Glittermeikit

Ruffle Army tekee tapahtumissa myös huippusuosittua glittermeikkausta.

“Glitterbaari” on hauska ja säihkyvä ohjelmanumero esimerkiksi pikkujouluihin, firman bileisiin, polttareihin ja joulunavaustapahtumiin. Glitterpiste sopii niin pieniin kuin suuriin juhliin, synttäreistä kauppakeskusten tapahtumiin. Kun tarvitset juhliisi vielä “sitä jotain”, glittermeikkaus on loistovalinta! Se tuo myös viimeisen silauksen valokuviin ja hymyn juhlijoiden huulille. Glitter erottaa juhlan arjesta!

Glittermeikkaus on hitti aikuisten keskuudessa, mutta siitä innostuvat myös lapset – kukapa ei haluaisi olla kimalteleva jääkuningatar tai prinsessa! Meidät voi siis tilata myös lastentapahtumiin tekemään glittermeikkejä. Ikäraja meikkaukselle on 5 vuotta. Glittermeikki ei ole vedenkestävä, kuten glittertatuointimme.

Maahantuomme biohajoavaa ekoglitteriä, ja glittermeikki on mahdollista toteuttaa myös kokonaan sillä.

Yksi glitterartisti ehtii tehdä tunnissa noin 20 meikkiä riippuen halutusta näyttävyydestä ja glitterin määrästä. Jos kyseessä on tosi iso tapahtuma esimerkiksi kauppakeskuksessa, niin meikki voidaan tehdä vain toiselle poskipäälle, jolloin niitä syntyy noin 30 tunnissa. Aikuisten tapahtumissa, kuten pikkujouluissa, näyttävämpiä meikkejä syntyy noin 10 tunnissa. Glitterpisteellä lisäämme ihania kimalteita asiakkaan oman meikin päälle. Värejä on paljon ja glittereitä on eri kokoja, ja niitä yhdistellään näyttävän ja taianomaisen lopputuloksen saamiseksi.

Pukeudumme aina meikkaamista ja tatuoimista varten näyttävästi, esimerkiksi voimme olla glitterkeijuja tai maagisia yksisarvisia. Tämäkin tuo jo hauskaa ohjelmaa tapahtumaan. Tarvittaessa voimme myös pukeutua tapahtumanne teeman mukaisesti tai ylipäänsä juhlavasti.

Glitterpistettä varten tarvitsemme pöydän ja kaksi tuolia per meikkaaja.

Tilaa säihkettä juhliisi kirjoittamalla meille osoitteeseen rufflearmy(a)gmail.com! Kerrothan, milloin juhlasi ovat, missä ne pidetään ja kuinka monta glittermeikkaajaa haluaisitte tilata. Palaamme asiaan parin päivän sisällä!

Ruffle Armyn glittermeikkaus 2

Ruffle Armyn glittermeikkaus 3

Ruffle Armyn glittermeikkaus 1

GIANT SOAP BUBBLES from Helsinki, Finland