Glittertatuoinnit

Ruffle Army tekee saippuakuplien lisäksi myös ihania säihkyviä glittertatuointeja!

Suositut kimallekuvat ovat hauskoja päivän piristyksiä niin lapsille kuin aikuisille. Valittavana on paljon eri malleja ja kimaltavia värejä. Glittertatuointi on vedenkestävä ja pysyy iholla useita päiviä. Sen voi ottaa käteen, olkapäähän, selkään tai vaikkapa nilkkaan.

Iloiset glittertatuoijaneitomme tulevat paikalle näyttävissä asuissa.

Glittertatuointi lähtee pois itsestään kulumalla, joten varothan kovaa käsittelyä, jos haluat tatuointisi pysyvän ihollasi mahdollisimman pitkään. Glittertatuoinnin voi poistaa vauvaöljyllä/alkoholilla ja pumpulitupolla tai pitämällä kosteusvoidetta tatuoinnin päällä 30 minuuttia ja hieromalla sen sitten pois.

Hinnasto glittertatuoinneille: Pyydä meiltä tarjous tapahtumaasi sähköpostilla!

Toimimme Helsingissä. Matkustamme maksimissaan kahden tunnin matkan yhteen suuntaan glittertatuointeja tekemään. Hinnan päälle tulevat matkakulut, jos tapahtuma on muualla kuin Helsingissä.

Monivärisiä isoja glittertatuointeja ehtii tehdä tunnissa noin 10 kpl ja yksivärisiä pieniä tatuointeja ehtii tehdä tunnissa noin 17 kpl. Isoihin tapahtumiin kannattaa tilata useampi glittertatuoija. Suosittelemme isoihin tapahtumiin pieniä tatuointeja, koska ne ovat nopeampia tehdä ja näin mahdollisimman moni osallistuja saa tatuoinnin. Teemme glittertatuointeja vain yli 3-vuotiaille. Tatuoimista varten tarvitsemme pöydän ja yhdelle tatuoijalle kaksi tuolia, ja lisäksi ulkona sateensuojan.

Lisätiedot saat meiltä sähköpostitse. Kirjoita osoitteeseen rufflearmy(a)gmail.com ja kerro, millaista tapahtumaa suunnittelet!

Avasimme juuri kosmeettista glitteriämme myyvän Glittershop-verkkokaupan!

GIANT SOAP BUBBLES from Helsinki, Finland