skideillä festareilla, Ruisrockissa, Flow Festivalilla, Helsinki-päivässä, kauppakeskuksissa ja lukuisissa muissa lastentapahtumissa.

Sateenkaaren väreissä kimmeltävät kuplat tarjoavat hetken satumaailmassa ja ovat ikimuistoinen elämys. Lapset haluavat rikkoa kaikki kuplat ja aikuiset haluavat ikuistaa ne valokuviin – ja tietysti salaa rikkoa ne myös! Esitystämme on kuvattu iloa levittäväksi ja eteerisen kauniiksi. Olemme aina näyttävissä asuissa. Teemojamme ovat muun muassa hurmaavat kukkaiskeijut, maagiset yksisarviset tai esimerkiksi värikäs sirkus.

Esiinnymme yleensä ulkona, mutta myös sisätilaesitykset ovat mahdollisia, kunhan maassa on messumatto tai vastaava suojana.

Jättisaippuakuplapajat

Järjestämme myös hauskoja jättisaippuakuplapajoja lapsille ja aikuisille. Pajassa pääsee kokeilemaan jättikuplan tekoa itse välineillämme. Kuplailu on hauskaa ja koukuttavaa puuhaa ja yleensä osallistujat eivät malta millään lopettaa sitä. Paja on iloista ja aktivoivaa ohjelmaa vaikka synttäreille tai työpaikan virkistyspäivään.

Pyydä meiltä tarjous tapahtumaasi sähköpostilla!

Vaihda videot HD-laadulle, niin näet kuplat paremmin. 🙂

GIANT SOAP BUBBLES from Helsinki, Finland