Jäsenet

Päivyt

Tervehdys, olen Päivyt! Rakastan tyllihameita, kimallusta, sirkusta, keijuja, yksisarvisia ja kirkkaita värejä. Ja tietenkin saippuakuplia, ihania tapahtumia ja glitteriä! Kun en ole kupla/glitterkeikalla, minut löytää todennäköisesti kirpputorilta metsästämästä löytöjä. Tai Rufflen Armyn päämajalta postittamasta glitteriä ympäri Suomen, sillä pyöritän Glittershop-verkkokauppaamme.

Lempivärini: Pinkki – vaikka rakastan kyllä lähes kaikkia värejä! Innostun väreistä kausittain, ja viime aikoina olen hurahtanut herttaiseen laventeliin.

Lempieläimeni: Alpakka. Minulla on ollut suuri ilo osallistua ihastuttavalle alpakka-agility-kurssille. Korona-aikana olen myös ruvennut seuraamaan ihanien pomeranian-koirien söpöjä edesottamuksia Instagramissa.

Lempiglittertatuointini: Se vaihtelee kovasti! Merenneito on ehdottomia lemppareita, ja yksisarvisessa on kyllä aina jotain maagista ja ihanaa.

Pelkään: Hämähäkkejä – tosin en glittertatuoinneissa!

Unelma-ammattini lapsena: Rocktähti. Viime vuosina kitara on vaihtunut kuplakeppeihin, mutta musiikki pysyy aina sydäntäni lähellä.

Tähtihetket kuplauralla:
1. Esiintyminen Linnanmäellä.
2. Sähköpostin saaminen Ruisrockista – melkein tipuin tuolilta, kun luin, että Suomen suurin festari haluaa meidät esiintymään.
3. Venemessuilla esiintyminen samaan aikaan kuin edessämme olleessa altaassa ui Suomen molemmat oikeat merenneidot.
4. Ensimmäinen jättisaippuakuplaesityksemme ikinä Taiteiden yössä 2013 – tajusin silloin, että nyt olemme löytäneet jotain maagista, ja että tämä on niiiiiin oma juttu, ja mietin vain, että koska pääsen tekemään tätä seuraavan kerran!

Anu

Mui, miä oon Anu! Olen nauravainen, leikkisä ja tykkään haleista. Rakastan seikkailua ja vaihtelua. Hiusten tyyli ja värikään ei kauaa pysy samana!

Olen romanttinen taiteilijasielu: haluan laulaa, tanssia, piirtää ja soittaa. Saippuakuplat ja glitteri antavat upean mahdollisuuden ilmaista herkkää sisäistä maailmaani.

Tahdon tuottaa muille iloa niiden asioiden kautta, jotka tuovat minulle iloa <3

Lempieläimeni: Yksisarviskissa.

Mottoni: Jos mikään ei ole varmaa, kaikki on mahdollista.

Kivointa: Lautapelit ystävien kanssa.

Pelkään: Hämähäkkejä ja korkeita paikkoja.

Tähtihetket kuplauralla: Joka kerta, kun näen kuplien tuottavan iloa yleisölle: iloiset silmät ja nauravat suut <3

T-K

Hei, minä olen T-K! Tykkään valosta, luonnosta, halauksista, tanssimisesta, kävelyretkistä, sirkuksesta ja jättisaippuakuplista.

Lempivärini: Musta, turkoosi ja pinkki.

Lempieläimeni: Varis ja sammakko.

Lempiglittertatuointini: Sateenkaari ja poni.

Pelkään: Ötököitä, mutta siitä huolimatta jos niitä eksyy sisälle, kiikutan ne lasin avulla ikkunasta pihalle elelemään elämäänsä.

Tähtihetket kuplauralla:
1. Kaikki ne hetket, kun huomaa yleisön todella nauttivan jättisaippuakuplistamme ja tietää, että tekee maailmasta hieman onnellisemman juuri sillä hetkellä.
2. Kuplailu kesällä Suomenlinnassa vihreässä laaksossa, josta jättimäiset saippuakuplat leijailivat meren ylle.
3. Jättisaippuakuplaesiintyminen Korkeasaaressa Kissojen yössä illan hämärtyessä, leijonien karjahdellessa ja kynttilöiden tuikkiessa.

GIANT SOAP BUBBLES from Helsinki, Finland