Synttärit

Kuplia tai kimmellystä synttäriohjelmaksi?

Vierailemme myös yksityisjuhlissa, kuten synttäreillä! Säihkyvä ohjelmamme onkin suosittua myös pienemmissä juhlissa, ja se tuo niihin ihanaa taikaa ja tarjoaa pienille ja isoille juhlijoille ikimuistoisia elämyksiä!

Yleensä synttäreille sopii yhden jättisaippuakupla-artistin noin 10 minuutin kuplashow, tai yhden glittertaiteilijan tekemät glittertatuoinnit. Myös noin 20 minuutin jättisaippuakuplapaja on suosittua synttäriohjelmaa.

Tulemme aina paikalle näyttävässä asussa, voimme esimerkiksi olla maagisia yksisarvisia tai kimmeltäviä keijuja. Voimme myös tarvittaessa tuoda oman äänentoiston esityksellemme.

Tilaa meidät synttärijuhliin kirjoittamalla osoitteeseen rufflearmy(a)gmail.com!

Tässä synttäripakettimme! Hinnat ovat voimassa pääkaupunkiseudulla ARKIPÄIVISIN maanantaista torstaihin. Viikonloppuisin hinnat ovat hieman korkeammat, ja voit kysyä tarjousta kirjoittamalla meille osoitteeseen rufflearmy(at)gmail.com! Kerrothan juhlien ajankohdan ja kellonajan, jos ne ovat jo tiedossa, ja missä juhlapaikka sijaitsee ja kuinka monta juhlijaa odotatte. Vierailemme mieluusti myös pääkaupunkiseudun ulkopuolella, mutta silloin otamme hinnassa huomioon matkustamiseen käytetyn ajan ja annamme tarjouksen aina erikseen. Glittertatuointeja varten tarvitsemme hyvin valaistun tilan, pöydän ja kaksi tuolia (molemmat normaalikorkuisia, ei matalaa lastenpöytää tai -tuolia).

1. Säihkysynttärit 249 €

Ihanat vedenkestävät glittertatuoinnit juhlavieraille. Yksisarvinen tai keiju vierailee juhlissa tekemässä tatuoinnit maksimissaan 12 osallistujalle. Valittavana on suuri määrä erilaisia upeita sabluunoita, muun muassa yksisarvinen, prinsessa, keiju, lepakko, tassu, perhonen, dinosaurus ja koira. Ja mikä parasta, tatuoinnin värit saa valita itse! Tatuointi tehdään käteen tai käsivarteen, ja se kestää useita päiviä – toisinaan jopa viikkoja. Ohjelman kesto 1 h – 1,5 h. Ikäraja: 3 vuotta.

2. Kuplasynttärit 249 €

Maaginen yksisarvinen tai kimaltava keiju taikoo sateenkaaren väreissä kimmeltäviä jättisaippuakuplia. Valittavana joko noin 10 minuutin jättisaippuakuplashow tai noin 20 minuutin jättisaippuakuplapaja. Show’ssa taiotaan sadoittain kuplia, ja niissä riittää ihmettelemistä ja rikkomista isommallekin porukalle. Kauniista kuplista nauttivat myös aikuiset.

Pajaan ehtii osallistua maksimissaan noin 12 lasta. Kuplapajassa ohjaaja näyttää vuorotellen vieraille, miten kuplia tehdään ja neuvoo osallistujia niin, että jokainen varmasti onnistuu tekemään upeita jättikuplia. Noin 4-vuotiaat voivat osallistua pajaan itsenäisesti ja sitä pienemmät vanhempansa/toisen aikuisen kanssa.

3. Kimallusta & kuplia synttäreille 299 €

Jättisaippuakuplashow/jättisaippuakuplapaja + vedenkestävät glittertatuoinnit juhlavieraille.

Maaginen yksisarvinen tai kimaltava keiju taikoo sateenkaaren väreissä kimmeltäviä jättisaippuakuplia. Valittavana joko noin 10 minuutin jättisaippuakuplashow tai noin 20 minuutin jättisaippuakuplapaja. Show’ssa taiotaan sadoittain kuplia, ja niissä riittää ihmettelemistä ja rikkomista isommallekin porukalle. Kauniista kuplista nauttivat myös aikuiset.

Vaihtoehtona olevaan pajaan ehtii osallistua maksimissaan noin 12 lasta. Kuplapajassa ohjaaja näyttää vuorotellen vieraille, miten kuplia tehdään ja neuvoo osallistujia niin, että jokainen varmasti onnistuu tekemään upeita jättikuplia. Noin 4-vuotiaat voivat osallistua pajaan itsenäisesti ja sitä pienemmät vanhempansa/toisen aikuisen kanssa.

Kuplaohjelman jälkeen esiintyjä tekee vieraille ihanat vedenkestävät glittertatuoinnit. Valittavana on suuri määrä erilaisia upeita sabluunoita, muun muassa yksisarvinen, prinsessa, keiju, lepakko, tassu, perhonen, dinosaurus ja koira. Ja mikä parasta, tatuoinnin värit saa valita itse! Tatuointi tehdään käteen tai käsivarteen, ja se kestää useita päiviä – toisinaan jopa viikkoja. Ohjelman kesto noin 1,5-2 h. Ikäraja: 3 vuotta.

Tilaa meidät synttärijuhliin kirjoittamalla osoitteeseen rufflearmy(at)gmail.com!

GIANT SOAP BUBBLES from Helsinki, Finland