Synttärit

Kuplia tai kimmellystä synttäriohjelmaksi?

Vierailemme myös yksityisjuhlissa, kuten synttäreillä! Säihkyvä ohjelmamme onkin suosittua myös pienemmissä juhlissa, ja se tuo niihin ihanaa taikaa ja tarjoaa pienille ja isoille juhlijoille ikimuistoisia elämyksiä!

KORONA-AJAN TOIMINTAMME: Korona on vaikuttanut toimintaamme paljon. Lähes kaikki yleisötapahtumaesityksemme on peruttu koronan vuoksi.

Teemme tänä aikana kuitenkin jättisaippuakuplaesityksiä Helsingissä ja lähialueilla niin, että esitystä katsotaan esimerkiksi parvekkeelta, ikkunasta tai muuten reilun turvavälin päästä. Nämä esitykset ovat olleet todella pidettyjä ja tuoneet kaivatun kohokohdan esimerkiksi synttäreille – niin aikuisten kuin lasten. Kimmeltävän kuplakeijun tai maagisen yksisarvisen show sopii loistavasti myös esimerkiksi päiväkoteihin. Toistaiseksi noin 10 minuutin jättisaippuakuplaesityksen hinta on 170 euroa. Myös pidempi esitys toki onnistuu! Moni on tilannut 20 minuutin show’n, ja sen hinta on 195 euroa. Hinnan päälle tulevat matkakulut julkisilla kulkuneuvoilla Helsingistä. Palkkio on normaalihintaamme alhaisempi (normaalihintamme ovat alkaen 250 euroa), ja toivommekin, että voimme nyt tuoda kuplariemua ja satumaisen hetken mahdollisimman moneen kotiin tänä haastavana aikana! Kirjoita meille osoitteeseen rufflearmy(a)gmail.com ja kerro toivepäiväsi kuplashow’lle ja missä esitys pidettäisiin – vastaamme sinulle 2 vuorokauden sisällä!

Tulemme aina paikalle näyttävässä asussa, voimme esimerkiksi olla maagisia yksisarvisia tai kimmeltäviä keijuja. Tuomme myös oman äänentoiston esityksellemme.

Yleensä synttäreille sopii yhden jättisaippuakupla-artistin noin 10 minuutin kuplashow, tai yhden glittertaiteilijan tekemät glittertatuoinnit. Myös noin 20 minuutin jättisaippuakuplapaja on suosittua synttäriohjelmaa.

Tilaa meidät synttärijuhliin kirjoittamalla osoitteeseen rufflearmy(a)gmail.com!

Tässä synttäripakettimme! Kerrothan juhlien ajankohdan ja kellonajan, jos ne ovat jo tiedossa, ja missä juhlapaikka sijaitsee ja kuinka monta juhlijaa odotatte. Vierailemme koronan helpottaessa mieluusti myös pääkaupunkiseudun ulkopuolella, mutta silloin otamme hinnassa huomioon matkustamiseen käytetyn ajan ja annamme tarjouksen aina erikseen. Glittertatuointeja varten tarvitsemme hyvin valaistun tilan, pöydän ja kaksi tuolia (molemmat normaalikorkuisia, ei matalaa lastenpöytää tai -tuolia).

1. Säihkysynttärit

Ihanat vedenkestävät glittertatuoinnit juhlavieraille. Yksisarvinen tai keiju vierailee juhlissa tekemässä tatuoinnit maksimissaan 12 osallistujalle. Valittavana on suuri määrä erilaisia upeita sabluunoita, muun muassa yksisarvinen, prinsessa, keiju, lepakko, tassu, perhonen, dinosaurus ja koira. Ja mikä parasta, tatuoinnin värit saa valita itse! Tatuointi tehdään käteen tai käsivarteen, ja se kestää useita päiviä – toisinaan jopa viikkoja. Ohjelman kesto 1 h – 1,5 h. Ikäraja: 3 vuotta.

2. Kuplasynttärit

Maaginen yksisarvinen tai kimaltava keiju taikoo sateenkaaren väreissä kimmeltäviä jättisaippuakuplia. Valittavana joko noin 10 minuutin jättisaippuakuplashow tai noin 20 minuutin jättisaippuakuplapaja. Show’ssa taiotaan sadoittain kuplia, ja niissä riittää ihmettelemistä ja rikkomista isommallekin porukalle. Kauniista kuplista nauttivat myös aikuiset.

Pajaan ehtii osallistua maksimissaan noin 12 lasta. Kuplapajassa ohjaaja näyttää vuorotellen vieraille, miten kuplia tehdään ja neuvoo osallistujia niin, että jokainen varmasti onnistuu tekemään upeita jättikuplia. Noin 4-vuotiaat voivat osallistua pajaan itsenäisesti ja sitä pienemmät vanhempansa/toisen aikuisen kanssa.

3. Kimallusta & kuplia synttäreille

Jättisaippuakuplashow/jättisaippuakuplapaja + vedenkestävät glittertatuoinnit juhlavieraille.

Maaginen yksisarvinen tai kimaltava keiju taikoo sateenkaaren väreissä kimmeltäviä jättisaippuakuplia. Valittavana joko noin 10 minuutin jättisaippuakuplashow tai noin 20 minuutin jättisaippuakuplapaja. Show’ssa taiotaan sadoittain kuplia, ja niissä riittää ihmettelemistä ja rikkomista isommallekin porukalle. Kauniista kuplista nauttivat myös aikuiset.

Vaihtoehtona olevaan pajaan ehtii osallistua maksimissaan noin 12 lasta. Kuplapajassa ohjaaja näyttää vuorotellen vieraille, miten kuplia tehdään ja neuvoo osallistujia niin, että jokainen varmasti onnistuu tekemään upeita jättikuplia. Noin 4-vuotiaat voivat osallistua pajaan itsenäisesti ja sitä pienemmät vanhempansa/toisen aikuisen kanssa.

Kuplaohjelman jälkeen esiintyjä tekee vieraille ihanat vedenkestävät glittertatuoinnit. Valittavana on suuri määrä erilaisia upeita sabluunoita, muun muassa yksisarvinen, prinsessa, keiju, lepakko, tassu, perhonen, dinosaurus ja koira. Ja mikä parasta, tatuoinnin värit saa valita itse! Tatuointi tehdään käteen tai käsivarteen, ja se kestää useita päiviä – toisinaan jopa viikkoja. Ohjelman kesto noin 1,5-2 h. Ikäraja: 3 vuotta.

Tilaa meidät synttärijuhliin kirjoittamalla osoitteeseen rufflearmy(at)gmail.com!

GIANT SOAP BUBBLES from Helsinki, Finland