Glittertatuoinnit

Ruffle Army tekee saippuakuplien lisäksi myös ihania säihkyviä glittertatuointeja!

Suositut kimallekuvat ovat hauskoja päivän piristyksiä niin lapsille kuin aikuisille. Valittavana on paljon eri malleja ja kimaltavia värejä. Glittertatuointi on vedenkestävä ja pysyy iholla useita päiviä. Sen voi ottaa käteen, olkapäähän, selkään tai vaikkapa nilkkaan. Glittertatuointimalleja ovat esimerkiksi merenneito, yksisarvinen, poni, lumihiutale, lepakko, perhonen, sydämet ja monen monta muuta ihanaa kuviota.

Nyt saatavilla myös ekoglittertatuoinnit, jotka tehdään biohajoavalla ekoglitterillämme. Glittertatuoinnit voidaan tehdä myös uv-glitterillä.

Teemme myös glittermeikkausta, joka sopii hyvin myös aikuisille. Tutustu glittermeikkaukseen paremmin täällä.

Iloiset glittertatuoijaneitomme tulevat paikalle näyttävissä asuissa. Pyydä meiltä tarjous tapahtumaasi sähköpostilla! Kirjoita osoitteeseen rufflearmy(a)gmail.com ja kerro, millaista tapahtumaa suunnittelet!

Asumme Helsingissä, mutta matkaamme ympäri Suomea keikoilla. Hinnan päälle tulevat matkakulut, jos tapahtuma on muualla kuin Helsingissä.

Monivärisiä isoja glittertatuointeja ehtii tehdä tunnissa noin 10 kpl ja yksivärisiä pieniä tatuointeja ehtii tehdä tunnissa noin 20 kpl. Isoihin tapahtumiin kannattaa tilata useampi glittertatuoija. Suosittelemme isoihin tapahtumiin pieniä tatuointeja, koska ne ovat nopeampia tehdä ja näin mahdollisimman moni osallistuja saa tatuoinnin. Teemme glittertatuointeja vain yli 3-vuotiaille. Tatuoimista varten tarvitsemme pöydän ja yhdelle tatuoijalle kaksi tuolia, ja lisäksi ulkona sateensuojan.

Glittertatuointi lähtee pois itsestään kulumalla, joten varothan kovaa käsittelyä, jos haluat tatuointisi pysyvän ihollasi mahdollisimman pitkään. Glittertatuoinnin voi poistaa vauvaöljyllä/alkoholilla ja pumpulitupolla tai pitämällä kosteusvoidetta tatuoinnin päällä 30 minuuttia ja hieromalla sen sitten pois.

Tutustu myös kosmeettista glitteriämme myyvään Glittershop-verkkokauppamme! Sieltä löytyy myös laaja valikoima biohajoavaa ekoglitteriä!

GIANT SOAP BUBBLES from Helsinki, Finland